.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 207
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    На мен пък ми лазеше по нервите.
    +1
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    шаляляя той ме скъса , защото съм ревнувала
    ем чи как да не ревнувам като ти беше повече време с нея отколкото с мен, бе .. ( най-добрата му приятелка ) и до преди време беше влюбен в нея .. и кво като скъсахме пак я заобича ... ебаси любовта ебаси чудото ...

всичко това предизвиква единствено смях в мен
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Защото виждах, че невърви.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Не го бях опознала достатъчно..

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Той ме заряза, защото слуша тъпите си приятели..
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Цитирай Първоначално написано от fakeSmileX
    Той ме заряза, защото слуша тъпите си приятели..
    same thing

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    при мен случая е малко по-странен.Момчето си беше перфектно с перфектното държаание. Рядко се среща такова момче от онези за които повечето момичета мечтаят..(сам да не иска да погледне друга,да съществуваш само и единствено ти за него и прочие и прочие...) С държанието му със всичко , но добротата му ме убиваше,съгласяваше се с мен дори когато не бях права само за да не се скараме... Това ми омръзна.. някак си безхарактерно ми изглежда.. Предпочитам момче/мъж с мнение на което да държи а не да се страхува да си каже какво мисли.. 5 месеца и го оставих.. : )
    +++
    Същата ситуация.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    беше луд
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Изневерявяше....

Град
    Враца
    Пф, причините бяха хиляди... Беше пиянденце, много си боготвореше приятелчетата, същите пияндета, като него... Всички ме настройваха против него, защото не се славеше с доброта и благородност Ммм, беше малко глупавичък, поне за мен... отделно е и разстоянието, ма то не ми пречеше, честно казано... Иначе като бяхме заедно, всичко си вървеше супер, беше мил и бла-бла... Обаче един ден такъв номер ми извъртя, че го опраих набързо След тва той избяга , (то не е баш бягане, ама аз така го приемам :Д) и ся ми звъни да се събираме... пхахахахахахахаха Вярно е, че ми е най-голямата любов до сега, имаме много общи теми, не сме скарани и никога не сме се карали, може да се каже, че нямаме официално късане , ма он е идиот, не моо го глеам! Въпреки, че го обожавам като човек, страхотен е Добре, че не го чете тва, че ш си въобрази някой неща А сега пак ме ядоса, ма дано да се поправи, че като го видя пак, такъв шамар ш му плесна, че ш изтрезнее за 100 години напред А да не говорим, че много се заплесва по други моми Ма за изневери не съм чула То пък и тва оставаше Ааааааа, отделно, че много лъжеше Оф, тоо бил голям идиот
    еlsy

Ревнуваше ме от всички, и накрая ми писна и го зарязах....

Защото незнаех какво мога да правя с човек, който освен с мен се занимава и с още 3 момичета
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Град
    Стара Загора
    Попринцип ни беше супер яко заедно и си имахме доверие, но един ден не знам какво му стана и почна да ме следи 24/7, не ме оставяше намира, непрекъснато питаше приятелките ми дали не излизам с някой друг....
    Абе отрязах го ама....не ми се искаше

Прекрасна тема,но и много трудна за отговаряне!Субективни са,но причините са в мен,не беше той виновен...Но въпреки това не съжалявам,всяко зло за добро..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Щото беше на 50км от мен.....И кват съм ревнива,работата става дебела
    Брях,брях

Ами внезапен изблик на ревн0ст беше причината за гранди0зен скандал, къдет0 г0 зарязах.. Т0лк0ва време пр0пилях с нег0, н0 първата ми люб0ф, какв0 да се прави.. Аз си спо0мням за нег0 с д0бр0.. А т0й за мен какф0 мисли вече и аз не знам..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    при мен случая е малко по-странен.Момчето си беше перфектно с перфектното държаание. Рядко се среща такова момче от онези за които повечето момичета мечтаят..(сам да не иска да погледне друга,да съществуваш само и единствено ти за него и прочие и прочие...) С държанието му със всичко , но добротата му ме убиваше,съгласяваше се с мен дори когато не бях права само за да не се скараме... Това ми омръзна.. някак си безхарактерно ми изглежда.. Предпочитам момче/мъж с мнение на което да държи а не да се страхува да си каже какво мисли.. 5 месеца и го оставих.. : )
    Същото Само дето издържах 2 месеца

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Бившия беше леко скучен. Почти нямаше за какво да си говорим. Имах чувството, че ако аз млъкна ще настане гробна тишина (и не само чувство, то си беше така в действителност). Правеше се на независим, а в същност беше един лигльо...дори се чудя как съм ходила с него. Той сякаш беше на 12. Когато спорихме винаги отстъпваше, а аз държа момчето, с което съм да има собствено мнение и позиция и да ги отстоява. Както казаха по-горе безхарактерен, е тва не мога да го понеса. Правеше всичко, което си мислеше, че искам (а аз не исках ) и така си мислеше, че съм щастлива, защото ми е угодил, тук вече не мога да го обвиня. Общо взето това. Хубаво го наредих аз, ама не излъгах за нищо. Тръпката я нямаше, не бях влюбена, понякога просто усещаш, че нещата няма да се получат. Има и двама от бившите, за които нищо лошо не мога да кажа, освен, че са ме наранили до нз къде...нО това са други теми.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Защото връзката ме задушаваше.Тя постоянно искаше да съм с нея и нямах време за себе си и за приятелите си. В началото ми харесваше отношението й към мен , защото си мислех , че има някой който мисли за мен , но впоследствие започнах да я мразя . Знаех , че ме обича и затова я накарах да ме намрази , за да не я боли като я оставя. И така скъсахме

беше еба.и тъпото парчеее

сега ще късаме щот..много се караме и на мене всичко ми е безразлично..а да и е много скучно ..а да и не искам да го лъжа..а да и просто не ми харесва с него..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Хм... той ме заряза с причината че иска да е сам и да прави каквото си исак да не дава обяснения на някой... Еми ок аз се чувствах като боклук вървях му по петите и го гледах като писано яйце ... А той ме заеба ... Хммм дали беше в мен грешката ?

Супер фен
    той започна да се отдалечава от мен.. отбълскваше ми.. пропусна да дойде на една среща.. вечерта си писахме по скайп аз му казах, че късаме, а той ми отговори "щом така си решила" .. от начало същалявах, че сме се разделили, но сега съм сигурна, че съм взела правилното решение

Повече от фен Аватара на Nich
    а защо продължавате да мислите за бившите изобщо радвайте се на настоящите

Цитирай Първоначално написано от Nich
    а защо продължавате да мислите за бившите изобщо радвайте се на настоящите
    настоящия не ме радва...
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си