- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Знаете ли колко пари ще ми излезе..
ако боята е от хубавите, нормално, а и зависи от дължината на косата.Първоначално написано от Ufff
но наистина защо не помолиш някпой да те боядиса ? :P
Абе зависи си много от човека.
Аз /примерно/ съм супер несръчна и ако тръгна да се боядисвам сама, най-малко ше си изгоря косата, цвета няма да е неравномерен, ше се оклепам цялата, та само главоболия.
Ако авторката е като мен, по-добре да отиде някъде, да си плати и да знае, че ше има добре изглеждаща коса, отколкото да рискува да заприлича на чучело.
Към мацката, която набутва много пари-провери как вървят цените в по-малките, квартални салони, ти в коя част на София живееш?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
зависи дали отидеш при селския фризъор или . в някой кифленски салон ?!![]()
иначе нормалната цена е 15-20 лева
![]()
Аз никога не съм боядисвала себе си.Веднъж пробвах на майка ми и това е..Затова предпочитам да отида и да ме направят както хората..
^както казах ще ходя в най-обикновен салон не най-прехваления, не и най-смотания![]()
ами около 10-20 лв. ще ти излезе , но защо не хванеш майка ти да те боядиса тя сигурно няма да се изложи.Аз се боядисвах началото на март червено сега половината ми коса е червена другата кафяваи мен мама ме боядиса в къщи много време и се умилквах ама я навих
А бе к'во се лигавите - "Ау, сама не мога да се боядисвам, ау ще си изгоря косата (и как!?) ... "
Не мисля, че е нещо сложно да се боядисаш сам или пък някой друг (майка, леля и т.н.). Така си спестяваш пари за нещо, което не е кой знае какво.
Това е моето мнение! Който има излишни пари - негова си работа.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Майка ми се опита последния път да ме боядиса..Едва-едва успя..Иначе няма нищо против..Ама резултата не е такъв какъвто искам![]()
Относно горното мнение-Не виждам кой се лигави.А и щом съм решила значи ще го направя.Просто попитах ориентировъчно.![]()
Невъзможността да се справиш с нещо, не винаги е следствие от лиготия.Да-чисто теоритично всеки може да вземе боята и да се боядиса, но въпроса опира до качеството на боядисването.Първоначално написано от gia_sena_mono
По тази логика, всички занаятчийски професии биха могли да отпаднат, нали всичко можем и знаем.Аз с лично на своя глава експерименти не бих си правила, но разни хора, разни идеали...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Твое мнение . . . за мен това е лиготия.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
никога не съм се боядисвала и не смятам скоро да го правя скоро. . .
един път боядисвах майка ми,но тя само мрънка и е зарязах тати и сестра ми да я боядисат криво-ляво![]()
иначе до момичето,което е дало 80 леванз как не те е заболяло сърцето после...
![]()
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
+1Първоначално написано от dead_princess
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Към 25-30лв![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
точноПървоначално написано от teenems
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз давам 10лв., но в последните месеци все майка ми ме боядисва и резултата е същия като при фризьорката ми.![]()
Big or small, lies are lies!
изобщо няма смисъл по добре накарай майка си или някоя приятелка да те боядиса ..![]()
и аз така мисля..иначе към 20лв ..Първоначално написано от deni15
![]()
В крайна сметка ми взеха 7 лева![]()
Аве,шматки зависи и какъв цвят ще се боядисаш.Зависи и каква боя ще използваш.Тази Ufff ли е какво е....руса ли си?Ако си , този цвят трудно се подържа и хубавите бой са по - скъпи,пък и 80 лв + измиване и сешоар си е нормално.Леля ми също и взимат толкова,но пак казвам тя е руса и цвета и се подържа трудно.
А съвета ми към авторката на темата е , ако иска някой по труден за правене червен цвят да иде на фризьор има места където ти е 10 лв боядисването с твоя боя,но заслужава ли си ако можеш и сама?!
А,ти вече си се боядисала...какво червено?Дай снимка. :]]]Първоначално написано от Ag
На мен днес ми взеха 10лв. за:
-боядисване
-измиване със 1000 шампоана и балсам и маски и простотии
-издухване със сешоар
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Не съм руса, правя си черно със синьо и черно с лилаво. По 2 бои ми слагат, затва ми е толкова. Сама не мога да се боядисам, а и никой покрай мен не може така че ми се налага да ходя по салони.Първоначално написано от BoCupycake
Ами зависи , някъде към 15 - 20 лв