- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Къде сте кандидатствали ? За тея който са.
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
В МЕИ-то когато бяхме, една ни обесни, че имат повече свободни места, отколкото студенти има ли, мислех, че може и тука да е станало нещо такова ...
Забрави телефон за контакт да оставишПървоначално написано от YakUZa777
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
В ПУ "П. Хилендарски", обаче още чакам класирането да видя дали ще ме вземат. Иначе и за Софийския карах изпит, но май ще се откажа да ходя там.
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Уча в СУ - психология и съм доволен. А за студентските години- определно това са най- яките години от живота на човека, много по- различно е да си ученик и да си студент. Чувстам се много по-свободен сега и ми е мноооого добре![]()
За общежитията за ВИНС ти гледат дохода, ако не е нисък нямаш шанс. Даже сега им правят ремонт за новите студентчета![]()
и той трябва да е много много нисък :Д буквално с 300 лева да живее 4ри членно семейство ;/ в последствие синчето има 2 лап топа и айфон :ДПървоначално написано от Destructive
еми аз кандидатстфах ф НБУ и ф UZU-ту ... обаче ме приеха туризъм ф uzu и се записах тами съм дофолна от тофа
![]()
Една приятелка днес се записа софтуерно инженерство там.Първоначално написано от WILD__BOY
Иначе аз ще уча социология пак в СУ.
какво представлява тази специалност? кажи нещо повече. какво можеш да работиш после?Първоначално написано от mila_pila
аз днес се записах в мгу МиГ![]()
чудих се дали виас или мгу, но се спрях на мгу
ииии ще живея на общежития... супер якото е... не е мизерия като във виас![]()
честито на всички![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
бах, вдигнали са семестрите, 231 кинта вече. са с баща ми се разправяме дали да ми дава той парите, щото аз с мои си го платих - малко сме на оранжево-червено.
с 40-50 кинта са ги вдигнали май...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
като ми дойде времето за кандидатстване отивам в ПУ
дай Боже редовно да ме вземат, че не съм навитак за задочно...
Социология в СУ ме приеха![]()
Приеха ме Психология в СУ
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Ето линк към сайта на СУ, където я рекламират социологията http://www.uni-sofia.bg/index.php/bu...harakteristikaПървоначално написано от plmn
Можеш да работиш почти всичко.. и почти нищо.
Днес се записах ! Платих 1вия семестър и съм ученик ляляля
Записа ли се или ще чакаш второ?Първоначално написано от Loshotia
![]()
Лично аз не намирам никакъв смисъл да се остава в България. Не съм учил анлглийски език толкова време за да работя в пропаднала фирма или евентуално да вляза в полу-легалните сделки.
Аз ще вземам TOEFL януари и пращам документите чрез UCAS за Великобритания. Каквото стане. Ако се проваля - отивам във Варна, където имам най-много връзки..
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Е, не всички имаме парички да отидем в UK. Аз дори вчера си оттеглих официално апликейшъна от юкас ;ш Можеше да замина, обаче спестяванията на мама щяха да стигнат за няколко месеца и по-лесният вариант - СУ надделя. Надявам се за магистратурата да съм изкарала кинти, но дори да съм успяла, по-скоро ще е Германия или най-много Шотландия, пак money matters ..Първоначално написано от eikichi
Кандидатсвах на няколко места,но ме приеха в НБУ с Музика или по специално Тонрежисура.В сряда ходих да се запиша и така.Ще видим дали си струва,че ще уча там.
Записах се вече в Свищов -Бизнес Информатика![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…