- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо зарязахте бившия/бившата? - въпроси за размисъл
Какво ме накара да сложа край на две годишна връзка?
Само аз си знам колко тъпо и гадно ми беше,но...шанс.В последните месеци моя бивш любим поддържаше много странно приятелство с една негова колежка..Намерих нейни снимки в тела му с надпис "SEXY",СМС-и,коментари,караше я до тях..и ми излизаше с фразата "НИЕ СМЕ САМО ПРИЯТЕЛИ!"..
![]()
Гадно е,че не ми даде едно смислено обяснение,а само тъпи оправдания..Същевременно държанието му към мен не се промени,аз го предопредих,че ако продължава с това прятелство е {}u7..А той милия ми обеснява,как си не говорят,как си не чатят от месеци..Докато не му прочетох хронологията и го хванах в лъжИ.
До 5 сутринта са седели да си гукат,мамините... Естествено това беше върха на сладоледа..Мъчително и гадно,сложих края..Тъпото е,че неговата "ПРИЯТЕЛКА" се оказа,че си има дългогодишна връзка..Той ме вини и до сега,че съм ревнива,че съм си въобразила,още ме обичал..Ама след дъжд качулка....А като го питам как ще реагира ако намери същите неща като мен мълчи....Не го пожелавам на никой....
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“