- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Къде сте кандидатствали ? За тея който са.
всички умни ли бягат от тук?Първоначално написано от graceless
Кандидатствах само във ВТУ.. имам 6.00 на изпита по икономика..1 специалност- Финанси![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да, и затова сме на това дереджеПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
подписа ми виждаш ли го?Първоначално написано от graceless
Нагледала съм се на мамини и татини от малките градчета в България, дето отиват да учат в най- забутаните университети из Европа, качват уникално самочувствие и т.н. за да се каже на село после "Нашиту дитенци учи в чужбинътъ".Първоначално написано от graceless
В Ню Йорк за кой добър университет се сещаш и според кого е добър, обясни ми само.
Един приятел завърши ПУ и сега живее и работи в Ню Йорк като диджей, не се сещам за никой дето да следва там.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Това в коя държава си люпиш семките не мерило за количеството мозък което притежаваш. Има и други фактори като финансовата възможност да заминеш и личния избор дали искаш да заминеш.Първоначално написано от graceless
Завършил съм ТУ-София (което може би обяснява психическите ми отклонения) две различни специалности Компютърни системи и технологии (КСТ) и Електро Енергетика и Електрообзавеждане (ЕЕ и ЕО) Работя трето нещо, което е нещо средно между Компютърните системи и финна електроника. Заплатата бива, като за българските ни стандарти и екипа е готин.
Мой съвет е да си изберете нещо, което харесвате. Количеството идиоти и свестни преподаватели е горе-долу равномерно разпределено между университетите. За да можете да си намерите работа по специалността не е достатъчно само да си взимате изпитите. Трябва си допълнително самообучение в областта, която сте си избрали. И по-добре да започнете работа по-рано. Ако си на 20 ти е простено да си неопитен. На 30 ако нямаш вече професионален опит - не те искат.
Това с купуването на изпити и учебниците които явно са писани за брой страници ми е добре познато. Има го навсякъде. Универсалната практика е - приемете с непукизъм идиотите които ще си избиват комплексите върху вас и гледайте да измъкнете максимално знания и полезна информация от свестните, които има на какво да ви научат.
Нищо не казвате за МИО (а на мен това ми е мечтата, откакто влязох в гимназията) как оценявате специалността ? Сега нещо обаче се разколебавам и се чудя дали не съм направила грешен избор като писах първо МИО, а после финанси в ИУ-Варна. Още не е излязло класирането и ще видим какво ще се учи. Иначе днес видях, че съм приета финанси в Свищов.
е, бях ли прав за УНСС 2 страници назад? Петканчо го закопчаха, трябва всички да ги приберат че ми писна от тия прошляци. ама поне преподаваше добре като асистентче, разбираше ги нещата и ми беше интересно на упражненията му когато ходих чат-пат
ама голем го раздаваше в университета, голем ще му го подават в централния![]()
новини не четеш и не гледаш ли![]()
Мен ме приеха във ВИНС-а счетоводство и контрол![]()
В какъв смисал умрял ?!Първоначално написано от KiSsMyAsS
Още като него има...Първоначално написано от kypo
Аз ще съм втори курс във ВИНС-а, Счетоводство и контрол. Не е зле , макар че 1-та година нищо свързано със счетоводство не се учи.
I класиране: Кандидат-студентът е класиран.
Бал - 23.52, Специалност - 14-Финанси, Редовно обучение
![]()
![]()
Снощи го отпразнувах, още леко ме държи, сега си търсим квартири нещо...
и аз търсим :Д ае търсим заедно >.< :ДПървоначално написано от YakUZa777
Искам да видя първо с някой познат, не съм от хората, който се траят лесно. В нас не си оправям дори леглото, през живота си не съм пускал или прал нищо освен. Чинии не съм мил от 4 клас, а и не се налага имаме съдомиялна.Бая съм си разхвърлял и дрехите като гледам, като цяло не съм много подреден.
![]()
О.о ху кеърс ? :Д успех иначеПървоначално написано от YakUZa777
Аз също имам проблем със счетоводството. Уча го вече 2 години, но няма особен прогрес. Попринцип всички точни науки не ми се отдават особено добре и решението за счетоводството ми е зубрене и преписване. Знам, че звучи ужасно, но не мога по друг начин. А опитах. Едиственото ми спасение в НФСГ е икономиката, която я уча с удоволствие. Иначе нямаше да има никакъв смисъл...Първоначално написано от KiSsMyAsS
Аз като цяло, нямам голямо желание за учене, но след като съм се хванал, ще го завърша някак![]()
I- во класиране във ВИНС-а - Бизнес икономика ( 2ро желание) , но ще изчакам и 2-ро класиране за Финанси![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Искам да питам, който учи във ВИНС-а може ли да ми каже как са общежитията там, в последните 6 месеца наще са имали високи доходи, а мисля, че по това определят, има ли някакъв шанс да си намеря там ?
На 2-ро класиране (11.0, би трябвало да ме вземат в Бургас
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Сестра ми учи там ... наще са разведени и затова дохода се намали ... укрихме доход и пак тя не успя да си вземе общежитие ... във Варна сякаш е почти невъзможно ... въпреки това ще подам молба ... дано ме огрееПървоначално написано от YakUZa777