.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

пристрастяване към маструбацията?

има ли такова нещо като пристрастяване към маструбацията? защото има моменти, когато мога да прекарам по няколко дни - 3-4-5-6 без да имам нужда да се самозадоволявам, но си имам и моменти, когато просто не спирам - ден след ден...може цял седмица да го правя. като цяло ако си поставя малко задача на волята мога да издържа до 10-12 дни, но не и повече. това нормално ли е? да не мога да не лъскам повече от 10 дни?
    на 20 години съм. има ли някакъв начин по който мога да подтисна желанието си да маструбирам толкова често?

Град
    in your dreams ;p
    Еми то желанието май зависи от нивото на тестостерона в тебе .. доколкото знам колкото повече я хабиш тая енергия за нещо по-полезно , толкова повече намалява и желанието за самозадоволяването (поправете ме ако греша)
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Да, съществува подобно нещо. Мозъка умее да се пристрастява към всякакви химически субстанции, които образува, а удоволствието от секса е именно това. Същото е с наркотиците, цигарите, кафето и т.н.

Не мисли за това. Моменти, в които страшно много ти се мастурбира излез навън и прави нещо друго и се опитвай да не мислиш за това. Изкараш ли един месец след това ще можеш да се контролираш значително по-лесно. А и си хвани гадже. Секса е полезен.

Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Има начин. Get a girl.
    когат има гърла този проблем го няма.

да, когато пътувам или се занимавам нонстоп с нещо, бачкам или съм по цял ден на даскало е ок, нямам нужда всеки ден...но когато си остана у нас повече време...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: пристрастяване към маструбацията?

Цитирай Първоначално написано от mishmash13
    има ли такова нещо като пристрастяване към маструбацията? защото има моменти, когато мога да прекарам по няколко дни - 3-4-5-6 без да имам нужда да се самозадоволявам, но си имам и моменти, когато просто не спирам - ден след ден...може цял седмица да го правя. като цяло ако си поставя малко задача на волята мога да издържа до 10-12 дни, но не и повече. това нормално ли е? да не мога да не лъскам повече от 10 дни?
    на 20 години съм. има ли някакъв начин по който мога да подтисна желанието си да маструбирам толкова често?
    Бати волята онбре !! Брао ! Аз не мога толкова !
    А за другото - ами .... пробвай тук:
    http://www.doctorbg.com/pages.php?id=7

Има и форум:
    http://www.doctorbg.com/forum/
    Хората са отзивчиви ... ако не прекаляваш с глупостите

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Намери си приятелка
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от djoniskiora
    До колкото разбрах момчето си има приятелкаа и btw темата е за ключ, изчерпаха се отговорите
    Като чета из форума как гърлите пишат ' секс..... ама тва е несериозно ... ако е сериозен няма да си иска, а ще те обича без да му пускаш ... "Никак не се учудвам че лъска

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    До колкото разбрах момчето си има приятелкаа и btw темата е за ключ, изчерпаха се отговорите
    Като чета из форума как гърлите пишат ' секс..... ама тва е несериозно ... ако е сериозен няма да си иска, а ще те обича без да му пускаш ... "Никак не се учудвам че лъска
    може пък още да е Млад
    Абе не се ли разбрахте. Ако е несериозен, ще иска секс без да се съобразява с желанието на момичето. Ако е сериозен, пак ще иска секс, но ще го крие, ако тя му каже не. Секса е инстинкт, който не можеш да го спреш и възвишените простотии, че ако те обича не му се прави секс са глупости. Секса е част от нещата. Дразня се, когато застава над самия човек и целта ти е да я изчукаш, а не да бъдеш с нея.

Re: пристрастяване към маструбацията?

Цитирай Първоначално написано от mishmash13
    Земи оправи някоя

Град
    Асеновград, България
    Ама защо се притесняваш от това желание? Та то си е естествена, при това основна потребност. Съвсем нормално е. Дори и всеки ден да мастурбираш, пак е нормално. Щом имаш нужда - правиш го.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Незнам за другите ама аз не издържам без това !

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от hotspot
    Незнам за другите ама аз не издържам без това !
    и аз съм така
    +1
    .....

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    И аз така немога без него
    Vin diesel RULZZZZ

Град
    ВаРнАаАа

Re: хяхя

Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    Иди в аптеката и питай за момиче
    Само секса ще ти оправи проблема ГАРАНЦИЯ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си