.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Град
    Париж
    Нормално е да те е страх, че ще те отхвърли .. Не вярвам да има някой, който да не е минавал през това. Но трябва да намериш кураж и му кажеш Няма как иначе да стане .. не можеш да седиш и да го чакаш той да те намери като в някоя вълшебна приказка ..
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Да знаеш как ме е било яд ако някое момиче ми каже ..." аз те харесвах преди но не посмях да ти го кажа "
    Да съгласна съм и мен ме е било много яд някой като ми каже такова нещо.
    Какво толкова лошо има в това да си покажеш чувствата. Не говоря да отидеш и да кажеш "Аз съм влюбена в теб", защото има шанс да ти се изхили в лицето, но има супер много начини да намекнеш, да покажеш на даден човек, че имаш симпатии към него. По отношението му към теб ще разбереш много неща.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

събери сили изправи се пред него и му признай... в живота няма нищо лесно и за всичко трябва да се бориш.. ДАВАЙ!!! Бори се за твоето момче \/

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    в никакъв случай не му го казвай директно,че ще пали подметките и няма да го видиш вече..сама си режеш квитанцията..
    друго е да се сближите и да му го намекнеш..ако има повече от 1 мозъчна клетка ще се сети,ако не-прави си сама изводда трябва ли ти такова момче

еми как да му кажеш....просто му казваш...пуу толко ли е трудно начи .... ей аман

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си