.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

една изповед

Животът...това е нещо сложно.Странна смесица от чувства, емоции, премеждия, заговори, предателства, приятелства и прочее.Странна смесица, при която в различен етап от живота компонените и преобладават по различен начин.В повечето случаи, попадаме на хора, които ни правят силно впечатление, запознаваме се с тях, влюбваме се или се сприятеляваме и всичко върви добре отначало....това е хубавата страна на чувствата и емоциите.След това идва ред на премеждията, били те малки или големи.Винаги ги има и излизаме от тях, понякога като победители, а понякога като победени.След това идва ред на най - лошото - заговорите и предателствата.Същите онези хора, които са ти донесли хубавата страна на чувствата и емоциите, вече си мислят, че нямат нужда от теб, а не мислят, дали ти имаш нужда от тях.Да , същите онези хора, за които си мислиш, той/тя ми е приятел ще си даде живота за мен, обича ме, не би ме предал, не го вярвам.Вярвате или не, така е.Болката, които носят тези предателства е огромна, но и тя, както премеждията се преодолява.Остава само тъжният спомен, но и нещо много важно - поуката от всичките неволи.Чак тогава идва ред на онова истинско приятелство, тъй говорено и желано от всички ни.Приятелство, при което в повечето случаи не е нужно да споделяш с човека отсреща, защото той сякаш те допълва идеално.Мислиш си...та аз го познавах толкова време, как не съм осъзнал, че е толкова истински.Може би и той си мисли същото, може би и той е преживял същото, което ти си преживял, няма значение.Има значение само това да не нараняваш този човек никога.Никога дори и на моменти да си му ядосан за нещо, дори и ако някой друг, който ти говори сигурни неща за него, защото този някой е от онези, първите, интригантите, които са готови на всичко за да развалят това приятелство.Интригант, който завижда защото няма това истинско приятелство и защото знае, че никога не може да го постигне.Защото знае, че е страхливец, който предпочита да излъже сто пъти, вместо да каже една истина.Жалки и безлични хора, които са свикнали да живеят живота на другите, онези, истинските хора.Ако сте прекалени оптимисти и се присмивате на този текст, грешите, защото това е истината - има истински хора, но са малко.Ако сте прекалени песимисти и си мислите, че не можете да вярвате на никой, също грешите, има на кого да вярвате, само трябва да го намерите и да бъдете истински.А когато срещнете такъв човек ...винаги го дръжте близо до сърцето си и внимавайте, да не го изгубите.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Хубави мисли,но

Някои са твърде лицемерни,безхарактерни и се крият зад самата си идентичност,заблуждавайки близките си хора.

Други казват едно,правят друго.Всичко е само на думи,но не и на действия.Както се казва - въздух под налягане.

И още безброй други случаи,които сами по себе си показват,че човека е с двойствена природа.Ту покаже нещо,ту не покаже.

Никога няма да знаем абсолютно всичко за нещо определено.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Добре го каза!Евала!

Има истински хора,но са малко,да.

има истински хора, но са малко
    правилен извод
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Добре го каза!Евала!

Абсолютно съм съгласна
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Добре го каза!Евала!

Абсолютно съм съгласна
    +1
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Супер фен Аватара на fenasf
    подкрепям много от мислите изложени тук жалко е как страхливците се умножават, а истинските приятели са на изчезване...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си