- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За бельото
Питам защото и аз лятото не нося бельо,но винаги съм с дънки или дълга пола,а с дънки или панталон и през другите сезони рядко слагам.Първоначално написано от martasanchez
еми да разхождам се когато бащами и сестра ми ги няма си се разхождам
В нас си ходя по боксерки или къси панталонки..
В повечето случеи съм с боксерки![]()
Vin diesel RULZZZZ
Принципно ходя с бельо но няколко пъти ми се е случвало да липсва.. И да ви кажа за удобство не е толкова приятно, обаче за възбуда...![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
^ Кога е по-точно възбудата и какво се поражда?
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Когато приятеля ми разбере че съм без бельо ... :PПървоначално написано от MakeMeLaugh
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Само ако съм с дънки си слагам бельо , иначе на боксерки и некви такиз хавайки без![]()
Нещо темата замря,хайде споделяйте!
нося ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Първоначално написано от pLqmi92
![]()
![]()
![]()
Нося белио и съм облечен,че ще се изнасиля,толкоз съм готин. Cool
Ако си толкова готин и съблечен, мога и аз да те изнасиля![]()
а аз се печа гол на терасата и хич не ми пука![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Некомфортно ми е да не нося бельо.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
А на мен ми е некомфортно като нося!Шарен свят.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
еее че аз зимата не нося ти ме питаш за лятото хахаха![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ми сега в тази жега слагам едни шорти и стига толкова![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Преди не носех, ама едно лято ми се видя по-голямата топка, и доста от момичянцата по припаднаха на хасфалта, имаше доста наранявания, и черепно-мозъчни овреждания и от тогава мама не ме пуска навън без да си убуя слипчетата.Кофти е когати минат няколко месеца и станат за пране, защото имам само 1 чифт и трябва да почакам докато изсъхнат иначе ми се спаружват косменцата![]()
Е бравоПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
Мне, ходя си по цял ден гола :ДД Тоя "бриз", за който горориш, действа много освежаващо![]()
Пита се за навънПървоначално написано от pLqmi92
не,винаги си нося.Ще ми е някакво странно ако "забравя"![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не смятам,че е необходимо да не нося белио..При положение,че прашките ми се състоят от две връзчици примерно.![]()