.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 207
    Повече от фен
    Просто не ме заслужаваше..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    първия компанията го промени дотолкова,че не исках вече да сме заедно..сега с 2рия -последният всъщност решението беше взето и от 2мата...плюс,че реших,че имам по-важни приоритети..то не беше и от най-сериозните връзки де

Re: Защо зарязахте бившия/бившата?

В един момент лошите моменти просто станаха повече от приятните и реших, че няма смисъл. Не съм чакала проблемът да стане много сериозен, просто като видях, че нещата не вървят като хората, приключихме отношенията си, преди да е станало прекалено късно. А и искахме различни неща от живота, от километри явно си е личало, че не сме били подходящи един за друг.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    щото беше .. Задник (с извинение)

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Просто не ме заслужаваше..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Започна да се прави на интересен

Мега фен
    защото е глупак и не ме заслужава.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Защото е тъпа и не и пукаше за мен

Бог ми изпрати послание да я зарежа и заменя с по-добра...

писна ми от него и реших да го зарежа
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Защото връзката беше невъзможна, въпреки че обич имаше.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Ами .. забраняваше ми да чатя докато го няма .. да излизам с приятели , и изобщо да говоря с момчета .. дори с приятелки не ми даваше мн мн да излизам .. да не стоя на компа него като го няма и някфи такиа .. Понеже е брейкър и брейка беше на първо място за него и нямаше време за мен и ми писна да бъда неотразена по тоя начин .. и му каах да избира или брейка или мен и той избра брейка .. после тръгна да ме търси до преди месецци ме търсеше докато не го одрязах тотално а и вярваше на всеки .. за глупости които му говореха за мен .. ддз пълен олигофрен не искам да говоря за него .. добре че не се заблудих да продължа да го търся .. и съм супер щастлива със сегашния си приятел той е всичко за мен

Защо ли? :/ Защото си беше истинска курва... истината беше, че не я обичах... беше ми тъпо все сам... :/
    It's too late...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Не че нещо , ама някак си защо никой не чете първия пост?

Всеки прочел само заглавието , и веднага почва със "защото...." + 5 думи и това е .
    Което не е фатално , но целта ми като пуснах темата беше да разбера по-подробно как разсъждавате по тези въпроси , които съм задала по повод раздялата и скъсването. А повечето май само искат да трупат мнения , без да се опитват да разсъждават.. Жалко

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    ИЗЛЪГА МЕ !!!

Ами,защото когато отидох на море той отиде да търси ласки при друга =] LOSER
    tAke a dIrty pIcture

Цитирай Първоначално написано от gabiiTu
    Ами,защото когато отидох на море той отиде да търси ласки при друга =] LOSER
    Епа кво да прави ти така да го зарежеш

По темата
    Защото ми каза няма да може да се видиме неска трябва да помагам на майками.
    Отивам на ндк с една фр и я гледам тая с некаф хаха доста яко тя после дори не се досети от къде и е дошло

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    губех си времето
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    защото не излизахме много често и ми стана безразлична
    <N>

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Какви са условията , при които си казвате "Край , това беше" , докъде ви стига границата и колко е нужно , за да решите че е време да скъсате с гаджето?

Чакате ли конфликта да стане преаклено сериозен и нерешим , или предпочитате да прекратите нещата в зародиш?

Могат ли малките камъчета да преобърнат колата , като например малки неща в поведението , говора , мненията , разбиранията , навиците му/и , които не ви допадат , и уж нямат значение , но се натрупват все повече и повече?

Очаквам сериозни отговори , защото искам да разбера какво мислите и как разсъждавате.
    Мисля, че съм търпяла достатъчно, защото той беше много студен към мен.. нищо не беше както преди. Сякаш му бях омръзнала .. замени ме с футболната топка, а ден след като скъсахме тръгна с бившата си..и мисля, че съм издържала доста, защотото много му се лепяха и ме заплашваха

Град
    million miles away (:

Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Какви са условията , при които си казвате "Край , това беше" , докъде ви стига границата и колко е нужно , за да решите че е време да скъсате с гаджето?

Чакате ли конфликта да стане преаклено сериозен и нерешим , или предпочитате да прекратите нещата в зародиш?

Могат ли малките камъчета да преобърнат колата , като например малки неща в поведението , говора , мненията , разбиранията , навиците му/и , които не ви допадат , и уж нямат значение , но се натрупват все повече и повече?

Очаквам сериозни отговори , защото искам да разбера какво мислите и как разсъждавате.
    Нямам точно определени условия,зависи от човека и от това колко държиш на него и колко го обичаш...Може и да е направил непростима грешка,ама...любовта е сляпа.

Ако държа на него чакам докато нещата наистина не загрубеят,ако във връзката няма чувства-прекратявам в зародиш.

Малките камъчета ОПРЕДЕЛЕНО могат да обърнат колата.. Поне при мен

"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от boniboon
    защото не го обичах
    искала съм да кажа харесвах . . к'ва любов
    Bon Jovi - Always

Мега фен Аватара на iiirish
    заради различия в характерите, а в последствие и се появи друг

Град
    Някъде там...
    Ами той не ми е баш бивш, но... защото не си струва, съжелявам много, че щях да се занимавам с него
    Ще те намеря ли някога... ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си