Към момичетата - за оргазма или поне удоволствието от секса
Здравейте. Водя полов живот с приятеля ми от 7 - 8 месеца. Оставете оргазма.. Аз дори не съм изпитвала удоволствие от секса. Случвало се е 3 - 4 пъти да ми е било по - приятно и такова по - различно усещане. Но нито веднъж не мога да кажа, че съм правила хубав секс, примерно. От орална любов свършвам почти всеки път, там няма грешка, всичко е страхотно. После имам желание да преминем към съществената част, но когато го направим, още с болката при първото проникване, възбудата изчезва ( лека болка, разбира се, която трае 1 - 2 сек., това не ме притеснява, знам, че не е ненормално, просто съм тясна ). Но вече другото мисля, че е ненормално. От толкова месеци да не изпитвам все още удоволствие от секса... И не, не ви говоря за оргазъм, просто за яко чувство по време на половия акт. Съжалявам, ако съм се увлякла с обясненията, исках да съм максимално изчерпателна. Едва ли можете да ми помогнете някак, но вече се притеснявам, кофти ми е и исках да ви попитам - вие колко време горе - долу след първия път започнахте да се наслаждавате на секса и да ви хубаво? А кога получихте оргазъм ( вагинален ) ?