.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на cveteto64

"Приятелство"?!?

В началото на лятото една от най - добрите ми приятелки ми каза, че иска да работим заедно на мястото където тя е работила миналата година. Съгласих, отидохме при стария и работодател той уж каза, че ще ни се обади в началото на юли, за да започнем, но това така и не стана.... Решихме, че ще си търсим работа заедно, но така и не намерихме. Аз имах възможност да започна, но нали се бяхме разбрали, че ще работим заедно..отказах.И така мина се малко време един ден тя ми казва, че познат на баща и може да я вземе и тя ще пита и за мен...Е добре днес тя ми казва "от понеделник започвам" и все едно никога не ми е казвала "аз без теб няма да започна"... Незнам как да постъпя знам, че ако и кажа ще се скараме жестоко, но пък съм си в правото....

П.С. Искахме да работим заедно, защото наистина сме си много близки и трябваше да стане така, че през свободно време да сме заедно...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Град
    Бикини-Ботъм
    Разбирам.Ми егоистично е постъпила,пък и ти си отказала заради нея.
    Най-добре е да поговорите,защото не може така да оставиш нещата,не е честно!
    Винаги нещата имат две страни,дори и да се скарате,поне ще си кажете каквото имате за изясняване.
    Успех.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Доооста егоистично Ми говори с нея !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от anenceto92
    на твое място бих и казала всичко, каквото мисля по случая за да сте си наясно...
    +1
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Кажи и каквото мислиш,като се опиташ да не стане скандал,но дори да се скарате е по-добре,защото после ще се сдобрите,но и тя ще е наясно с нещата.
    Най-добре е да играете с открити карти : ]
    Поговори с нея,за да не и станат навик подобни постъпки,а и тя трябва да знае как стоят нещата.
    А и btw тя може да не е предполагала,че си отказала веднъж заради нея...

Голям фен Аватара на cveteto64
    А и btw тя може да не е предполагала,че си отказала веднъж заради нея...
    Наясно беше и двете знаехме с коя какво става както казах много сме близки, но просто незнам защо го направи както и да е ще поговоря с нея знам, че вие нищо не можете да направите и все пак благодаря ви
    "Колкото повече, толкова повече..!"

трябвало е да започнеш работата, която ти е била предложена, като й кажеш, че времето си тече и не можеш да чакаш повече. без да се обясняваш много много.

Ест,че трябва да поговориш с нея, та тя те е предала реално погледнато... Подлъгала те е да я чакаш, а на края тя не те е изчакала- това е подло! И да се скарате какво ти пука- такива 'приятелки' не ти трябват...

ПП. Тя да не би да е зодия телец...

Супер фен
    От една страна и тя е постъпила егоистично, но пък от друга (просто съвет) и ти не трябва да си толкова наивна. Айде сега става въпрос за лятна работа, но какво ще стане, ако след години отказваш добри работни места, защото пак си обещала на някого нещо Иначе кажи й колко ти е неприятно от това, което е направила. Нищо не може да се промени, но от една страна тя да се научи да се държи на обещанията, а ти да се научиш да не обещаваш толкова много

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Супер гадно.. прецакала те е ,аз на твое място мн бих се ядосала,еми кажи и всичко това в очите,а не на нас..

Еми да доста гадничко се е получило, а и като се има предвид че сте си много близки... Но не си ли се замисляла, че тя не е искала ти да отказваш работа заради нея и наистина сега работата, на която са я взели, много й харесва. Постъпила е доста лошо с теб, но се опитай да не мислиш за това и ти да й бъдеш приятелка сега и да я разбереш и подкрепиш. Сигурна съм, че и ти ще си намериш работа.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    и на мен ми се случи миналото лято, същата история..уж щяхме да работим при майка и, но не станаха нещата щото тя нямала години...иии един ден разбирам, че се хванала на работа в едно заведение при едно момиче от класа...дори не ми каза, че си е намерила работа...ама както и да е, не съм и казвала нищо, само я бъзикнах няколко пъти, че не е почерпила със заплатата и това беше...сега пак сме приятелки и не сме се карали, моя съвет е да не и казваш нищо, ако държиш на нея и ако мислиш, че ще се скарате
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Много егоистично и одло е постъпила.Кажи и всичко в очите и я питай като ти е обещала еди кво си за кво сега се прави на ударена с чук.

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Много егоистично и одло е постъпила.Кажи и всичко в очите и я питай като ти е обещала еди кво си за кво сега се прави на ударена с чук.
    +1 :)
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Град
    Пловдив
    кофти е-да,ама няма смисъл за едната работа за месец да се скарате
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Кажи й го спокойно и не крий разочарованието си. И започни и ти да си търсиш работа. Има още едно "и"!Нека това ти бъде обеца на ухото- изводът не мога да го формулирам точно, но е очеваден. Поне за мен...

ахяхяхах ПРИЯТЕЛКА ?? поне не ти ли каза, че е питала..
    намери си по-добре платена работа от нейната и и кажи че са питали дали познаваш още някой който иска добри пари ама ти си казала НЕ щото тя вече си има работа...

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Цитирай Първоначално написано от elsZ
    намери си по-добре платена работа от нейната и и кажи че са питали дали познаваш още някой който иска добри пари ама ти си казала НЕ щото тя вече си има работа...
    Човече кефиш ме!

Цитирай Първоначално написано от digitalgirl93
    Цитирай Първоначално написано от elsZ
    Човече кефиш ме!
    еми аз така бих направила..без да се караме, просто малко да я подразня..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bloo
    Цитирай Първоначално написано от anenceto92
    на твое място бих и казала всичко, каквото мисля по случая за да сте си наясно...
    +1
    +2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си