- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нaмокрена книга :D
Значии братовчед ми изля чаша вода върху една книга и сега е мокра.. кво да правя, за да не се набръчкат страниците :ДД
затисни я с неква тежест и я остави да си изсъхне сама
попий знанията от нея![]()
Да, така може и да не се набръчкат, обаче реши ли да я прелиства...![]()
Че на кой му е притрябвало да прелиства някви си книги ?Първоначално написано от bulgarche
![]()
ае брат ти добре ли си е ... кви раоти разпрааПървоначално написано от dead_princess
![]()
![]()
![]()
ей такива шарени .. не ми дреме за книгата, просто я взех от една приятелка и трябва да я връщам послеПървоначално написано от izrodee
![]()
изсуши я .. ((страниците ще се набръчкат)) .. след това я притисни между нещо тежко и остави книгата така 1 - 2 дена .., ако не стане можеш да я изгладиш ..
:P
Първоначално написано от schoolgirl
ем купи новаПървоначално написано от dead_princess
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
За нея проста ли е нз .. ама като те гледам ти как пишеш - а и акъл даваш ....Първоначално написано от schoolgirl
![]()
Ами, по принцип се ходи на училище, за да може на други места да показваш какво си научил, ама...Първоначално написано от schoolgirl
![]()
Не бАди на даскало! И без това не са те научили на нищо.
Аха .. ако трябва да попълваш някакви важни документи и като са пълни с грешки и ще кажеш:
- Еми аз да не съм на училище !
Яснооо ...
това ако го обработим малко може да стане уонаби японска скороговорка..Първоначално написано от schoolgirl
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ами, по принцип се ходи на училище, за да може на други места да показваш какво си научил, ама...![]()
Не бАди на даскало! И без това не са те научили на нищо.[/quote]
хахахах![]()
![]()
![]()
може да измисли нов български език![]()
ти си няква бележита личност..препочръвам ти да се отпишеш от училището и направо да подписваш трудов договор в крайпътния бизнес.. закво да си губиш времето, като можеш да правиш яки пари?Първоначално написано от schoolgirl
С темата дотук.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.