- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За бельото
Хей, момичета и момчета носите ли бельо в тези летни жеги? Възбужда ли ви полъха на летния бриз, който ви гали отдолу?
чистак гол най-добре да диша сичко !
само долу когато съм самичка в нас де иначе 1 голяма тениска и когато не издържам вече лисвам 1 кофа лед или само студенавода по себе си и така си седящо се отнася до навън....пак долу и честичко сутиен,ама и пропускам ако илизам с по близки приятели
Колко лични неща ти разказвам обаче....
![]()
Аз от няколко години лятото изобщо не нося бельо, ни в нас нито навън като излизам. Приятелят ми ме научи така да ходя, той си пада малко перверзник, ама.....
Нося, разбира се![]()
![]()
Не е чак толкова жега, че да махна и това от мен...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Когат няма никой чисто гол .. Иначе по боксерки![]()
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Аз не ходя гол, защото съм толкУз готин, че ме е страх да не си посегна![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Случва се иначе по-боксерки
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Обичам след като се изкъпя да се разхождам голанавън съм винаги с бельо... инъче много ще ми дразни от панталонките
![]()
Мм случва се честичковкъщи-редовно ..
![]()
попринцип винаги нося бельо,но се е случвало да се разхождам гола из къщи когато съм сама.Наскоро направих голям гаф,отидох на басейн като предварително си бях сложила банския,но когато стана време да си тръгваме разбрах че съм си забравила бельото в къщи,а банският ми беше мокър.Та ми се наложи да се прибирам по пола и без бельо...отначало ми беше странно,но се свиква![]()
![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
в къщи след баня когато няма никой доста често се разхождам гола , но иначе белъото си е винаги на мен
Ох това какъв фетиш ми е..![]()
НЕ аз да не нося де![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
В къщи само като съм с голямата тениска,която е като рокля едва ли не ...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
В какъв смисъл странноПървоначално написано от miminko
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от NoobasaurusRex
ха аз съм сао по боксеркии че е МНОГО ТОПЛО![]()
![]()
![]()
.....
Без бельо? Нечистоплътно ми се вижда, аз съм без бельо, само докато се къпя ;]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
+1Първоначално написано от NoobasaurusRex
Първоначално написано от Jumbie483
не знам какво правиш като сереш ...Първоначално написано от it_ends_tonight_
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()