.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 121
    Здравейте! По принцип в различните училища се носят по различен начин...както ти викаш-на празници само или постоянно! Според мен попитай ти,защото е различно навсякъде
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

в старото имаше...беше задълже..коофти..

в мойто има ама ги носят само зубрачите

Лудница

Леле... и аз съм много потресен с тия униформи... от тази година и ние ще си имаме (ПМГ "Добри Чинтулов гр. Сливен ) та просто си нямам идея как ще ходя на даскало с тия униформи... много тъпо...

Град
    Сливен

Re: Лудница

Цитирай Първоначално написано от alexis201
    Леле... и аз съм много потресен с тия униформи... от тази година и ние ще си имаме (ПМГ "Добри Чинтулов гр. Сливен ) та просто си нямам идея как ще ходя на даскало с тия униформи... много тъпо...
    Аз ще уча там,сериозно ли ще има униформи?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    nа печелившите - честито

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Е аз к'во да кажа.. една за в даскало, една за практика и една за официялни събития и празници Яко а
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на cookie_master
    Да и в мойто ще има тази година .Не ми пречат даже мисля,че е по-добре с униформи.Така няма никой да ти се подиграва за дрехите или стила и т.н.

Град
    Варна
    И в моето училище ще има тази година .. ;( направоо ще умра..как..аз направо съм без думи как ще нося едни и същи дрехи всеки ден,всяка седмица и месец...НЕНЕНЕННЕ не мога ..само като се сетя и ми се свива корема.. та аз не мога да облека 1 блуза два пъти в седмицата камо ли всеки ден едно и също скучно,отватително облеко..ще се разрева ;( А пък за това класово разделение на бедни и богати пак ще си го има ..пак ще знаем кои какви са ..това е просташко забога не уча в Харвард.. ;(( После ме наречете лигла не ми пука..просто немога да го понеса това с униформите каквато искате ме изкарайте ;(
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Ами аз уча в даскало с униформи.При нас са задължителни само два елемента-риза и вратовръзка.

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от CrazySweety
    Ами аз уча в даскало с униформи.При нас са задължителни само два елемента-риза и вратовръзка.
    Ако е така и при нас, добре ще е

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    nа печелившите - честито
    Мерси

Отначало и аз бях против, но сега съм за

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Е аз к'во да кажа.. една за в даскало, една за практика и една за официялни събития и празници Яко а
    пак има разнообразие

Супер фен
    Ем в моето училище има униформи,ама примерно ние сме с черни панталони и ако на някой не му харесва панталона от униформата може да си носи негов черен панталон или дънки.Ризите ни са светло сини,ама ако искаш може и с бяла.Поради тази причина - нямам нищо против всеки ден да си нося униформата.Просто спазвам цветовете и всичко е ок
    Обичам те <3 !!!

Наще униформи ще са вратовръзка и значка

има у4илища, в които унифорите не са задължителни освен ако има проверка тогажа у4ениците ги носят но има и такива където постоянно се носят или само определен ден наре4ем понеделник

Град
    София
    Ми 4иИ Азз 6Е сЕ УтКъЖъЪ 0т ДаСкАл0,аКу ИмА унИфУрмИи...

В нашто няма да има Иначе имах 1 и 2 клас май и трябваше да си носим поне едната част от нея.

Град
    selo sofiq .. xD
    мм зависи от униформите .. ако са едне е същи и за момчета и за момичета ,, но нямам нищо против ако са като от SMS

Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
    Усмивката е моята запазена марка !!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от hugzz
    много си проста
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Варна
    някой ще ми преведе ли какво каза

АМИ АЗ ЩЕ имам против униформите само ако са цели и включват пола!!!МРАЗЯ ПОЛИ!безкрайно неудобни са!и сега някой ще ми каже "ей че лигла"-абе хора (говоря на тези които не държат всеки ден да са нагримирани и изтупани като барбита) никой няма да ми замени комбинациятя суитчър и дънки!Супер удобна е а и не по малко практична!иначе май нас ще ни карат само да носим някави значки!

Голям фен
    и ние имаме "униформи"-трябва да си с тъмни дънки или панталон,бяла,сива или черна блуза и за зимата имаме един гаден син суичър,а когато е топло само значки.Но въпреки че само с цвета трябва да се съобразяваме и дрехите са си наши,почти никой не го изпълнява

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    някой ще ми преведе ли какво каза
    Че е достатъчно проста,за да пише и мисли така.
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си