- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сложен въпрос за момиче- защо не ми става от нея
Значии въпроса ми е малко объркан.
Имам си приятелка - по точно 3
известно време бях с една трета дето много ме кефи на вид и изобщо.
обаче с нея някак немога да се отпусна истински.
Правихме секс даже, по точно тя почна да ме разсъблича ама на мен почти не ми ставаше.
А с първата като съм и през цялото време като съм с нея ми е нагореа тя дори не е толкова красива.
С третата пък някак не се отпускам и се чувствам спокоен ама ме радва на вид и държане
С коя да бъда според вас?
Някво е мн странно
От най готината мацка да не ми ставаявно тя не е за мен или незнам.
Ти си машина, човече!!!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Подкрепям...Първоначално написано от NoobasaurusRex
Дано мацките ти видят темата, че да знаят с какъв излизат...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Бааахтии злето![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от luvche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дефектен си-и физически,но най-вече умствено..а онова 1вото момиче тайно ти пуска виагра в биричката и за това ти е надървен постоянно![]()
та вземи си виаграта,дясната или лявата ръчичка по-избор,и лиши 3те мацки от своята толкова неприятна и тъпа особа..![]()
![]()
![]()
Хммм нищо не каза за втората,значи трябва да си с нея![]()
КРЕТЕН!!!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Еми като си минал 1-вите две преди това, как очакваш като си с третата да ти става ? Май не си чак такава машина, човече![]()
![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
фани си едно момченце-четвъртоот него може да ти стане
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Уф че сте зле полвината тука.
Защо да съм тъп.?
Странно ми беше друго- защо от най хубавото момиче
което даже прави най много за мен някак немога да се отпусна и секса с нея не ме радва толкова, даже като съм с нея доста рядко го дигам.
А с другата дето даже не е толкова хубава и все ми прави разни сцени от нея като съм ии незнам как да го кажа. все едно тялото ми казва че трябва да съм с нея.
А за втората с нея е нещо средно.
![]()
И без тъпи коментари ако може задръжте ги за себе си.
Остави ги и трите.. не те заслужават!![]()
![]()
![]()
luvche, ти си бил голям ЛЪВ в леглотопросто докато си с 1-вата (грозната) си мислиш повече за секса и се възбуждаш повече,а като си с 3-тата (красивата) си притеснен дали ще се получат нещата точно както искаш ти и дали ще стане едно яко,здраво чукане и като си притеснен,няма как да ти стане
с две думи да не се изложиш пред хубавото момиче.
Викаш първата и третата, дървиш се от първата и чукариш третата, сеш сЪ?![]()
Ами не е точно така.Първоначално написано от MaMkaMy
С първата не че е грозна някак подсъзнателно ми ставаи то винаги като я видя и като ме докосне.
незнам защо ми действа така.
А с 3 не съм бил притеснен за секса и не ми пукаше дали ще се изложа, ама просто тя не ми действа така сексуално и незнам защо. а е толкова красиваи я харесвам на вид ама просто като стигнем до секс с нея и желание нямам толкова за секс. като съм с нея е някак се едно сме котка и куче.
тва е щото е красива в твойте очи и я жалиш и я пазиш да не и напрайш нещо със сексаКрасива, не чак толкова красива... няма значение,фащаш и переш наред!
А освен това 3 дни вече ме гризе съмнение да не е бременна![]()
Да,все едно крештиш: " Знам че съм боклук ама искам да го чуя и от вас .."Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
![]()
![]()
А моя въпрос е .. защо се чудиш между двете,като имаш среден вариант?![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Баа го... се съм виждал, виждал ама те такова чудо не бях ... каква нарастваща тенденция на смотани теми... аман..
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ок,моя грешка...не си тъп..ти си ТЪПО КОП*ЛЕ!...Доволен?Първоначално написано от luvche
А ако питаш защо-защото разиграваш 3 мацки и накрая ще ги нараниш и 3те,за това!....За това най-добре ме послушай-избери лява или дясна ръчичка и си готов..само гледай от прекомерното лъскане да не ти излязат мазоли
![]()
Шанс![]()
nicolepcd
Мнението ми за теб без да се обиждаш КУ***Р .. Както си играеш и с 3 - те така някой ден се замисли как ще си играе някоя с теб по същия начин т'ва 1во2 - ро и 3 - то или тя неможе да ти го дигне или ти си дефектен
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
имаш ти 3 ;дд .. имаш , ама когато аз си сменя пола ;дд![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
тъпо курварче
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Зарежит ги и трите - пробвай с ръка. Затваряш си очите и можеш да си с която поискаш![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
ЕвалаПървоначално написано от DJ_Mrav4o
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .