- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Униформите в училище
Здравейте!По принцип в различните училища се носят по различен начин...както ти викаш-на празници само или постоянно! Според мен попитай ти,защото е различно навсякъде
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Леле... и аз съм много потресен с тия униформи... от тази година и ние ще си имаме (ПМГ "Добри Чинтулов гр. Сливен ) та просто си нямам идея как ще ходя на даскало с тия униформи... много тъпо...![]()
Аз ще уча там,сериозно ли ще има униформи?Първоначално написано от alexis201
![]()
Е аз к'во да кажа.. една за в даскало, една за практика и една за официялни събития и празнициЯко а
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Да и в мойто ще има тази година.Не ми пречат даже мисля,че е по-добре с униформи.Така няма никой да ти се подиграва за дрехите или стила и т.н.
![]()
И в моето училище ще има тази година .. ;( направоо ще умра..как..аз направо съм без думи как ще нося едни и същи дрехи всеки ден,всяка седмица и месец...НЕНЕНЕННЕ не мога ..само като се сетя и ми се свива корема.. та аз не мога да облека 1 блуза два пъти в седмицата камо ли всеки ден едно и също скучно,отватително облеко..ще се разрева ;( А пък за това класово разделение на бедни и богати пак ще си го има ..пак ще знаем кои какви са ..това е просташко забога не уча в Харвард.. ;(( После ме наречете лигла не ми пука..просто немога да го понеса това с униформите каквато искате ме изкарайте ;(![]()
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Ами аз уча в даскало с униформи.При нас са задължителни само два елемента-риза и вратовръзка.![]()
Ако е така и при нас, добре ще еПървоначално написано от CrazySweety
![]()
пак има разнообразиеПървоначално написано от rauwkost
Ем в моето училище има униформи,ама примерно ние сме с черни панталони и ако на някой не му харесва панталона от униформата може да си носи негов черен панталон или дънки.Ризите ни са светло сини,ама ако искаш може и с бяла.Поради тази причина - нямам нищо против всеки ден да си нося униформата.Просто спазвам цветовете и всичко е ок![]()
Наще униформи ще са вратовръзка и значка![]()
има у4илища, в които унифорите не са задължителни освен ако има проверка тогажа у4ениците ги носят но има и такива където постоянно се носят или само определен ден наре4ем понеделник![]()
Ми 4иИ Азз 6Е сЕ УтКъЖъЪ 0т ДаСкАл0,аКу ИмА унИфУрмИи...![]()
![]()
![]()
В нашто няма да имаИначе имах 1 и 2 клас май и трябваше да си носим поне едната част от нея.
мм зависи от униформите .. ако са едне е същи и за момчета и за момичета,, но нямам нищо против ако са като от SMS
![]()
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
много си простаПървоначално написано от hugzz
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
някой ще ми преведе ли какво казаПървоначално написано от hugzz
![]()
![]()
![]()
АМИ АЗ ЩЕ имам против униформите само ако са цели и включват пола!!!МРАЗЯ ПОЛИ!безкрайно неудобни са!и сега някой ще ми каже "ей че лигла"-абе хора (говоря на тези които не държат всеки ден да са нагримирани и изтупани като барбита) никой няма да ми замени комбинациятя суитчър и дънки!Супер удобна е а и не по малко практична!иначе май нас ще ни карат само да носим някави значки!![]()
Че е достатъчно проста,за да пише и мисли така.Първоначално написано от MadeOfWater
<3forbidden taste is the sweetest<3