Цитирай Първоначално написано от babity
Моят проблем: от доста време (близо година) съм в неудобно положение. Запознах се със сладур, моли се, моли се, моли се, накрая една вечер се напих и го повиках да се видим. Малко екшън (без секс!!) на тъмно и кой откъдето. След т'ва се карахме и сдобрявахме, накрая почнахме да се виждаме често, той проговори за сериозно (перефразирано: Аз много исках, ама ти се криеш от мен и ме държиш настрана), запознах го с приятелите си, правех му престоя с мен приятен (пак без секс!) и те така. През цялото т'ва време ние ходехме по разни усамотени ненаселени места и понеже взе да ми писва предложих да се виждаме у нас пък кат' не иска няма да мрънкам за сериозности. Оттогава ме игнорира. Не винаги, ама... Дали е щот' го разигравах за последното виждане (абсолютно неумишлено) или просто вече не ме харесва? Дали има шанс да му се измисли нещо секано? Идеи?
Аха. Имам една идея, която ще ти помогне за целия ти живот. За в бъдеще прилагай принципа KISS

Keep
It
Simple,
Stupid!

Сложните схеми рядко работят в живота, особено приложени за простички неща като любовта. Едно ясно и точно разговорче без намеци и недомлъвки и всичко се изяснява.