Ами аз работя в един хотел на Златни пясъци и той е точно на плажа и ходя само по бански и една хавлия.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
обикновено само с панталонки/поличка и някакви джапанки, супер рядко слагам блуза![]()
банския,кърпата като поличка,сламена шапка на кратуната и очилата и готово![]()
Еми ли по къси гащи и горнище, или по къси гащи и тенска/ потник, или само по бански и хавлия, или с рокля, или парео.
Бански+къси панталонки или парео *или нещо от сорта, не съм сиг че така се казва*
Различно.Може с рокля, може с къси панталонки/пола и потник.Понякога не слагам потник.Зависи от това колко е далеч плажа и в какво настроение съм.Тоест - както ми е кеф!![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
http://www.album.bg/rubinenakukla/images/15725786/ Ето така ... с различни аксесоари,най-вечепусната коса бяла шапка с периферия и очила
Другата ми комбинация е много бонбонена цикламен бански с цикламена гривна светло розова шапка и потури,но не съм си качила снимките
Третата е червен бански и бяла поличка и очила тази не ми харесва за това няма да пускам
До плажа най-често ходих с рокличка или с къси панталонки и отгоре само по горнището на банския.![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?