Е, естествено сега почва да се плюе цялата образователна система. Вярно, че има разни куци места, ама пък чуждестранните да не са по-добри? И те си имат кусури, само че на всички им текат лигите по чужбина, 'щото си е чужбина. Пък нашето е най-смотаното, най-грозното и най-глупавото. Мразя я тая фраза, ама - типична българска черта!
Униформите са една крачка напред.
И аз мислех като теб, повярвай. Но честно казано, в момента не намирам особен смисъл в думите си. Цялото това съпротивление... наистина няма смисъл. Аз съм влязла в училище, което е страхотно и един от много му плюсове, е униформата. Частична - тениска и вратовръзка, като тениската, може да се замени с риза, която се закупува от фирмата, която шие тениските. Пък ризките са... <33. Може би това най-много ме радва. От целия град, за мен това са най-хубавите и модерни униформи. Плюс, че са частични, а не както в другите училища - цялостни. Срещу цялостните и аз се бунтувам, защото никой не може да ми наложи да нося пола или черен панталон постоянно. Пък и нищо не те бърка да си облечеш отдолу някой потник/тениска или пък да си носиш в раницата, и после да се съблечеш/преоблечеш. Да не говорим, че ако някой ден започнеш работа, пак ще ти се наложи да се обличаш по един начин.