.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на fenasf

Проблематичност отзад?!

Значи отзад съм като Виетнамската джунгла и имам проблем с това - като спортувам и ми е гадно на гьзь и като акам е мноо гадно. `начи жал ми е да се бръсна, 'щот са ми едни такива хубави, загладени и руси космите - все едно Памела Андерсън постригана втори номер...

Та какъв съвет можете да ми дадете драги хора ? Да се простя ли с русия храст ? Ако да, с какво да го обръсна ?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Сега немоа се отърва от мисълта за задника ти брато...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

ти момченце ли си?
    Щоту ако да всички сте така ,добре де 97% от вас ,ти поне си рус ами има и чернокоси.Разбира се доста от тях си ходят на кола маска,но се приготви за болка а и после ще растът наново.... нинам,ако си като мен и не траеш косъмчета-лазарна епилация ще е най-добре за теб,ако ти е все тая успокой се-всички са така

Далече си МИииИи

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Проблематичност отзад?!

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Значи отзад съм като Виетнамската джунгла и имам проблем с това - като спортувам и ми е гадно на гьзь и като акам е мноо гадно. `начи жал ми е да се бръсна, 'щот са ми едни такива хубави, загладени и руси космите - все едно Памела Андерсън постригана втори номер...

Та какъв съвет можете да ми дадете драги хора ? Да се простя ли с русия храст ? Ако да, с какво да го обръсна ?
    Недей брато ! Зимата ще ти топлят !

Град
    in your dreams ;p
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Град
    Асеновград, България
    т.11
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си