- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам го прекалено много за да го оставя :/
това по скайп е пълна глупост вместо да се занимаваш с такива олигофрени по добре излез на вън и се запознаи с нови хора![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Малката, не ти ли се струва странен факта, че е обвързан, а ти казва, че те обича ?? не стига, че сте на голямо разстояние един от друг, а като гледам и той не е стока, що се косиш ? Заеби тая работа, тепърва ще обичаш истински![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
първо ти го харесваш не можеш да обичаш на 13 ...второ ае живей си живота като едно нормално хлапе и недей много да мислиш за гаджета .. и така ли се обича ? намерила си някой в скайп от скоро и край..вече го ''обичаш'' вземи се в ръце и отивай да си играеш : ) аман от такива 11-12 момиченца дето говорят за ''лЮбов'' ..
пс. малко може да съм се скарала но е така ..не се филмирай много
Каде си тръгнала ма пиклоПървоначално написано от moonsi
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
E как бе ти направо умираш за неяПървоначално написано от NoobasaurusRexIsBack
![]()
![]()
![]()
Симонка да ходи да си играе на плажа или там к'вото ще прави , спира да се занимава с "любови" по интернет и сичко ще е чук // Аре слагаме "." по въпроса ..
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Яяяя го зарязвай това говедо
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Абе извинявам се много .. Как да го зареже като тя дори не го "притежава" .. Те дори на живо не са се виждали , ама "зарежи го тоя" /// Не е ли малко наивна??? А ти на колко си по между другото ..Първоначално написано от Take_That
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ей, комплексарче малко, мери си приказките, ясно ли е, сопол ?
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
земи си бръсни 1 скречи стига си крякала
Направо сте ебахти децата .....![]()
![]()
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!