.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Може ли прятелката ми да е бременна ?

сд

Повече от възможно е.И не толкова че и се е повръщало,ами от самия факт че сте го правили без презерватив
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

ееми ти как мислиш..да може да е бременна естествено..така че направете тест,за да сте сигурни какво е положението !

Ами ако евентуално ако е на тоя етап аборт ли се прави

ау....вие сте сложни бе...попринцип.......има 1 хапче Ескапел...никак не полезно но като си представя че аз го пих,когато дори не бях сигурна че има гаф....във вашия случей е трябвало задължително...Може да се забременее така...имай го в предвид...пробвай с тест за жбременност...шуар чек най добре и изчакай...

Цитирай Първоначално написано от neznaq
    Ами ако евентуално ако е на тоя етап аборт ли се прави

ами.....хм...да....но НИКАК НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО....така малко и прецакваш животаца....ако горкото момиче е моята кръвна група повече няма да има деца след евентуален аборрт.Но дори да не е така и аборта да мине успешно след това както стана при една приятелка и спря цикъла и почнаха някави хормонални проблеми...а при друга приятелка тоолкова се самоунищожаваше че е убила дете,толкова малко и не винно нямащо възможноста дори да претендира за това че иска да запази живота си....че се побърка и спря да яде беше ядски разтроена не искаше да вижда никого с месеци западна в училище и с всичките си приятели.1 съвет от мен....не и го причинявай....ти може би няма да разбереш но момичето ще усети какво е да си избрала да убиеш дете пък себе си да оставиш жива......

сдф

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    OХ,АМАН ЗНАЧИ!ВСЯКА ВТОРА ТЕМА Е ТАКАВА....Или това,или 'Малък ли ми е' и 'Как сте отдолу'
    НЕ СМЕ ВРАЧКИ!Но щом е било без кондом е възможно.Ако си свършил в нея-бягай за Ескапел (колкото и да не го препоръчвам).Ако не-тест Sure Check след седмица
    НАУЧЕТЕ СЕ НАЙ-СЕТНЕ ДА ПОЛЗВАТЕ КОНДОМИ И ДА НЕ ЗАДАВАТЕ ТЪПИ ВЪПРОСИ.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен
    Град
    Венера
    Дано детето е по- умно от вас двамата, че още едната такава дупка за света ще е ...

Тя е на 17 ходи на училище...

ау....ми и на 21 да е пак ще се прецака..какво искаш?

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Не се паникьосвайте толкова. Съмнявам се да е бременна ако не си свършил в нея ( но въпреки това има вероятност). Просто да направи 1 тест и да ви е мирна главата и да не се чудите бременна ли е не е ли..? А пък лошо може да и е станало и от жегите. Другия път пак го правете без презерватив....

Айде и успех!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    а защо по дяволите сте го правили без презерватив... не сте ли помислили за риска ..

еей...ма вии по късно що не се сетихте Ъ?

Град
    Асеновград, България
    А ти свърши ли в нея? По принцип е възможно да настъпи бременност по това време на цикъла, но не е толкова често срещано явление. Каквото и да е станало е твърде късно за спешни контрацептиви. Направете тест и ще узнаете.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    А ти свърши ли в нея? По принцип е възможно да настъпи бременност по това време на цикъла, но не е толкова често срещано явление. Каквото и да е станало е твърде късно за спешни контрацептиви. Направете тест и ще узнаете.
    +1 А ти свърши ли в нея?

Град
    ВаРнАаАа
    Авторе ебаваш ли се ???

Хората 100 пъти попитаха свърши ли в момичето или не ?
    Пискате за помощ,а после не съдействате

Да свърших в нея обаче слава богу няма нищо, може ли тестера за бременност да не покаже или няма такава вероятност

Направете си още един тест, пък за най-сигурно - ги-не-ко-лог!

Голям фен Аватара на glamouros
    ДА.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    ВаРнАаАа
    Да свърших в нея обаче слава богу няма нищо, може ли тестера за бременност да не покаже или няма такава вероятност
    Aко направите теста прекалено рано,може.. ако го направите грешно също Инъче 99% е верен направете си 2 да станат 198

Ами днес е 16 ден направи 2 и 2 отрицателни и ще ходим и на гинеколог дано и той потвърди същата диагоза

Супер фен
    Град
    Bourgas
    хахахахах като си такъв смелчага да свършваш в нея и да се ебете без капут... си поемай отговорността нас кво ни ебе? на сватбата ли ще ни каниш?
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ами днес е 16 ден направи 2 и 2 отрицателни и ще ходим и на гинеколог дано и той потвърди същата диагоза
    Ок,ама преди колко време сте правили секс?Ако е било вчера-значи няма да е верен тест,прави се след седмица.
    И btw-следващия път позлвай кондом...Какъв идиот трябва да си,за да свършиш в приятелката си без кондом?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

не е зле да използваш и другата си глава !

Нали еи казвам, че са минали към 15 дена от тогава и 2 теста бяха отрицателни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си