- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сложен въпрос за момиче- защо не ми става от нея
Аз пък мисля, че трябва да си с трите наведнъж. Едната да я гледаш колко е готЯна, другата да ти го вдига, а третата, за да има, видиш ли, с кой да си говориш.Първоначално написано от ItalianMafia
Тая тема треа се заключи .. То е ясно ..
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ми и аз много красиви момци познавам, ама сме като + и + на магнит - отблъскваме се.. красиви сме, знаем го, виждаме че сме яки и се "искаме", но я няма химията. И някак дори не върви да се целуваме, сякаш е нещо неестествено. И просто има нещо като бариера и то на едно друго, непсихологическо ниво. Просто шанс.
Заеби много красивата, бъди с тая, с която има някакво привличане. : ) /тая, от която ти става/
Тия неща са "отгоре", те са "над", над съзнание и разум. Тия неща = химията, привличането
И наистина си избери една, че ме дразниш и мен да разтакаваш 3 мацки.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+++Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
най после едно смислено мнение.Първоначално написано от jghgh
Първо никъде не съм казвал че ги разтакавам и 3 те или че ги лъжа за нещо.
И никоя не си мисли че съм с нея даже знае за другата.
И наистина колебанието ми е между 2 те.
Май най добре с тая дето някак подсъзнателно я искам.
И да ви кажа не съм някъв дето си играе с чувствата на хората затова се чудя толкова дане направя грешния избор.
И все пак ми е малко странно. Готината мацка толкова неща прави за мен и всякак опитва да ми покаже че иска да е с мен, ама при мен нещо не става. Радва ме когато ми се усмихва и ми танцува но нищо повече.
А преди време колко исках само да съм с нея когато беше далеч от мен, а сега нищо.
Много гадна ситуация, макар че може и да ви се струва смешна.
А тука като ви гледам коментарите сякаш половината от вас само за секс мислят.
![]()
отивам да си спя сам самичък и ако някой може на каже нещо смислено да пише, как да реша с коя.
Не ми пълнете темата с тъпи коментари ако може.
Няма да ме обидите ако това се опитвате да направите.
Ти си мн зле, как очакваш някой друг да ти каже коя да избереш ?![]()
Ние нито сме ги виждали, нито ги познаваме, и да искаме, не можем нищо да те посъветваме :P
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
МухахаЕбати мощния.
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Автора ми лъха на много филми ..![]()
![]()
с втората те чака голямо бъдеще... усещам го !![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
има няколко възможни причини :
1 ставаш обратен
2 3 са ти малко в повече (пий виагра дедо)
3 може би харесваш някоя друга, но не искаш да си признаеш и тялото ти прави номера
каквато и да е истината да ходиш с 3 наведнъж ми звучи някак комплексарско ама тва си е мое мнение
Първоначално написано от luvche
![]()
![]()
![]()
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Ami za kakvo drugo, to ti samiq se oplakva6 4e ne ti staval kato si s hubavataПървоначално написано от luvche
![]()
![]()
Za6to misli6, 4e za6toto ednata e nai-hubavata ot vsi4kite to trqbva kam neq da ima6 ne6to nepremenno i s neq da ti stava... za nqkoi ne6ta van6nosta zna4i ni6to![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Дай някоя назаем бе сводник![]()
![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...