.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен
    Град
    София

какво да направя??

Мммм преди няколко месеца се запознах с едно момче в сайт за запознанства .. Първоначално се държах малко кофти .. Той искаяе да се видим , а аз си мислех " Да бе поредния кретен" .. Да ама не .. Около месец и половина - два си писахме по скайп .. След това той дойде в училището ми , но и двамата не се усмелихме да направим "първата крачка " към запознанството .. Познавахме се по интернет , ноо никакъв физически контакт ..
    Прибрах се в къщи и отново си писахме .. Той каза , че ме е видял (действително имаше "eye contact" ) .. И двамата искахме да се видим .. По стечение на обстоятелствата ме наказаха иии нямаше как да се чуя с него (нямах достъп до интернет) .. След цял един месец ми пъснаха нета ии един ден той ми писа "Хей малчо днес те видях в рейса , но не бях сигурен дали да те заговоря .. Ако искаш някой път да излезнем на кафенце" .. Аз се съгласих . До този момент , а и след кафенцето си мислех , че не го харесвам или нещо подобно , но уви...
    Преди 2-3 дена той ми каза , че му пука за мен и че дори и той незнае защо .. И после аз направих нещо тъпо ии като че ли го отблъснах от себе си . Съжалих . Имах чувство за вина .. Извиних му се и му обясних за какво става въпрос след това той не ми писа .. Разплаках се ии вече ми пукаше как се чувства , какво мисли , ще ми проговори ли някога ... в крайна сметка го направи , но някак си го чувствам по очужден .. в оо:оо часа се опитах да му кажа какво чувствам , но не успях да събера достатъчно смелост да се изразя правилно ..
    Моля за някакъв съвет .. Какво да направя .. Как да му покажа , че държа на него и че по никакъв начин не съм искала да го нараня .. Объркана съм .. Мисля , че изпитвам нещо към това момче , колкото и да е малко това чувство го има .. Моля за съвет ..
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Бъди искрена.. кажи му абсолютно всичко което *чувстваш* към него.. Явно се интересува достатъчно от теб щом и след месец без контакт отново иска да се видите.. Пука му, но изглежда така сякаш си го рязала доста пъти и е отчужден от страх.. Все пак е момче, а те са много горди.. Спри да нараняваш достойнството му и го покани да излезете отново .. кажи му всичко което изпитваш.. мисля, че те харесва достатъчно за да отговори на чувствата ти ..
    Успех..

Не е приятно да си признаеш чувствата, макар и по заобиколен начин, а насреща само тъпо отношение да получаваш, и то за n-ти път. Сама си си го направила. Затова е тая глава, да мислиш. Научи се да се държиш добре с хората, вместо да правиш разни глупави детски номера.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: какво да направя??

Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Мммм преди няколко месеца се запознах с едно момче в сайт за запознанства .. Първоначално се държах малко кофти .. Той искаяе да се видим , а аз си мислех " Да бе поредния кретен" .. Да ама не .. Около месец и половина - два си писахме по скайп .. След това той дойде в училището ми , но и двамата не се усмелихме да направим "първата крачка " към запознанството .. Познавахме се по интернет , ноо никакъв физически контакт ..
    Прибрах се в къщи и отново си писахме .. Той каза , че ме е видял (действително имаше "eye contact" ) .. И двамата искахме да се видим .. По стечение на обстоятелствата ме наказаха иии нямаше как да се чуя с него (нямах достъп до интернет) .. След цял един месец ми пъснаха нета ии един ден той ми писа "Хей малчо днес те видях в рейса , но не бях сигурен дали да те заговоря .. Ако искаш някой път да излезнем на кафенце" .. Аз се съгласих . До този момент , а и след кафенцето си мислех , че не го харесвам или нещо подобно , но уви...
    Преди 2-3 дена той ми каза , че му пука за мен и че дори и той незнае защо .. И после аз направих нещо тъпо ии като че ли го отблъснах от себе си . Съжалих . Имах чувство за вина .. Извиних му се и му обясних за какво става въпрос след това той не ми писа .. Разплаках се ии вече ми пукаше как се чувства , какво мисли , ще ми проговори ли някога ... в крайна сметка го направи , но някак си го чувствам по очужден .. в оо:оо часа се опитах да му кажа какво чувствам , но не успях да събера достатъчно смелост да се изразя правилно ..
    Моля за някакъв съвет .. Какво да направя .. Как да му покажа , че държа на него и че по никакъв начин не съм искала да го нараня .. Объркана съм .. Мисля , че изпитвам нещо към това момче , колкото и да е малко това чувство го има .. Моля за съвет ..
    Отчуждил се е от теб само защото си го отблъснала ?!

Как може да има такива хора бе !!!

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Бъди искрена.. кажи му абсолютно всичко което *чувстваш* към него.. Явно се интересува достатъчно от теб щом и след месец без контакт отново иска да се видите.. Пука му, но изглежда така сякаш си го рязала доста пъти и е отчужден от страх.. Все пак е момче, а те са много горди.. Спри да нараняваш достойнството му и го покани да излезете отново .. кажи му всичко което изпитваш.. мисля, че те харесва достатъчно за да отговори на чувствата ти ..
    Успех..
    +1

Голям фен Аватара на RaZzer
    Кажи си всичко и нещата ще се оправят... Това, че го чувстваш отчужден е нормално, тъй като най-вероятно се е разочаровал от отношението ти след като ти е признал какво чувства... Нищо, не е късно за поправителен!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Иии пак тоя компютър намесен .. Както казаха всички трябва да си искрена и да му кажеш всичко,което чувстваш към него ..

Повече от фен
    Град
    София
    Мерси на всички !! Днес се видяхме

И ... разказвай . Какво стана ?
    mouth2mouth

Казали са си "здрасти".

Град
    Стара Загора
    а като се видяхте поне заговорихте ли се?
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    естествено бяхме около 3 часа заедно

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    естествено бяхме около 3 часа заедно
    .. ее браво бееее Евалата.. ах този нет ...

целувка имаше ли
    mouth2mouth

Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deschinci
    целувка имаше ли
    Ейй ама много сте любопитниии .. амии за малко амаа стана малко като по филмите ... затова пък пак ще се видииим

Град
    СОФИЯ
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Кеффф
    голямм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си