- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо зарязахте бившия/бившата? - въпроси за размисъл
Просто не ме заслужаваше..
![]()
първия компанията го промени дотолкова,че не исках вече да сме заедно..сега с 2рия -последният всъщност решението беше взето и от 2мата...плюс,че реших,че имам по-важни приоритети..то не беше и от най-сериозните връзки де![]()
В един момент лошите моменти просто станаха повече от приятните и реших, че няма смисъл. Не съм чакала проблемът да стане много сериозен, просто като видях, че нещата не вървят като хората, приключихме отношенията си, преди да е станало прекалено късно. А и искахме различни неща от живота, от километри явно си е личало, че не сме били подходящи един за друг.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Първоначално написано от anyfany2
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Започна да се прави на интересен![]()
защото е глупак и не ме заслужава.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
писна ми от него и реших да го зарежа![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Защото искаше само секс
Защото връзката беше невъзможна, въпреки че обич имаше.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Ами .. забраняваше ми да чатя докато го няма .. да излизам с приятели , и изобщо да говоря с момчета .. дори с приятелки не ми даваше мн мн да излизам .. да не стоя на компа него като го няма и някфи такиа .. Понеже е брейкър и брейка беше на първо място за негои нямаше време за мен и ми писна да бъда неотразена по тоя начин .. и му каах да избира или брейка или мен и той избра брейка .. после тръгна да ме търси до преди месецци ме търсеше докато не го одрязах тотално
а и вярваше на всеки .. за глупости които му говореха за мен .. ддз пълен олигофрен не искам да говоря за него .. добре че не се заблудих да продължа да го търся .. и съм супер щастлива със сегашния си приятел
той е всичко за мен
![]()
Защо ли? :/ Защото си беше истинска курва... истината беше, че не я обичах... беше ми тъпо все сам... :/
It's too late...
Не че нещо , ама някак си защо никой не чете първия пост?![]()
Всеки прочел само заглавието , и веднага почва със "защото...." + 5 думи и това е .
Което не е фатално , но целта ми като пуснах темата беше да разбера по-подробно как разсъждавате по тези въпроси , които съм задала по повод раздялата и скъсването. А повечето май само искат да трупат мнения , без да се опитват да разсъждават.. Жалко![]()
ИЗЛЪГА МЕ !!!![]()
![]()
Ами,защото когато отидох на море той отиде да търси ласки при друга =] LOSER![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Епа кво да прави ти така да го зарежешПървоначално написано от gabiiTu
![]()
![]()
По темата
Защото ми каза няма да може да се видиме неска трябва да помагам на майками.
Отивам на ндк с една фр и я гледам тая с некаф хаха доста яко тя после дори не се досети от къде и е дошло![]()
губех си времето
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
защото не излизахме много често и ми стана безразлична
<N>
Мисля, че съм търпяла достатъчно, защото той беше много студен към мен.. нищо не беше както преди. Сякаш му бях омръзналаПървоначално написано от BlackWings
.. замени ме с футболната топка, а ден след като скъсахме тръгна с бившата си..и мисля, че съм издържала доста, защотото много му се лепяха и ме заплашваха
![]()
Нямам точно определени условия,зависи от човека и от това колко държиш на него и колко го обичаш...Може и да е направил непростима грешка,ама...любовта е сляпа.Първоначално написано от BlackWings
Ако държа на него чакам докато нещата наистина не загрубеят,ако във връзката няма чувства-прекратявам в зародиш.![]()
Малките камъчета ОПРЕДЕЛЕНО могат да обърнат колата.. Поне при мен![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
искала съм да кажа харесвахПървоначално написано от boniboon
. . к'ва любов
![]()
Bon Jovi - Always
заради различия в характерите, а в последствие и се появи друг![]()
Ами той не ми е баш бивш, но... защото не си струва, съжелявам много, че щях да се занимавам с него![]()
Ще те намеря ли някога... ;(