- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- като по филмите?
много пъти съм гледала филми в които най готините момчета от училището се влюбват в най незабележимите момичета.И много пъти съм си мислила че всъщност изобщо не е така. Ако не си самоуверена,хубава и най готината просто според мен няма как най готиното момче да е с теб.Не е като приказките... Какво е вашето мнение?
П.С.Сори ако темата ви се струва тъпа!!!
Филми .... филмиииии.... ОФФ!!Първоначално написано от sladkata90
Ама като почнете - Готин, готина !!! Айде кажете ми какво значи това ?!
Ако ми е кеф с някоя - за мен е готина...![]()
Ако всички харесват някой - ами .... толкова им е 'багажа'
Ако си търсиш оправдание, че хем нямаш гадже , хем те е гнус да правиш свирки - не моге да ти помогна![]()
Момчето трябва да е хем готино хем свястно, за да забележи дори незабележимото ... което всъщност се оказва много ценно ... а такива момчета повечето пъти са завладяни от чуждото мнение ии тъй като са изключително важни забравят за тези неща ии избират по-лесното а именно друг да управлява живота им като си мислят, че това е щастието ...Така, че според мен е малко вероятно да има такава възможност макар, че аз до някъде разбрах смисъла на това .. бях с него .. всичко беше наред, но просто той реши, че мнението на другите е по-важно и приказката свърши ..
![]()
Така той си остана "големия женкар", а аз "незабележимото момиче" ... е в крайна сметка след като въпросното момче не те забележи друг ще го направи макар и не толкова "издигнат" ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ни са казва готина е популярна така го пишат по американските пумий.
И това са пълни глупости
Филми .... филмиииии.... ОФФ!!
Ама като почнете - Готин, готина !!! Айде кажете ми какво значи това ?!
Ако ми е кеф с някоя - за мен е готина...![]()
Ако всички харесват някой - ами .... толкова им е 'багажа'
Ако си търсиш оправдание, че хем нямаш гадже , хем те е гнус да правиш свирки - не моге да ти помогна[/quote]
ако имаше нещо за мен щях да си го кажа просто съм се замисляла. Аре не са заяждай ако обичаш... Май самочувствието ти е голямо
да уточня за всички че не става въпрос хза мен и за който и да е друг![]()
Спри филмите и поживей ,малко в реалността ..
Ама разбира сеПървоначално написано от sladkata90
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми... филми...
Реалността е съвсем друга.
Участвай в живота, а не гледай филми.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Аз обожавам такива филми ..![]()
Ама там е къде,къде по - яко..
Реалността е прецакваща![]()
![]()
ла-ла-ла
Толкова е просто.. СПРИ ФИЛМИТЕ !
+Филмите са си филми,живеей в реалността..и погледни истината в очите..Първоначално написано от Kukumqvka
По-скоро спри тъпите наивни тинейджърски американски лигави изтъркани пълни с кофти пичове, играещи готини пичове и кльощави пикли, играещи забавни, но иначе задръстени шматки филми и вземи гледай нещо стойностно, което не те кара да се самоубиеш ритуално с клечки за зъби или да се удавиш в макарони, когато свърши. ^^
..и аз съм гледала точно такива филми и аз същото им се чудя, но всъщност в живота не е така.. ако не си някав известен и популярен в даскало (и красив ест) никой не ти обръща внимание.. ;х
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
те тия момчета дет са 'готините' ..зависи за теб какво значи тва.. са най-гадните и тъпите а се мислят за нещо много и не обръщат внимание на малките, но важни неща в човека. не е толкова задължително гаджето ти да е първия красавец или да е много 'готин'...ако не те уважава и обича начи е нищо. хич не се занимавай с тия 'плейбойчета'
и излез от филмааа![]()
Щях да кажа същото.Първоначално написано от NeZaPoznat
Ако си мислите,че тези,яките гъзари дет сменят мацките кат носни кърпички са готини,значи има повреда в главния. :P
определено споделям твоето мнениеняма перфектни неща а и ти не биха били интересни.нали така?!
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
СПРЕТЕ ФИЛМИТЕ ве хора !![]()
затова са филми! защото не показват истината![]()
Кирилицата е задължителна!
smileforyou12
Филмите са си филми... реалността е друго нещо
nicolepcd
Не го мисли толкова. Наслаждавай се на това, което те заобикаля![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
не е така, както казвате всички. познавам 1 момче, точно от тия ''готините'', което ходи с 1 далеч не толкова ''вървежно'' момиче вече година и нещо, така че всичко е възможно.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
На практика и за голямо съжаление е така .. Филми , приказки и после ............. РеалноооостПървоначално написано от sladkata90
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .