- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Униформите в училище
в моето даскало нямаше такива униформички и глупости но една позната в Пловдив ми каза че ги носят само по празници и някакви сабирания.. ей такива работи... иначе си имат баджове които носят постоянноа в нашата Руска гимназия ги карат постоянно да са с униформи
There is no right or wrong, only fun or boring
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
о0х.. не е болка за умиране като има униформа..и аз в началото... не бях много очарована.. ама 4та година вече .. не съм изостанала с нещо от другите.... поне ако я изцапаш ,скъсаш или прочие няма да се ядосваш че е СкЪПаТа ти блузка от "Еди си къде" ами е униформа...
п.п. .. btw за съжаление дечицата чиито мама и тате имат повечко пари пак си личат
В моето училище все още няма, но ако въведат ще се носят само по празници.![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Ами в Враца имам една две приятелки и те учат в такова училище не си прецакана носят ги само на празници![]()
В моето училище има униформа ... не съм умряла от нея.Не шашкай само заради това, пък и няма само ти да я носиш, я?
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
И ние имахме униформи, които носихме седмица-две в 8ми клас, в 9ти никой не се сети за тяхНякои бяха останали по шкафовете и с тях подсушавахме пода като се пръскахме
Иначе моите ми умаляха и ги изхвърлих
![]()
The bad guys lie to get in your bed; the good guys lie to get in your heart
в мойто също има. Задължителни са , ама само ние зайците миналата година ги носехме , да не би някой да ни каже нещо.. иначе големите си излизаха с някви малумни извинения
Hip Hop, Rap
,
напълно подкрепям!Първоначално написано от rauwkost
![]()
Униформите са въведени да те дразнят.По добре да гледам кифли и гейчета в даскало отколкото всички с униформи
и по какъв начин еднаквото облекло ще промени манталитета на учениците? С какво ще намалеят побоищата? Вълка, нали знаете... кожата си мени, ама нрава - неПървоначално написано от adizitk1
пък униформата не включва аксесоари - ланци, гривни, пръстени, телефони и производни, което автоматично значи, че някой ще се докаже колко по-материално богат е (и аналогично колко по-малоумен)
така чее униформите само ще породят повече ебавки
![]()
В моето училище нз дали ще има,но се надявам да няма![]()
В моето няма, но ако въведат няма да ми пречи да си я нося![]()
Когато постъпих в училището ми нямаше униформи. Нелепо е някой да предлага вариaнт "смени училището си", защото 3 години съм учила разни стопански операции по счетоводство и куп икономически терминологии по икономика.
И въведоха униформите. Дори и да бяха прекрасни, сама мисъл, че над 1000 човека ще се разхождат около мен със същите дрехи хем ме плаши, хем ме отвращава. Не смятам, че дрехите са нещо много важно, но все пак предпочитам да имам възможност сама да ги избирам. Така ще се чувствам по-свободна, по-красива...
Хубавото при нас е че има не точно униформи, а дрес код. Но пък не харесвам ризи. Отвращават ме...
абе не знам ква е тая мания на момичетата от моя клас по униформите, ама им увяхнаха усмивките като им казаха, че няма да има![]()
в мойто няма но пък аз искам да има ..![]()
in defense of our dreams...
Оф, ние имамеМного са гадни
Частично се носят, в Петък ни е свободен ден (можем да си облечем каквото искаме), а по празници е задължително с цялата
Тъпо е всеки ден с едо и също..
you're illПървоначално написано от ValzZi
![]()
В мойто има също,ама ги носим само Понеделник и Вторник
всяко училище различно,в моя град не всички имат униформи,но в някои училища ги носят постоянно,а в други само по празниците...различно..Първоначално написано от DaNGeRousLy
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
В мойто ще има,но ще е само значка и вратовръзка.![]()
Пф, значка и вратовръзка! Кой ти ги гледа! А риза, паталон, сако, елек!!!![]()