- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Къде сте кандидатствали ? За тея който са.
Приеха ме право в СУ![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Аз съм МИО във Варна Винса !!!![]()
![]()
Кандидатствах за Франция и Швейцaрия. Приеха ме и избрах Швейцaрия. На есен съм там. Специалност Информатика.
![]()
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
записах се в Медицинския Университет в Пловдив със специалност медицина![]()
Приет в Бургас-Асен Златаров, Екология и опазване на околната среда, за сега.Не ми достигат 0.23 от бала за Индустриален мениджмънт, затова останах и за 3-то класиране.В понеделник би трябвало да излезе![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Аз кандидатствах в АМТИИ-гр. Пловдив с Бългаска народна хореография и ме приеха.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
ти нямаше ли в бургас да учишПървоначално написано от miss_kiss181
![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Не в Бургас учи приятеля ми
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
никой ли няма в русе
Говнааааааааааа
Аз съм си в БСУ с маркетинг вече![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Позволявам си да отговоря, тъй като се занимавам със социология. Социологията изследва институциите, социалния ред, социалните системи...блаблабла....Като цяло хората познават социологията като "наука за обществото", което всъщност означава, че социологията изучава развитието и функционирането на обществото. Защо е нужно това? За да се създават/подновяват нови закони, институции, правила, механизми и пр.Първоначално написано от plmn
Например - ако търсиш начин да подобриш образователната система е важно първо да се допиташ до ученици и родители от какво всъщност имат нужда. Това се прави с помощта на анкетно проучване с представителна извадка, направена на базата на брой население и брой жени и мъже.
Можеш да работиш в социологически и маркетингови агенции, в неправителствени организации, международни организации, в научната сфера и пр.
![]()
Не сте ли се замисляли че образованието по принцип в чужбина и специално Англия е по-добро?????
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Успешно завършила в БСУ (Бургас) .. право... Лесно влизане - трудно излизане. Мъкии,мъкииАМа който има желанието.. няма да му е трудно.
никога не сме се замислялиПървоначално написано от elenkaaa
мерсиПървоначално написано от hottie
![]()
Аз кандидатсвах само в УНСС и сега уча там![]()
У дома часовник трака^.^
Ник'ви чужбини, ник'ви шитни!
буркан мечти със сито за капак:Д
???Първоначално написано от Blab
![]()
СА- Свищов ... За са екстра пък ще видиме кво ще излезне от мене![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
НСА, Винс, ВСУ, ВТУ и това е
do v4era bqh vtori kurs vyv vinsa-marketing! MNOOOOGO SYM RAZO4AROVANA! Ot dnes sym porednata bezrabotna! Mrazq go toq vins i na nikoi ne go pojelavam!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Само не ми е ясно защо всички искат да учат икономика и финанси. Други специалности в България няма ли? Пари ли не се вадят от тях? И защо всички си мислят, че като зависят икономическата специалност и мангизите ще хвръкнат при тях...![]()
Е то в БГ най-много икономисти и прависти се навъдиха - не може да има работа за всички я![]()