.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

направо не мога да си представя как много хора са се вманиачили да отслабват .. а това момиче ..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Момичето от "Отечествен фронт" - Ния, не е починало.
    Днес я видях в манастира "Св. Мина". Не мога да кажа, че изглеждаше добре, но в сравнение с начина, по който изглеждаше в предаването, мисля, че има някакво подобрение.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    За жалост момичето от 'отечествен фронт' е починало..
    Нее Тя се опитваше, беше осъзнала последствията, бореше се, даже беше напълняла малко. И въпреки това има хора, които продължават с това безумие, тези, за които "това е на4ин на живот". Но нишката е много тънка и като нищо няма да доживеят 30-те накрая
    По-добре дебел (макар и само в твоите представи), отколкото мъртъв!!!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    [quote="Nadelina"]Ако е вярно за момичето, което са давали по "Отечествен фронт", жалко и съжалявам. Майка и изглеждаше прекалено спокойна и безотговорна, сякаш не осъзнаваше, че дъщеря и е болна, сякаш искаше да ни покаже колко много се гордее с дъщеря си. Както и да е...

Неее, според мен пък майката просто ве4е си беше изплакала о4ите и беше от4аяна. Затова и у4астваше в шоуто, за да предпази евентуално някого от това, което се е слу4ило на дъщеря И.Не мога да си представя, 4е въобще би И хрумнало да се гордее с тази коварна болест
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Цитирай Първоначално написано от hackberry
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    всеки който се е разболял, сам си го избрал, не разбирам защо правите теми за анорексиците а не за наднорменото тегло, което е доста по-разпространено и също води до смърт, сърдечно съдови болести и т.н

щото тука повечето са дебели и мразят слабите и се правят на много загрижени за анорексичките...

не е нужно да ми отговаряте.
    Ще бъда груба за което се извинявам предварително, само заради такива идиоти като вас си направих регистрация тук за да ва просветя малко. Дебела ли съм, ами да и то много. Сама ли си го избрах... не. Била ли съм слаба... ами преди години имах тяло на което всяка моя връстничка завиждаше, само че всеки ден на тренировки по плуване, перз ден на карате и 2 пъти дневно фитнес(ако имам време за 2 пъти). И кво стана, от перфектното тяло за 1 година станах 156 кила. Невероятно но факт. Забраниха ми да тренирам защото ако съм си превтоварила сърцето съм щяла да умра... 1000 усложнения 1000 болести 1000 глупости. Но явно това ми беше малко, не стига че постоянно се тормозих с какви ли не диети, а не свалях и грам, ами ей такива морално осакатени, мисловно неспособни, психично заболели, обществено безполезни говеда като вас на всяка крачка ми подвикваха че съм свиня, грозна, смотана и тъпа. Е от всичко бях само дебела, но и тва си го знаех сама и ми бе голям шок за да ми го натякват по 10 пъти на ден. Тъй като диетите не помагаха, а е имало и случаи в които напълнявах реших че ще огранича яденето - от три пъти на 1, е да ама ефекта беше такъв че за да отслабна трябваше да чакам 10 години. Започнах да се мразя и такива изроди като вас ми помагаха много в това начинание. Изхварлих всичките си снимки и огледала, освен едно голямо огледало срещу леглото ми. Започнах да стоя по сумати време пред това огледало, пишех по него дебела свиня (защо ли). Започнах да се храня през ден, имаше моменти в които изгладнявах и се натъпквах, а след това консултация с тоалетната. Но ефекта не беше много добър. Лекарите не можеха да ми кажат от какво пълнея, и вместо не знам казаха да намаля храната. И ги послушах спрях изобщо да се храня карах само на чай и кафе.Станах мудна раздразнителна спях в по голямата част от времето. Няма да забравя колко бях щастлива като издържах 3 седмици без храна и бях свалила 15 кг, нищо че припадах по 10 пати на ден. Е да ама баба ми схвана какво става и споделила с наще и след поредния припадък се събудих в болницата. Не бяха то лекари психолози и проче. Една седмица висях там и тъй като не исках да се храня ме тъпчеха с глюкоза. Решението беше едно да им дам каквото искат, а пък като изляза да продължа както си знам. С ядене и глюкоза качих 3 кила и ме пратиха да си ходя. И почнах седмица глад 1 ден ядене. Това продължи докато не ми падна имунната система до не май къде. Оперираха ме за апандисит, а излезе възпаление на лимфните възли в коремната област. Тъй като имунната ми система беше слаба последваха още 5 операции заради възпаления усложения и Браунов тумов (чуждо тяло), който в моя случай илезлезе заради вътрешните конци, заради който съм направила поредното възпаление. Доктора каза че поради постоянното глдуване червата ми са целите в лимфни наслагвания и има опастност от преплитане и ми забраниха всякакви диети с гладуване. Тъй като съм с тежка херния опастността се увеличава, но никой лекар не се наема да ме оперира заради усложненията който могат да възникнат. Едва преди месец се установи че щитовидната ми жлеза + околощитовидните жлези + хипофизата работят много зле и на това се дължи пълнеенето ми, дори доктора се учуди че не съм по дебела. За този месец съм свалила 12 кг, като си хапвам доста обилно по поръчение на лекаря. И дори сега периодично правя консултации с тоалетната, да не говорим колко често плача, и колко ми е тежко това си го знам само аз, не мога да се гледам в огледалото, а и едва ли някога ще мога да се харесам благодасрение на егоцентрични самовлюбени кретени които могат само да обиждат, а не могат да погледнат себе си. Знам че болимията и анорексията са заболяване, разбирам че е грешка да правя всичко това и да мисля така, но това е моя живот от 9 години насам това е начина ми на мислене единствената ми мечта сега е да отслабна до толкова че да ми позволят да тренирам за да мога да отслабна още. Сигурно до края на живота си ще мисля така. Само се надявам, ако ми даде бог деца да не им повлиая по някаккъв начин. И това е с голяма помощ от такива като вас. Сега съм с много заболявания в резултат на булимията и анорексията, припадам поне 4 пъти в седмицата, поне 1 седмично ме преглеждат лекари, поне 3 пъти в година влизам за дълъг период в болница и още много поне... поне... Най - лошото е че не мога да се понасям, не мога да се радвам на живота, наранявам хората които са до мен и ме обичат и ми помагат, и най-вече че не мога да споделя мъката си с никой, защото щом изляза от вкъщи си слагам маската на щастливото момиче, с малко здравословни проблеми, но пълна оптимистка. Така че замислете се малко какво говорите и дали не наранявате някой сериозно с думите си, защото може би след всички обиди които понасяме точно вашата е била последната която можем да преглътнем и точно тя ни подтиква към самоунищожение. От анорексията няма лек тя си остава за цял живот. Дори да започне един анорексик да се храни нормално, в съзнанието пак си е анорексик. Искам да ви препоръчам един филм, води се комедия но редовно си поплаквам на него 200 pounds beauty. Гледам си го най - редовно.
    Дано никой не изпита това което съм изпитала аз и дано бог не си го върне на децата ви за всички обиди които сте изрекли.

Преди човек да тръгне да прави грандиозни промени у себе си във физически аспект, трябва да направи някои в психически.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не трябва да си ТЪП за да се разболееш от анорексия! Как може да говорите без да знаете поне малко за болестта? Повечето анорексици (както и хора които са пристрастени към пластичните операции) имат BDD (Body dysmorphic disorder). Въпросът е че малко хора са запознати с това психично разстройство и болните твърде късно получават необходимата им помощ. Освен това анорексията много честно се получава в следствие на някаква случка която човекът е преживял твърде емоционално но никой не му е обърнал внимание навреме.
    И престанете да лицемерничите казвайки "няма значение дали си слаб или дебел"! Като си пусне някое момиче снимка и едно 90% от хората почват да й оплюват невидимите паласки! Особено в България имам чувството че живеят скелети! Погледнете в темата "Менюто ви за днес" или "Кой номер дънки носите" и си направете сами изводите за това ВИЕ самите колко далече сте от едно здравословно тегло. И НЕ 49кг на 1,70 не СА здравословно тегло!!!

Голям фен Аватара на daru6a1
    Това си е страшничко [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си