- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Къде сте кандидатствали ? За тея който са.
Аз в медицинския и софийския. Приеха ме в медицинския и се записах веднага там![]()
nqkoi ima li nqkakva ideq kakvo trqbvo da ucha ako profesiqta kym koqto sm se nasochila e organizator ili animator ?
Първоначално написано от marielitka
ехх и аз много искам прави,но в София,надявам се да ми се усмихне късмета![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Mooo6no, права си явно тук всички искат да учат за икономисти и нищо друго. Все едно няма други специалности в България. Аз уча Биотехнологии в ХТМУ и съм много доволна. Фасадите на сградите на университета наистина са трагични, но всичко друго е 6+, че и по-добре. Групите ни са малки по 12-14 човека. Има възможност да се обърне внимание на всеки един на упражненията. Наистина ни преподават и искат да разбираме и да знаем. Общежитие има за всички. Базата постоянно се обновява. Преподавателите са добри специалисти. Но няма много кандидати, защото повечето предпочитат лесни специалности като икономика и т.н.
Според мен специалността ми има реалиция. С една магистратура Нанотехнологии и наноматериали ще стане перфектно.![]()
Дентална медицина в МУ София![]()
АМи айде аз малко да се различа от икономическите специалности..Първи курс ще съм в СУ на есен , специалност Българска филология. И да не сте посмели да ми кажете , че ще ставам даскалка.. Проектоплана ми е 4 години БФ, от втори курс, работа в някоя книжарница, след 4 курс магистратура Електронни медии и печат, после или си отварям издателство и пращам Ciela на боклука, или се внедрявам в някое от тях.Издавам книжки, главен редактор съм , после аз си издавам моята (в подходящото време) и парите валят..Пропуснах да кажа, че след 3 курс ще мъча по някоя програма да отида в чужбина, за година , две да поуча тамм.. АКо остана- харно ще да е.. и там издателство ще отворяМаа.. големиии планове имам
![]()
![]()
Няма ли някой, който да е във "ВСУ Любен Каравелов", да даде малко информация как е там, че ще съм първокурсничка тая година![]()
Аз съм право в ЮФ на СУ. Не е лесно, дълго , мъчно... Надявам се да го избутам до края. За сега имам работа, която има нещо общо със специалността ми, определено са ми обещали и развитие и работа. Мисля, че като юрист бих се реализирала, но по-скоро няма да се насоча към адвокатура.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
1 курс във Винса .. Варна.. Финанси![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
1-ви курс помощник фармацевт МУ София.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
УАСГ София - строителство на сгради и съоражения.
Доста се гордея ,а и доста зор си дадох.![]()
Първи курс във ВТУ!![]()
![]()
![]()
Къде си тръгнала с Маркетинг ? В днешно време повечето избират специалности като Маркетинг и Мениджмънт (някви измислени са тея), само защото нищо не се учи и след това реват,че нямало реализация. Да сте мислили !Първоначално написано от х
Първи курс във Великотърновския Университет с профил Педагогика на обучението по история и английски език![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
в теа свободните извинявай,ама кой ти ги признава ...вс е частно...Първоначално написано от Diam0nD
работодателя ти,като те наема гледа да имаш мозък в главата,а не пари в джоба...
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Stenden University , Leeuwarden ( Netherlands ) и се радвам ,че ме приеха и че уча в момента![]()
Music is your life just keep on dancing!
ВУЗФ![]()
Невъзможно е само силна дума, използвана от слаби хора, намиращо за по-лесно да живеят в света, който им е отреден, вместо да открият силата в себе си да го променят. Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Невъзможно е осъществимо. Невъзможно не временно. Невъзможно е нищо.
Знаеш ли холандски?Първоначално написано от JackHerer
на мене ми е малко раничко още.в момента уча оперативно счетоводство в тъговска гимназия,обаче искам вече да се насоча към определен университет
съжалявам, че се отклонаявам от темата, но не намерих по подходящо място за да попитам..
прочетох всички коментари по темата и забелязах, че доста хора предпочитат икономическите дисциплини.. ( преди исках архитектура..) но сега твърдо съм решила да продължавам да си следвам по специалността, защото 5 год в тая гимназия... доста е трудничко ( абе бая си е ..) и едва ли не, ако продължа с нешо друго значи съм си загубила 5 години..така го възприемам аз..
таа...според господина ми по счетоводство да не става и дума за следване извън бг, горещо препоръчва варна и е категорично против софия..
много моля някой да ми отговори каде е по-добре и в бг има ли добра възможност за реализация... и по - добре ли ще е ако следвам извън бг ...уф..плс някои да ме насочи![]()
по едно време си мислех и за право .. обаче на тая даскалка нищо не мога да и разбера, а и тя не се старае всички да разберат материала, а просто да си предаде урока и да има план, но както и да е.. и кое е по-добре счетоводство или право ?![]()
“Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
покварява преценката ти.”
- Орсън Скот Кард, "Империя"
Кандидатствах в Библиотекарския в гр. София, но уча в Колеж по Телекомуникации и пощо гр. София!![]()
![]()
BMW -> Beautiful car!!!