- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Само го изгледайте
Беше цитат. Несъмнено има много фактори, които докарват до такива състояния.Първоначално написано от Hysteric_Bitch
Не е истина какви ги ръсите просто.Значи на едно момиче като и стане кофти че я обидят (често без да има основателна причина) вече е тъпа дебела комплексарка, която едва ли не иска да си види сметката като умре от глад.Въобще нищичко не знаете за тази болест.МИслите се за класа над останалите заради това, че не ви пука кой ви харесва или не.Голяма работа сте като сте успели да не се разболеете от анорексия.Всъщтност се иска голяма воля и упоритост да не ядеш с месеци и много просто не го могат (по-добре и за тях).Не всяко момиче което е пълно яде като свиня да ви светна по въпроса.Намерете ми момиче с дебели родители, което да е лсабо без да гладува и дебело момиче със слаби родители.Посочете ми 1 единствено такова.НЯМА!!! Някои сядет и се тъпчат наистина като прасета и пак са безкрайно слаби.Представата, която сте си създали е безкрайно грешна.Като видите пълно момиче и айде правите си извод "тая по цял ден се тъпче", което в голям процент от случаите не е така.
Повечето момичета (не всички,но все пак), които се разболяват са много стойностни хора, интелигентни, със силна воля, но просто имат ниско самочуствие и всички ги мачкат.Да те са различни.Не се държат като поредната кифла с топираната коса и розовия лак.Само дето вие не можете да го разберете.Слядващия път като видите такова момиче си помислете какво и е било, че да се докара до това състояние.
Ако е интелигентно момичето, никога няма да се подчини на хорското мнение и да си причини това. И каква силна вола се изисква, за да гладуваш? Първите 3-4 дни си гладен, след това свикваш- голяяяяяямо геройство.
Little_Lady93, намери си истински приятели, не слушай какво ти говорят хората, намери си приятел, водете полов живот и ще видиш, че няма да мислиш по цял ден за глупости и нещата ще се наредят.
Първоначално написано от Little_Lady93
Наще и двамата са дооста пълни,да не кажа дебели,бабите и дядо ми и те така,а аз съм бая слаба?!
ее,няма ли?!
Аз съм 43кг (което за човек като мен е графа анорексия) и приятелите ми ми казват, че съм много слаба, но аз си се чувставам съвсем нормално даже леко пухкава, но това не ме интересува. Ям си абсолютно всичко и не се ограничавам, но някакси все съм си слаба. И да искам не мога да мръдна от тези килограми. Странното е, че колкото и да слабея гърдите пак са ми големи. Просто сравнете-гръдна обиколка 92 с талия 59 даже 58 зависи колко добре го измеря. На мен ми се струва несъразмено, но колкото и да ям не качвам килограми. Тренирам си за мускулна маса, но и мускули нямам![]()
158 е.Първоначално написано от Bianca
Аз при същите килограми съм 165 (не мисля,че мязам на анорексичка) и не виждам на теб,кое ти е в графа анорексия?Въобще поста ти беше...не разбрах и аз за к'во беше!?![]()
това за деви
Ахам .. и аз ко?Първоначално написано от devi
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от masal
Ама ти тогава трябва да имаш ебати перфектното тяло! ;D
Хвала вам!![]()
Хмм..перфектно тяло не е само да си слаба,вярвай ми.За мен задължителна част от перфектното тяло например е плоско коремче,но аз никога не съм имала такова...Първоначално написано от Bianca
![]()
Да не говоим пък за гърдите...доста по-големи биха могли да са,като за 15 годишна...![]()
![]()
Но човек трябва да се приема такъв какъвто е,така че НЕ НА АНОРЕКСИЯТА.![]()
Дам, права си, слаб човек не е равно на човек със стегнато тяло. Иначе и аз си имам коремче, ама си му се радвам. xDПървоначално написано от masal
А палецът май трябваше да сочи надолу, но това са подробности ;D
За мен е много по-отвратително да видя анорексичка, отколкото някаква доста пълна жена. Вярно, че са двете крайности, но първото ми е далеч по-противно..
^с това съм напълно сългласна
всички анорексички.които съм виждала са направо гнусни,а съм виждала толкова симпатични пълни момичета/жени.![]()
няма палец надолу,да му се невиди.
Виждам, че имаш много завидни познания относно моя социален и полов жовот.Първоначално написано от Loshotia
![]()
Затва ли има жени женени, които се разболяват?!Аххх колко сте образовани, направо ми разбихте критериите.Откога интелигентността се определя от самочуствието на един човек и това дали той е чувствителен или не
![]()
Жените, които се разболяват в голяма част са тези, на които мъжете им не им обръщат внимание. В желанието си да си върнат отнетия им съпруг, те искат да отслабнат, за да бъдат привлекателни. За никой не е тайна, че след раждането, жената наедрява. А и това, че си женен, не значи, че си щастлив в този брак, защото всеки втори брак в България (не съм се интересувала за другите страни) завършва с развод.Първоначално написано от Little_Lady93
Като не знаеш да отговаряш по смислено въобще не го прави.Това което каза съвсем не е вярно.Макар заболяването/болестта да засяга най-вече тийнейджърите, това не значи, че са само те се разболяват, защото не са харесвани.На мен мн хора ми казват че така съм си добре, и не ми трябвало да отслабвам, но аз не смятам така.Както виждаш сиииигурно причината е в липсата ми на социален живот, а половия предпочитам да не си го обсъждам по форумите, благодаря.Първоначално написано от Nadelina
За да се занимаваш с подобен род глезотии, явно не водиш особено активен живот.Първоначално написано от Little_Lady93
А интелигентостта се определя от това дали един човек разбира какво е добре за него и какво не- не кое е добро за ДРУГИТЕ.
И да, образована съм- говоря, защото съм бивша анорексичка, но слава Богу родителите ми забелязаха навреме и ми помогнаха.
всеки който се е разболял, сам си го избрал, не разбирам защо правите теми за анорексиците а не за наднорменото тегло, което е доста по-разпространено и също води до смърт, сърдечно съдови болести и т.н![]()
Първо - не ме нападай. Второ - никъде не съм казала, че болестта засяга само тийнеиджърите. Трето - имаш ли представа, че ако някое от тези човечета, които са в лапите на тази коварна болест, осъзнаваше, че не е нормално и всъщност затъва, а не става по-красиво, щеше въобще да съществува подобна болест?! Оправданията ти са напълно безсмислени.Първоначално написано от Little_Lady93
За нищо не съм ти длъжна, че да се оправдавам, не го и правя!Искам да ти кажа, че има такива, които осъзнават и аз бях от тях.Не исках да свалям просто не искахда ги кача.Знаех че съм слаба не съм се виждала дебела.Както виждам си наяяяяясноо с психиката на анорексиците.ЕВАЛАПървоначално написано от Nadelina
Първоначално написано от ri41
щото тука повечето са дебели и мразят слабите и се правят на много загрижени за анорексичките...![]()
не е нужно да ми отговаряте.
мързи ме
това е нещо ужасно ....... и аз си втълпявам някви такива че съм дебела ама не тряа така![]()
![]()
![]()
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
да искаш д астанеш толкоз слаб е лудост![]()
, но не секи го разбира