.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 174
    Цитирай Първоначално написано от graceless
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Може...
    Ако беше толкова умен,за колкото се мислиш,сега нямаше да живееш в България И щеше да люпиш семки не в София,а в Ню Йорк или Виена
    всички умни ли бягат от тук?

Мега фен Аватара на mynichka
    Кандидатствах само във ВТУ.. имам 6.00 на изпита по икономика..1 специалност- Финанси
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Може...
    Ако беше толкова умен,за колкото се мислиш,сега нямаше да живееш в България И щеше да люпиш семки не в София,а в Ню Йорк или Виена
    всички умни ли бягат от тук?
    Да, и затова сме на това дередже
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Може...
    подписа ми виждаш ли го?

Може...
    Нагледала съм се на мамини и татини от малките градчета в България, дето отиват да учат в най- забутаните университети из Европа, качват уникално самочувствие и т.н. за да се каже на село после "Нашиту дитенци учи в чужбинътъ".
    В Ню Йорк за кой добър университет се сещаш и според кого е добър, обясни ми само.
    Един приятел завърши ПУ и сега живее и работи в Ню Йорк като диджей, не се сещам за никой дето да следва там.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Може...
    Това в коя държава си люпиш семките не мерило за количеството мозък което притежаваш. Има и други фактори като финансовата възможност да заминеш и личния избор дали искаш да заминеш.

Завършил съм ТУ-София (което може би обяснява психическите ми отклонения) две различни специалности Компютърни системи и технологии (КСТ) и Електро Енергетика и Електрообзавеждане (ЕЕ и ЕО) Работя трето нещо, което е нещо средно между Компютърните системи и финна електроника. Заплатата бива, като за българските ни стандарти и екипа е готин.

Мой съвет е да си изберете нещо, което харесвате. Количеството идиоти и свестни преподаватели е горе-долу равномерно разпределено между университетите. За да можете да си намерите работа по специалността не е достатъчно само да си взимате изпитите. Трябва си допълнително самообучение в областта, която сте си избрали. И по-добре да започнете работа по-рано. Ако си на 20 ти е простено да си неопитен. На 30 ако нямаш вече професионален опит - не те искат.

Това с купуването на изпити и учебниците които явно са писани за брой страници ми е добре познато. Има го навсякъде. Универсалната практика е - приемете с непукизъм идиотите които ще си избиват комплексите върху вас и гледайте да измъкнете максимално знания и полезна информация от свестните, които има на какво да ви научат.

Нищо не казвате за МИО (а на мен това ми е мечтата, откакто влязох в гимназията) как оценявате специалността ? Сега нещо обаче се разколебавам и се чудя дали не съм направила грешен избор като писах първо МИО, а после финанси в ИУ-Варна. Още не е излязло класирането и ще видим какво ще се учи. Иначе днес видях, че съм приета финанси в Свищов.

Град
    бълХаристан
    е, бях ли прав за УНСС 2 страници назад? Петканчо го закопчаха, трябва всички да ги приберат че ми писна от тия прошляци. ама поне преподаваше добре като асистентче, разбираше ги нещата и ми беше интересно на упражненията му когато ходих чат-пат
    ама голем го раздаваше в университета, голем ще му го подават в централния

Град
    бълХаристан
    новини не четеш и не гледаш ли

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Мен ме приеха във ВИНС-а счетоводство и контрол

Град
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    ууу гадну ... счетоводството е най-умрелия предмет за учене... не съм доволна от счетоводството
    В какъв смисал умрял ?!

Цитирай Първоначално написано от kypo
    е, бях ли прав за УНСС 2 страници назад? Петканчо го закопчаха, трябва всички да ги приберат че ми писна от тия прошляци. ама поне преподаваше добре като асистентче, разбираше ги нещата и ми беше интересно на упражненията му когато ходих чат-пат
    ама голем го раздаваше в университета, голем ще му го подават в централния
    Още като него има...

Град
    Варна
    Аз ще съм втори курс във ВИНС-а, Счетоводство и контрол. Не е зле , макар че 1-та година нищо свързано със счетоводство не се учи.

I класиране: Кандидат-студентът е класиран.
    Бал - 23.52, Специалност - 14-Финанси, Редовно обучение

Град
    Снощи го отпразнувах, още леко ме държи, сега си търсим квартири нещо...

Снощи го отпразнувах, още леко ме държи, сега си търсим квартири нещо...
    и аз търсим :Д ае търсим заедно >.< :Д

Град
    Искам да видя първо с някой познат, не съм от хората, който се траят лесно. В нас не си оправям дори леглото, през живота си не съм пускал или прал нищо освен. Чинии не съм мил от 4 клас, а и не се налага имаме съдомиялна. Бая съм си разхвърлял и дрехите като гледам, като цяло не съм много подреден.

Искам да видя първо с някой познат, не съм от хората, който се траят лесно. В нас не си оправям дори леглото, през живота си не съм пускал или прал нищо освен. Чинии не съм мил от 4 клас, а и не се налага имаме съдомиялна. Бая съм си разхвърлял и дрехите като гледам, като цяло не съм много подреден.
    О.о ху кеърс ? :Д успех иначе

Мега фен Аватара на Pliok0019
    ууу гадну ... счетоводството е най-умрелия предмет за учене... не съм доволна от счетоводството
    В какъв смисал умрял ?!
    ми учих счетоводство 4 год. предмета е един от на-трудните и не е никак лесен, нито за учене, нито за разбиране... аз неможах да го разбера (то не че някой от класа ми го разбра де) и го намразих даже... объркващо е с тези сметки, а да не говорим за Банковото счетоводство... Просто ще ти гръмне главата от това...
    Аз също имам проблем със счетоводството. Уча го вече 2 години, но няма особен прогрес. Попринцип всички точни науки не ми се отдават особено добре и решението за счетоводството ми е зубрене и преписване. Знам, че звучи ужасно, но не мога по друг начин. А опитах. Едиственото ми спасение в НФСГ е икономиката, която я уча с удоволствие. Иначе нямаше да има никакъв смисъл...

Град
    Аз като цяло, нямам голямо желание за учене, но след като съм се хванал, ще го завърша някак

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    I- во класиране във ВИНС-а - Бизнес икономика ( 2ро желание) , но ще изчакам и 2-ро класиране за Финанси
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Да си направим тема за ВИНСА

Град
    Искам да питам, който учи във ВИНС-а може ли да ми каже как са общежитията там, в последните 6 месеца наще са имали високи доходи, а мисля, че по това определят, има ли някакъв шанс да си намеря там ?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    На 2-ро класиране (11.0, би трябвало да ме вземат в Бургас
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Искам да питам, който учи във ВИНС-а може ли да ми каже как са общежитията там, в последните 6 месеца наще са имали високи доходи, а мисля, че по това определят, има ли някакъв шанс да си намеря там ?
    Сестра ми учи там ... наще са разведени и затова дохода се намали ... укрихме доход и пак тя не успя да си вземе общежитие ... във Варна сякаш е почти невъзможно ... въпреки това ще подам молба ... дано ме огрее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си