- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Sanctus vs Benedictus
ама тука не сме час по дебати и искаме да се почувства есенцията на силната дискусия, нали така? А това, с горещата кръв на българина патриотИН, може да стане само ако говориш нещо, в което искрено вярваш.Първоначално написано от Sham
горещо - скандално
//не го мислите добре, г-не, ама хич;
пз с която-беше-там - палиш, палиш(рофл):Д
Айде по скоростно да се прегрупираме,сърбят ме ръцете за словестна война.
Raybeez и Canis не бива да са в един отбор.Не че няма да им създадем конкуренция, но предчувствам, че ще ни смажат. ;д
А защо не?Колкото по трудно е да изтъкнеш предимствата на това което защитаваш,толкова по вкусна ще е победата.Първоначално написано от plmn
Аз им предлагам да бъдат от различни отбори..
а за имена на отборите предлагам Sanctus и Benedictus - символизирайки 2 контрастни части от едно общо цяло - каквото е 'форумното общество'.
(части от заупокойната меса - Реквием)
само при сериозен интерес и развитие на 'играта', ще лепна по един временен ранг на участниците по отборно, ако се спрете на нещо смислено като горното предложение.
^^Латинско наименование ли са предложените имена?
можем да теглим и жребии. Някой пише в къщи никовете на листчета и тегли от шапка.Първоначално написано от plmn
А то не е казано, че всеки ще иска да участва във всяка подобна дискусия. Аз примерно може да преценя, че в някоя област имам много повече познания от останалите потребители и спора няма да е равностоен. Примерно да спорите с Raybeez на тема "устройство на управленския апарата" е кауза передута![]()
Grumpy old madman
[quote="Canis_Dirus"]можем да теглим и жребии. Някой пише в къщи никовете на листчета и тегли от шапка.
[quote]
аЗ имам шапка подходяща за теглене на жребии![]()
[quote="x3eme"][quote="Canis_Dirus"]можем да теглим и жребии. Някой пише в къщи никовете на листчета и тегли от шапка.
Този път я използвай не-по-предназначение.аЗ имам шапка подходяща за теглене на жребии![]()
![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:dbb7bd08[/vbox7]
//съжалявам:Д
Първо се определя темата, а после желаещите за участие в нея. От всички ще теглим жребий кой за кой отбор.
Привилегията да направи това ще се стовари в/у председателят на съдийската комисия, като най-безпристрастно лице![]()
..разбира се ако не се разберете да не е с жребий, а след определяне на темата да достигнете до всеобщо съгласие кой-в-кой отбор ще бъде.
^ Много добри идеи.
Томбола с никовете надали ще е необходима, защото ако да речем в отбор участват по 4 човека, повече от 8 така или иначе няма да искат да се запишат )Първоначално написано от Raybeez
за отборите ще направя томбола като разберем желаещите.
а някой ако иска да предожи няколко казуса и да изберем един за дискутиране )
останалите двама от 'съдийската комисия' ще преценя кои точно да са, и ще са от модераторския екип.
Странно как спомена темите и всички млъкнаха, явно са потънали в дълбоки размисли
хмм Има прекалено много теми за които може да се говори безкрайно, дори в момента във форума има такива.
Проституцията - легална или не ?
Глобално затопляне истина или голяма конспирация ?
Трябва ли да се разреши евтаназията ?
Гей браковете - легални или не ?
Това са само псевдо идеи. Смятам, че първата тема не трябва да бъде много тежка и трудна само за да си направим експеримент как ще протече като цяло организацията и целият проект. Един вид проба за истинският старт.
Първата трябва да е достойна сплав между дълбок проблем и булевардно казусче тип 'яйцето или кокошката'.... леко, но само привидно.
По-нататък вече, ако има бъдеще, по-сериозни шапки.
Това с ранговете е добра идея...
Имена на отборите вече би трябвало да има, според мачока, но си мисля, че са твърде трудни за обработка на мозъка...
Когато кажеш двете думи в главата не ти изниква положителни и отрицателни неща, ако не знаеш какви са те всъщност, според мен.
Някакви прости примери:
Добрите и Лошите...
Ад и Рай
Wanna be и Just be
Леви и Десни...
Абе всякакви имена, но всичко до тук ми хареса много като предложения...
Темата за Бог да я оставим за по нататък...
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Ще ми обясните ли,как така избрахте дали да сте стандартни или нестрандартни,като няма още тема за дискусия?
Имам предвид,за едни въпроси може да си традиционалист (стандартен) ,за други иноватор (нестандартен) ?
Или може всяка седмица да сменяме отбора,въз основа на поставената тема?
SWASTIKA, предложенията ти са твърде нелепи за сериозните дискусии...
какво им е трудното на Санктус и Бенедиктус? Като ти е трудно да ги асимилираш може да им говориш на галено - Сани и Бени.![]()
Sanctus означава свят, свещен, а Benedictus - благословен...
Кви са тия глупости 'добро-лошо' 'сини-червени'![]()
Даже може и да ги чуеш
Сани - http://store2.data.bg/miladonna/Moza...%20Sanctus.mp3
Бени - http://store2.data.bg/miladonna/Moza...Benedictus.mp3
бтв, никой няма да сбърка ако ги чуе. Ама така, за по-дълбоко слушане говоря, не просто фон за биричката.
И аз съм навита да участвам, но трябва първо да се конкретизира играта като цяло. И с тези отбори на стандартни и нестандартни всеки един от нас играе роля ли? Защото както каза RAWRRR - веднъж мислиш стандартно, друг път не.
Трябва да сложим правила и да се уточнят някои неясности преди да започнем, за да няма спорове за глупости после.
^^ама май никой няма навик да чете темата, а от първото мнение пуска пост...
това със стандартните и нестандартните го отхвърлихме преди 2 страници.
Напротив - изчетох всичко, но все още си седи на първа страница. И точно това казвам - преди да се започне да се направят промените кратко и ясно.