Здравейте!Нов съм тук и затова ще се консултирам с някой който е по-добре запознат или е минал през моят път.Проблемът е следния:Имах си приятелка в продължение на 9 месеца.Много я обичах и продължавам да я обичам.Тя също много ме харесваше но се случиха доста неща.Последните месеци бях зает с училище и нямах много време за нея.Тя се дразнеше от това и ми казваше че се впрягам прекалено много.Аз от своя страна също се дразнех(дори ревнувах),защото тя се веселеше,ходеше по купони,кафета.Всичко това е нормално,но вече не ми споделяше че го прави или с кого.Започна да се държи странно с мен и да ми показва че има проблем въпреки че отричаше твърдо.Всичко се случи само за 2-3 дена когато тя скъса с мен и ми каза че иска да е сама,след което 2 дена по късно след много молитби от моя страна тя си призна че има друго момче.Каза ми че на един от купоните е видяла стар приятел когото харесвала отдавна,но не смятала че има шанс с него.По-лошото е че е била пияна и ми е изневерила.Опита се да обвини мен като се оправдаше,че аз съм я подтикнал да го направи с държанието ми.Аз поех собствената вина и простих,защото му се случва на човек да греши.Но тя иска да се пробва с това момче и го нарича един вид аванюра.Тя сама си признава че е объркана и не знае какво да прави но е решена да е с него,а не с мен.Все пак иска след време да опитаме пак да сме гаджета,но когато и казвам че това е сега или никога тя се опитва да завърти нещата и да ме накара да я чакам независимо дали ще се получи нещо м/у нея и другото момче или не.Опитваше се и продължава да ме отблъсква като казва че нищо хубаво не ни се е случвало,но всъщност винаги съм се старал да и помагам,глезя от време на време,да и създавам комфорт където и да отидем и най вече да съм честен и искрен.Боли ме защото немога да проумея как за 1 седмица може да се изгуби такава силна любов.Сега не си говорим,засичаме се и се поздравяваме само,но всеки път щом я видя ми се иска да си я върна.Бих искам да знам какво да правя,дали да се опитам да си я върна и как или да я оставя на произвола на съдбата и да се откажа просто ей така от всичко което сме преживели??