.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Пак аз и онова моми4е хаха

Значи положението в момента е следното ... оправих се с нея сичко е ток и жица .. И преди около седмица ми каза че ме обича .. Аз сьщо имах някакви малко по - големи чувства от приялтество и и казах че я харесвам и е така само останахме с това и вечерта я питах по скайпа ей така за нищото ти сега с тези думи кво искаш да ми кажеш че искаш да има нещо повече между нас ли и тя вика ми незнам сичко решавам на момента .. аз се изнервих от това , защото се 1 че ако и предложа е така тя ше трьгне с мен едва ли не от жал .. и е така спряхме да си пишем такива простотии и оня ден тя ми пише .. Ако е сега за прьв пьт ти бях казала че супер много те харесвам кво щеше да направиш и аз и казах че не мога да мисля за пьрви пьт щом вече един пьт се прецаках да те питам .. Кажете ми какво да правя , да се боря ли за нея - или да я оставя и да бьдем само приятели ! btw тя се дразни е така като и говора за други момичета и некви е такиа постояно ми се кара
    skype - luso-.-

Да но не може ли това да значи , че не иска да ме загуби като приятел например ... незнам пиша ви не да си отговарям аз а вие - Да я оставя ли или да се боря за нея ?
    skype - luso-.-

Град
    Париж
    Ясно е че момичето те харесва ама явно незнае какво иска .. И ако ти я харесваш не виждам къде е проблема .. зашо да не се бориш за нея?
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Еми то ние много неща можем да кажем, но целата е ти сам да прецениш какво искаш. Ако имаш чувства към нея значи се бори, едва ли ти се кара за момичетата просто от приятелска гледна точкЯвно момичето ревнува. Пробвай нищо не губиш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

258 , уместен вьпрос .. но след това което тя ми каза "незнам сичко решавам на момента" ме разочарова много .. не бях трьгнал да и предлагам по скайп много ясно хахаа но незнам защо е така все едно нещо от вьтре ме спира да и предложа всеки пьт .. сигурно защото ме е страх , защото тя е супер печена и ме е страх , че все някога ще ни омрьзне да сме заедно , а на мен бих казал , че никога няма да ми омрьзне да ми бьде френдка а при повечето врьзки след края рядко двойката остават приятели незнам давайте още идеи какво да правя
    skype - luso-.-

няма смисъл да и предлагаш...тва са детинщини..от това което си написал съдя че тя те харесва....когато останете насаме се доближи до нея, прошепни и нещо нежно и я целуни...ще видиш къв ще е ефекта ако тя те харесва наистина...плюс това нали ти е казала че те обича и те ревнува..почти сигурно е че има чувства към теб

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от cmexotepanuq
    258 , уместен вьпрос .. но след това което тя ми каза "незнам сичко решавам на момента" ме разочарова много .. не бях трьгнал да и предлагам по скайп много ясно хахаа но незнам защо е така все едно нещо от вьтре ме спира да и предложа всеки пьт .. сигурно защото ме е страх , защото тя е супер печена и ме е страх , че все някога ще ни омрьзне да сме заедно , а на мен бих казал , че никога няма да ми омрьзне да ми бьде френдка а при повечето врьзки след края рядко двойката остават приятели незнам давайте още идеи какво да правя
    Не трябва да си разочарован .. И аз съм го казвала и имах предвид, че съм спонтанна и се доверявам на моментния си инстинкт .. в това няма нищо лошо
    А това,че те е страх да не я загубиш като приятел е често срещан проблем ама просто трябва да решиш дали искаш да рискуваш приятелството ви за да бъдеш с нея ( дори да не е за дълго ) или би предпочел да си до нея, но само като приятел.Това вече нямам какво да те съветваме .. сам трябва да вземеш решение УСПЕХ, каквото и да решиш :P
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен
    Ясно е, че те харесва... не знам кво се чудиш
    nicolepcd

Незнам незнам вече какво да правя .. но повече сьм кьм не за да и бьда повече от приятел .. от колкото да и бьда само приятел ... благодаря на всички за помощта ! До чуване
    skype - luso-.-

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    момичето те харесва,ти нея също...е,добре де-кажи ми къде видя проблема в цялата история
    другия път като излезнете не й казвай каквото и да било,а я целуни..тове недвусмислено ще й обясни ситуацията и твоите намерения спрямо нея успех!Ще стискам палци

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Щом ти се кара, значи ревнува, щом ревнува, значи има някви чувства към теб.
    Амии ако е от типа "неискам да е с мен , но неискам и да е с никоя друга" ?
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Щом ти се кара, значи ревнува, щом ревнува, значи има някви чувства към теб.
    Амии ако е от типа "неискам да е с мен , но неискам и да е с никоя друга" ?
    ако е от тоя тип, да си пусне 1 куршум в главата
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Това, че се дразни не те ли навява на някаква мисъл ... ?? Момичето ти е казало, че те харесва .. ти се праиш на ударен ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Това, че се дразни не те ли навява на някаква мисъл ... ?? Момичето ти е казало, че те харесва .. ти се праиш на ударен ...
    Направо пребит! Абе, то е ясно. Тя те харесва и ти нея! Какъв е проблема?

I was in love for a day, Love in a way
    Love, can't explain.. Why you went you away, 'Love' it's a shame..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от c0okiie
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Направо пребит! Абе, то е ясно. Тя те харесва и ти нея! Какъв е проблема?
    И аз тва се чудя...

Животът е адът описан в Библията!

Най - големият проблем от всички е , че не искам да я загубя като приятел , а това е напьлно вьзможно ако трьгна с нея и после скьсам не можете да си представите колко е печена и весела всичко от което се нуждая да има едно момиче е тя !
    skype - luso-.-

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Абе я се взимайте Щом е всичко,което искаш и я харесваш и даже си правиш труда да пускаш тема заради нея-не се отказвай Пък може и да не скъсате..може да се ожените,да имате деца и да сте заедно,докато смъртта ви раздели

п.с.Ама стига се вайка,че ще ти я открадне някой,щом е толкова готина

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Омг о.0

Пак ли ти и измислените ти проблеми. Човече, зарови се някъде и не излизай, стани отшелник, проповядвай на катериците и горските зидарки някакво вероучение, ако искаш даже и чалга певец стани смао спри да се занимаваш с идиотии!!! Как може да има толкова ограничен индивид?!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Говори си колкото искаш , не аз сьм хейтьра сега
    skype - luso-.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си