- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Униформите в училище
Аз съм ЗА униформите, понеже мисля че създават някакво равенство.. В смисъл такъв всички знаете кифлите, фешаните и т.н.... Та аз съм забелязал че те гледат на другите по дрехите.. И аз съм от тези, които ходят така да кажа с маркови дрехи, но не съм си позволявал да обиждам някой за това как се облича
, докато има момчета от моя клас които се гаврят с другите деца за облеклото им всеки ден
![]()
Но нали знаете по дрехите посрещат по ума изпращат
![]()
` ЪпСуРт....
Мда.. а и какво толкова .. едни униформи ... нали трябва да си личи ,че сме ученици . Вечер като излезнеш , обличай се както си пожелаеш ...Първоначално написано от des7royer
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
[/quote] Мда.. а и какво толкова .. едни униформи ... нали трябва да си личи ,че сме ученици . Вечер като излезнеш , обличай се както си пожелаеш ...[/quote]
Точно така !
` ЪпСуРт....
В моето училище имаме две униформи (една която носим всеки ден и една за празници). Всяка сутрин на вратата ни проверяват дали сме с униформи.![]()
![]()
AngelicAlliance
да знаете дали в белослав ще ги въведат ??????
Може да съм сладка може да не съм ,но може да ме имаш само на сън!
да знаете дали в белослав ще ги въведат ??????
Може да съм сладка може да не съм ,но може да ме имаш само на сън!
Eдва ли някой се досеща какво имаш предвид под "белослав".Първоначално написано от sladuranata12
Иначе в моето старо даскало не е имало униформи, въпреки че се говореше доста на тази тема. Сега в новото ми даскало ще имам, но само за специални поводи. Така че зависи до училището това с униформите, но според мен не е болка за умиране![]()
абе то и при нас не се носят кой знае колко.. ама като вземат да проверяват на входа, да ти казват 'айде обратно прибирай се да се преобличаш' и това в 7 часа сутринта... направо подивявам.Първоначално написано от selens
хаха аз нямам нищо протиф униформите ...
дразни ме факта 4е има такива лигли ... кво ще правя ако има униформи .. аз ще умра хахаха няма да умрете ако бадете еднакви ... верно малко плашещо ама са свиква сиг ... и в новото ми дск тряа да има униформи .. нито знам ква ши е нито кога ши я нося .. не ме и интересува ... важното е да попаднеш на клас и преподаватели с които ще се разбираш ... а това "няма да мога да си слойа новата блуска или новото дънки" не съм от тези които нямат какво да облекат но вапреки това мисля така ...![]()
За това стига сте се впрягали в това какво ще носите в дск ... а се надяваите на хората който ще попаднете да са готини :P
еми аз съм в НТБГ и попринцип има ма я нося от дъжд на вятър .Има дни в които ти праят големи проблеми за без ма през повечето време няма да я носиш
Миналата година ни въведоха униформи и много ми харесват!
Попринцип съм За униформите!
Вече не си спомням дали съм писала тука, но пак ще пиша. Попринцип нямам нищо против унифорите, ама защо не ги направят нормални? Защо ни слагат сака да носим, все едно сме на работа. Понеже ще уча в НТБГ та затова ми е въпроса. Защо не ни оставят само с онзи пуловера, но да го направят памучен примерно, демек качествен, а да махнат саката. И защо по дяволите са тези вратовръзки? Все едно някой ще ги носи! За паталона - право, глупости! Защо не оставят наши си паталони, но да кжата например - само черни или тъмно сини и някакъв цвят.
Другото което е, че въвеждали униформите, за да може децата, които не могат да си позволят много да не се чувстват по-назад от останалите. По-богатите така или иначе ще ходят с по-хубави обувки, телефони, бижута и пр.? Пък и като се купува унифрмата те ти предлагат повече ризи, защото се предполага, че се потиш. Моята униформа струва 200 лв., но само с една риза, а с повече какво ще стане? Пък и още ще растем, тоест униформата може да не ти става другата година. Тогава какво се прави? Друга унифрма. Съответно родителите, на които искат да им се спестят парите за дрехи, ще бъдат изръсени доста солено за една унифрма, която както разбирам, не се носи винаги и цялата. Е, това е, което исках да споделя. Доста дълог се получи, ама исках да споделя.![]()
V moeto su6to ima i ot taq godina mai 6te se nosqt seki den![]()
Am 6te vidim kvo 6te izmislim za da go prejiveem![]()
И аз съм така в новото - ПГ САГПървоначално написано от nati_fenche
Аз пък не мисля че в България образователната система е много злеПървоначално написано от mArMaLaDkA
напротив даже-прекалено добре си е устроена.Казвам го,защото вече 1 година уча в Испания иМендилеевата таблица се учи на 15 години мисля или дори още по зле-16
и са много отпуснати просто само ги лигавят тука с някфи леснотийки и няма униформи никъде само във много добрите университети и хората тука не мислят,че има нужда от унифрми-защо?! само да се противопоставят и бонтуват всички ли?!? пфффф....смешно ми е вече...сега мисля да си идвам във БГ само,защото образованието във испания не ми харесва и знам,че във БГ е на много по-добро ниво.Такаче като незнаеш недей казвай,че родното е на много ниско ниво....вярно е,че е отпуснато в някой уч-ща,но материалът е на много високо и добро ниво.А относно униформите-не мисля,че има въобще някакъв смисъл от тази простотия...всички да сме едни и същи?! и закфо?! да няма комплексирани зубъри ли?!Пхах еми то ако искаме да се различаваме от другите-ще го правим по много начини,но във свободна демократична държава да ми се забранява дори и 6 часа на ден да съм облечена както искам-пълни глупости
![]()
аз уча в АГ в Габрово но нямаме униформи![]()
да се надяваме че няма и да сложат
Ние имаме униформи.За щастие са само за специални поводи, защото моделите не ми харесват особено.![]()
Cappuccino Princess ^^
Униформи трябва да има,но задължително трябва да се започва от 1 клас,за да могат да свикнат децата.Не можеш да накараш един младеж да носи унифор,а,ако не иска.
Да, в нащо' училище има.. към авторката: К'во се притесняваш толкова.. по-добре е с униформа ! Е, зависи и каква е деАма на мен ми харесва, 'щото наща' е перфектнаааа
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
Аз съм за униформите.Нямам нищо против тях,стига моделите да са яки.В моето даскало все още няма,но ни показаха някои модели които наистина бяха много добри.![]()