Тази тема я чакам отдавна, така че дано да успея правилно да формулирам идеята си.
Първо, искам да изплача гнева си и яда си, който признавам напоследък е по-малък, от силните на деня, а тоест - бармани, общаци по банско и т.н.
Макар да знам, че то си е за тях, ми е омръзнало от приказки, за това че аз и хората, които следват си губят времето и нервите и видиш ли то ученето било лесна работа, ама напразна
Разбира се, тези приказки идват от хора, изкарали по една-две двойки, иначе искащи да водят студентски живот
ама е на, гроздето е кисело

С този пролог искам да стигна и до своята теза
А тя е чисто и просто : има бъдеще! вярвам и ще има бъдеще за мен и хората, следващи висше образование
и под тези хора имам предвид студенти, които не са влезнали там, за да избягат по други градове да се женят, да избягат казармата или защото не им се работи
имам предвид съвестни люде, които знаят защо точо следват, знаят за какво се борят и какво искат
Нещата в България ще се променят. Това е. На много хора няма да им хареса, просто защото ще останат с пръст в уста
и в тая тема виждам приказки от сорта "В България няма да успееш, канисе, тука тряяат връзки и т.н."
еми да, ама не
първо и сега не е точно така, второ дори и да го има това в голяма степен до няколко години ще се изчисти
просто защото България ще се развива, ще се наливат пари, ще се установяват представителства на сериозни дружества
а те няма да искат доносници като по едно време
те ще искат кадърни, млади хора, които с амбицията за собствената си реализация ще допринесат и за развитието на техния бизнес

наречете ме наивник, но треперете, о, лаици, защото скоро да мъкнеш арматури и да редиш тухли няма да бъде най-доходоносната работа тук!