.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Моля ви за съвет :[

Здравейте!
    Преди време ходих с едно момче, което ме заряза заради една позната. Понеже се събираме в една и съща компания, аз всеки ден ги гледам двамата и ми е гадно. Работата е там, че аз още го харесвам, а ми се струва, че и той мен... Постоянно си говори с мен, носи ме на ръце и вчера даже приятелката му вика "айде ела с мен до у дома", а той гледа мен, гледа нея, гледа мен, гледа нея и остана при мен и тя май му се разсърди... все едно избра мен пред нея. .
    А когато са заедно почти по никакъв начин не показват, че са заедно... отвреме навреме някоя целувка и прегръдка и това е то... А като се сетя като ходихме двамата много повече си показвахме,че се харесвахме...
    Въпросът ми към вас е: Според вас коя харесва повече и струва ли да си го спечеля обратно, защото мисля, че мога... (извинявам се, ако звучи много самоуверено)
    Благодаря предварително и се надявам на сериозни отговори

Ами от това, което казваш, излиза, че този не знае какво иска.. Ако толкова го харесваш пробвай - решението си е твое.

Град
    Габрово
    Не бързай с изводите само от няколко жеста, които току виж накрая се оказали просто добро отношение без никакви задни мисли.
    Разбира се може и да те харесва все още. НО.....ние няма как да прочетем мислите му.
    Само ти можеш да си решиш дали да се бориш за него.
    Само имай предвид и горното мнение, че може би и той самият не знае какво иска.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Не се залъгвай. Да не мислиш, че правиш много добро впечатление като се фръцкаш напред-назад с някое момче, което от темата ти разбираме, че не е сериозно? ...
    Не се мъчи, и това, че те носи на ръце не значи нищо. Мен и приятелите ме носят на ръце... и логично да не отиде с приятелката си до у тях, ако не му се е ходело...
    :P
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Голям фен Аватара на RaZzer
    Аз мисля, че няма да имаш проблем да си го върнеш, но преди това трябва да се замисли по някои други въпроси, на който само ти можеш да си отговориш, като например, наистина ли искаш да си с момче, което не знае какво иска?

Зарязал те е веднъж... зарязва приятелката си заради теб... мислиш ли, че като е с теб, изведнъж ще стане нов човек и няма да те остави след 2 месеца за някоя нова...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Моля ви за съвет :[

Цитирай Първоначално написано от monityyy95
    Здравейте!
    Преди време ходих с едно момче, което ме заряза заради една позната. Понеже се събираме в една и съща компания, аз всеки ден ги гледам двамата и ми е гадно. Работата е там, че аз още го харесвам, а ми се струва, че и той мен... Постоянно си говори с мен, носи ме на ръце и вчера даже приятелката му вика "айде ела с мен до у дома", а той гледа мен, гледа нея, гледа мен, гледа нея и остана при мен и тя май му се разсърди... все едно избра мен пред нея. .
    А когато са заедно почти по никакъв начин не показват, че са заедно... отвреме навреме някоя целувка и прегръдка и това е то... А като се сетя като ходихме двамата много повече си показвахме,че се харесвахме...
    Въпросът ми към вас е: Според вас коя харесва повече и струва ли да си го спечеля обратно, защото мисля, че мога... (извинявам се, ако звучи много самоуверено)
    Благодаря предварително и се надявам на сериозни отговори
    Каква драма ! Какъв сложен въпрос !! Дали да се нае...е пак с накой който я е зарязал заради нейна позната но въпреки всичко не би се отказал от едно извънредно чу*ане.
    Сложно !! Много сложно Чакай да се свестя малко и ще пиша по темата

Град
    Peshtera
    Говори с него.Няма по-добро решение от това да си поговорите сериозно.Все пак трябва да знаеш защо те е зарязал и защо е с нея.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    лично аз не бих направила нищо, за да го спечеля отново. Явно е, че този индивид не знае какво иска. А аз супер много мразя хора, които не знаят какво искат. Ако толкова те е харесвал, защо те е оставил заради тази госпожица?!? Да е мислил по-рано какво ще загуби и какво ще спечели. Избрал е нея, нека сега си седи с нея. Лично според мен трябва да продължиш напред. Ти решаваш най-добре.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    на плажа =)
    Към авторката--> Мисля, че всичко това се случва в главата ти и ако той наистина те харесваше сега щеше да е с теб, а не с познатата ти.

А ако не съм права, значи момчето е пълен идиот и хлапе, което не знае какво иска.

Голям фен
    Човека е разбрал, че с теб ще му се отвори парашута, а с "приятелката" ти ще кара на ръчна

Мега фен Аватара на Hilary_
    след като те е зарязал и е с нея.. коя според теб е избрал?? Тебе само те зарибява ...

значи може да зареже пак тебе след време...

А'е стига, бе, пак ли ти? По колко теми ще пускаш вече? Вземайте се двамата идиоти и да приключва сагата.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    А'е стига, бе, пак ли ти? По колко теми ще пускаш вече? Вземайте се двамата идиоти и да приключва сагата.

Абе ти си само на 14.... порасни първоо !

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Абе ти си само на 14.... порасни първоо !
    И какво като е на 14... Все едно като е на 14 неможе да мисли...тъпа е Едва ли ти си по-голяма зат`ва взимай биберона и бягай да спиш..
    А сега по темата:мисля че само те зарибява... Не взимай всичко на сериозно

^ Точно тая 14-годишна не може да мисли.

Град
    Plovdiv`Sity
    Според мен в началото е видял нещо различно в 'другата'.в което сега се съмнява и се чуди .. ама питаи го с намеци за какво става въпрос .. така не си пророк ,за да разбереш .

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Искати се да те харесва.Може би просто си внушаваш,може и той да те будалка.При всички положения леко курвенско ми се вида всичко.

П.П -нищо лично
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

бъди недостъпна!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Момчето явно не знае какво иска - все пак обаче му признай за чувствата си и решете какво ще правите от тук нататък
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ГРУБООООО...
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

ами той май не знае къде да го снесе.незнам дали трябва да пробваш ако това момиче ти е много близка.. пък и за какво ти е такъв който ако толквоа те харесваше щеше си седи при теб а не при ''познатата'' все пак ти си решаваш
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Благодаря на всички за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми