- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Sanctus vs Benedictus
По ми допада идеята всички участници да се изкажат по определен брой пъти.
Как ще се избегнат "бутаниците" на бъдещите участници?
Горепосочения ми се струва много интересен, но мисля, че този с времето е по-удобен от такава гледна точка, че не всеки има възможност да прекарва много време пред PC, а и примерно дебата започва тази вечер в 20:00. Точно тогава обаче, аз и 3-ма други имаме друга работа и не можем да се присъединим.
Мисля, че трябва да се даде определен период от време за да имат възможност всички взели участие да се 'изкажат' и таван на написаните мнения - 3-4 примерно. (вероятно повече) Така хем няма да става мазало, хем всички ще могат да вземат участие.Не знам ..
Относно комуникацията между съотборниците,предлагам един MIRC.
И аз си мисля, че ограничение в постовете не би трябвало да има...Първоначално написано от x3eme
Хубава е идеята в началото на самия посто Сани да пишат Санктус, а Бени - Бенедиктус, така ще може да разграничаваме постовете, кои наши, кои ваши.![]()
Пиши ме ЗА абортите, пък да видим.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Предлагам и комисията, след като обяви победител, да каже кой е допринесъл за отбора най - вече, кой най - малко и т.н.![]()
Няма смисъл от четки и ненужни комплименти,а точно така ще изглежда.Първоначално написано от SWASTIKA
Бени ясно и категорично трябва да са против абортите и да няма мнения от друго естество, освен защита на отбора си и нападение на другия.Първоначално написано от Raybeez
![]()
"Няма смисъл от четки и ненужни комплименти,а точно така ще изглежда."
А може някой нищо да не напише и да се мисли за победил...
Примерно...![]()
^^Не изопачавай писаното от мен.Ти искаш журито да каже кой се е представил най добре за отбора си.Това е нелепо,кво ще си помислят останалите от отбора според теб?
Не казвам да няма никакъв коментар.Нека има и ще има.Но не виждам абсолютно никакъв смисъл да се конкретизира най-добре справилия се от отбора на победителите.
така е. подобни коментари по-скоро ще подейства демотивиращо на участниците.Първоначално написано от x3eme
Все пак може да доизпипваме темата в процес на работа.
Накрая, като обявим кой е победител ще има някаква обосновка - няма да е просто 'еди кой си победи' и край. В нея ще прочетете нещо от това, за което говори Свастика, ама няма да е точно така представено.
Втора, паралелна тема ще има за да върви дискусия покрай дебата.
Ок, да речем че експерименталната тема може да я направим реална - за абортите.. помислете над това:
Не ми се струва, че е редно някой да определя кой пост си 'заслужава' и кой не, по-скоро всеки за себе си подкрепяйки другарчето.Първоначално написано от Raybeez
Въпросът е по онзи начин с правила ли да го направим, или както си решихме по седмица (Raybeez, 3 дена са прекалено малко, по ред причини, например може да се случи да имаш повече работа, да си уморен и да не можеш да вземеш дейно участие) , БЕЗ таван на постовете. Или може да има таван от 10 поста за седмицата по темата - и така ще сме умерени, но силно аргументирани в началото - а накрая ще се разрази люта битка![]()
^ това с тавана което споменах не е случайно, защото във всички видове дебати както знаете - винаги времето те притиска, т.е. имаш точно определени минути - а иначе можеш да си говориш цял живот.
За това има голям смисъл в тавана да речем от 10 поста в темата за седмица, мисля че не са малко при положение, че отбора ще е от 4-5-6 човека.
Нека да е по втория вариант, няма да има зависими, но ще гледаме да подкрепяме на макс нашия отбор...Първоначално написано от machoka
Без таван на постовете за седмица и т.н.
Така е според мен най - добре и дано да няма сърдити, нали все пак всички сме големи тук...![]()
Ок, значи остава седмица - решете за таваните като вземете предвид горния ми пост..вие си решавате.
както е тръгнало да направим един подфорум, че да е по-прегледано. Кто най.горе е забодена темата на седмицата, а долу има теми за коментари.
Grumpy old madman
Може, но дали ще му се занимава на Мачока...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Опция за подфоруми няма....
дайте да пуснем една седмица експериментално, и вече след нея ще сме по-наясно как седят нещата.
без таван на постовете, а не може да има повече от три последователни поста на един отбор... съгласни?! 7 дена от часа и датата на пускането )
Твърдо съгласни.Първоначално написано от machoka
![]()
аааа, и едно друго въпросче ми изникна:
понеже видях, че момичетата се точат за следващата седмица, това означава ли, че ще се редува илиии ше има и смесени![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
смесено.Първоначално написано от afterforever
Предлагам единият отбор да пише постовете си само в син цвят а другите в червен. Така ще бъде по-лесно за вас журито като четете и за другите наблюдатели. Още повече, че ще помогне по лесно да се отчете нарушение в правилото за 3 последователни поста. Също ще се постигне уеднаквяване на отборите нещо като екипи
Да се забрани редактиране на посотовете. Сами се сещате какво може да се получи.
За комуникация предлагам да се ползват ЛС-та в самият форум.
Жени мъже всичко може да участва дори можем да си направим жени VS мъже интересно ще се получи.
Добра идея, но син и зелен цвят не са особено подходящи. По-скоро единият тийм да си болд-ва мненията, другия не.Първоначално написано от Genetix
![]()
^ Така е, но нали трябва да се различавате. Освен мачока да ви лепне по 1 временен надпис под ника![]()
ахах не ;д просто да чета текст в червено ми действа доста дразнещо на очите. предполагам и на другите. не за друго : )