- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа, че го харесвам
Такам .. От няколко дена (6-7) харесвам едно момче, но то дори не подозира.. Не знам, как да му кажа.Сега замина за Черноморец и през това време седя и си мисля за него .. Ии така , моля ви кажете ми как той може да разбере , че го харесвам..
![]()
![]()
![]()
shadow4e
Пиши описателни заглавия
I was in love for a day, Love in a way
Love, can't explain.. Why you went you away, 'Love' it's a shame..
Божеееееееееееееееееее![]()
Намекни му,покани го на среща,пиши му по-редовно,търси го,измисли му песен,свалки ала бала.... тц тц тц
Точно това е проблема - НЕ МОГА!Не мога да му кажа.. Просто ако го погледна в очите и му кажа.. Не знам как ще го приеме.. Пък и съм много чуствителна и просто има възможност да ревна.. А пък и той не ме познава много добре , нямам му скайпа и дори нямам никакви връзки с него..
![]()
Ми като не можеш си стой така докато друга се прстраши ...Какво толкова го драматизирате ...
Ако не му кажеш няма да разбереш ... няма да те изяде...
Ако толко не искаш да му го кажеш му го напиши на листче баси ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласен...Първоначално написано от Hilary_
Не е страшно да те отрежат. По - добре му кажи, че да не те е яд, че не си пробвала.
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
по принцип съм съгласна,обаче знам,че не е толкова лесно колкото звучи,но приеми го -няма друг начин...Първоначално написано от DJ_Mrav4o
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Жалко е че сама не можеш да намериш начин как да кажеш на едно момче какво изпитваш към него.... Едва ли някой би могъл да ти помогне. Накрай някоя твоя приятелка дето мн го харесва и тя да отиде да го каже вместо теб, и после гледай сеир отстрани как се "обичат"
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
според мен можеш да потърсиш номера му, да му изпращаш анонимки СМС-и и малко по малко ще се сближите. после може и да имаш смелостта да му кажеш
Кажи му го в очите щото някой не разбират от намеци
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Седмица викаш. 'Що ми се струва, че става дума само за привличане?
Бтв ти като пискаш за 6 дни, аз да почвам ли с моето 2-годишно харесване на един момък, който накрая така и не разбра какво чувствам.![]()
Как ли ще разбере интересно??? ...
Ми кажи му бе момиче....
Ако си мълчиш той нища няма да разберe.
Аа, няма, бе. Той да не е глупав. Тя ако продължава да му се черви и ухилва, много ясно, че ще се усети човекът.
Да знаеш как ме е било яд ако някое момиче ми каже ..." аз те харесвах преди но не посмях да ти го кажа "
![]()
Ама ти просто ей така го видя и вече "Първоначално написано от c0okiie
" ?? Еппп .. По - добре му кажи да не истървеш влака...
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
ами като за начало гледай да се виждате по честичко , вземи му скайп , номера но от него а не от някой приятел. Обръщай му повечко внимание говорете си ако и той те харесва то нещата ще си се подредят .
Може да му вземеш номера, да го попиташ дали иска да излезете на кафе, опознайте се малко и тогава му кажи!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Амии ти го познаваш едва от седмица.
Опознайте се малко, после си премисли наново нещата и тогава отиди и му кажи,че имаш чувства към него!
Кажеш ли му още сега едвали ще се получи връзка по-дълга от 1 седмица!
Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай,че си е отишло.
И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.
Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце.
Ам.. Благодаря ви много!![]()
кажи му нищо не губиш апък и има милион други момчета!![]()
айде да не е на листе ..в скайп..пишете си ... пък ако той има интерес .. ще стане работата..ако ли не..живот ще продължиш нататъкПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от FiRe_LaDy
Говори му с мимики белким се усети ..![]()