.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 134
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    По ми допада идеята всички участници да се изкажат по определен брой пъти.
    Как ще се избегнат "бутаниците" на бъдещите участници?

Горепосочения ми се струва много интересен, но мисля, че този с времето е по-удобен от такава гледна точка, че не всеки има възможност да прекарва много време пред PC, а и примерно дебата започва тази вечер в 20:00. Точно тогава обаче, аз и 3-ма други имаме друга работа и не можем да се присъединим.
    Мисля, че трябва да се даде определен период от време за да имат възможност всички взели участие да се 'изкажат' и таван на написаните мнения - 3-4 примерно. (вероятно повече) Така хем няма да става мазало, хем всички ще могат да вземат участие.Не знам ..

Град
    Относно комуникацията между съотборниците,предлагам един MIRC.

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    По ми допада идеята всички участници да се изкажат по определен брой пъти.
    Как ще се избегнат "бутаниците" на бъдещите участници?
    И аз си мисля, че ограничение в постовете не би трябвало да има...

Хубава е идеята в началото на самия посто Сани да пишат Санктус, а Бени - Бенедиктус, така ще може да разграничаваме постовете, кои наши, кои ваши.

Пиши ме ЗА абортите, пък да видим.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Предлагам и комисията, след като обяви победител, да каже кой е допринесъл за отбора най - вече, кой най - малко и т.н.

Град
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Предлагам и комисията, след като обяви победител, да каже кой е допринесъл за отбора най - вече, кой най - малко и т.н.
    Няма смисъл от четки и ненужни комплименти,а точно така ще изглежда.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Аз не ползвам такива неща от години, а и в чат е малко неудобно да се разберете, особено за дебат и защитаване на обширна теза. По-скоро би се получило с два скрити форума, но... става много сложно.

Втори вариант е да има капитан на отбора, който да одобрява пуснати коментари (примерно да казва, че поста на х се приема за позиция на отбора, а поста на лицето у не се приема), но с условието, че той няма право да публикува позиция, а само одобрява.

трети вариант е: всеки за себе си, като условно се придържат към един отбор и съответно защитават една и съща теза, но това може да бъде и нож с две остриета.
    Бени ясно и категорично трябва да са против абортите и да няма мнения от друго естество, освен защита на отбора си и нападение на другия.

"Няма смисъл от четки и ненужни комплименти,а точно така ще изглежда."

А може някой нищо да не напише и да се мисли за победил...
    Примерно...

Град
    ^^Не изопачавай писаното от мен.Ти искаш журито да каже кой се е представил най добре за отбора си.Това е нелепо,кво ще си помислят останалите от отбора според теб?
    Не казвам да няма никакъв коментар.Нека има и ще има.Но не виждам абсолютно никакъв смисъл да се конкретизира най-добре справилия се от отбора на победителите.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ^^Не изопачавай писаното от мен.Ти искаш журито да каже кой се е представил най добре за отбора си.Това е нелепо,кво ще си помислят останалите от отбора според теб?
    Не казвам да няма никакъв коментар.Нека има и ще има.Но не виждам абсолютно никакъв смисъл да се конкретизира най-добре справилия се от отбора на победителите.
    така е. подобни коментари по-скоро ще подейства демотивиращо на участниците.

Град
    Все пак може да доизпипваме темата в процес на работа.

Мега фен Аватара на machoka
    Накрая, като обявим кой е победител ще има някаква обосновка - няма да е просто 'еди кой си победи' и край. В нея ще прочетете нещо от това, за което говори Свастика, ама няма да е точно така представено.

Втора, паралелна тема ще има за да върви дискусия покрай дебата.

Ок, да речем че експерименталната тема може да я направим реална - за абортите.. помислете над това:

Втори вариант е да има капитан на отбора, който да одобрява пуснати коментари (примерно да казва, че поста на х се приема за позиция на отбора, а поста на лицето у не се приема), но с условието, че той няма право да публикува позиция, а само одобрява.

трети вариант е: всеки за себе си, като условно се придържат към един отбор и съответно защитават една и съща теза, но това може да бъде и нож с две остриета.
    Не ми се струва, че е редно някой да определя кой пост си 'заслужава' и кой не, по-скоро всеки за себе си подкрепяйки другарчето.

Въпросът е по онзи начин с правила ли да го направим, или както си решихме по седмица (Raybeez, 3 дена са прекалено малко, по ред причини, например може да се случи да имаш повече работа, да си уморен и да не можеш да вземеш дейно участие) , БЕЗ таван на постовете. Или може да има таван от 10 поста за седмицата по темата - и така ще сме умерени, но силно аргументирани в началото - а накрая ще се разрази люта битка

^ това с тавана което споменах не е случайно, защото във всички видове дебати както знаете - винаги времето те притиска, т.е. имаш точно определени минути - а иначе можеш да си говориш цял живот.

За това има голям смисъл в тавана да речем от 10 поста в темата за седмица, мисля че не са малко при положение, че отбора ще е от 4-5-6 човека.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Въпросът е по онзи начин с правила ли да го направим, или както си решихме по седмица.
    Нека да е по втория вариант, няма да има зависими, но ще гледаме да подкрепяме на макс нашия отбор...
    Без таван на постовете за седмица и т.н.

Така е според мен най - добре и дано да няма сърдити, нали все пак всички сме големи тук...

Ок, значи остава седмица - решете за таваните като вземете предвид горния ми пост..вие си решавате.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    както е тръгнало да направим един подфорум, че да е по-прегледано. Кто най.горе е забодена темата на седмицата, а долу има теми за коментари.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    както е тръгнало да направим един подфорум, че да е по-прегледано. Кто най.горе е забодена темата на седмицата, а долу има теми за коментари.
    Може, но дали ще му се занимава на Мачока...

Опция за подфоруми няма....

дайте да пуснем една седмица експериментално, и вече след нея ще сме по-наясно как седят нещата.

без таван на постовете, а не може да има повече от три последователни поста на един отбор... съгласни?! 7 дена от часа и датата на пускането )

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Опция за подфоруми няма....

дайте да пуснем една седмица експериментално, и вече след нея ще сме по-наясно как седят нещата.

без таван на постовете, а не може да има повече от три последователни поста на един отбор... съгласни?! 7 дена от часа и датата на пускането )
    Твърдо съгласни.

аааа, и едно друго въпросче ми изникна:
    понеже видях, че момичетата се точат за следващата седмица, това означава ли, че ще се редува илиии ше има и смесени
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    аааа, и едно друго въпросче ми изникна:
    понеже видях, че момичетата се точат за следващата седмица, това означава ли, че ще се редува илиии ше има и смесени
    смесено.

Предлагам единият отбор да пише постовете си само в син цвят а другите в червен. Така ще бъде по-лесно за вас журито като четете и за другите наблюдатели. Още повече, че ще помогне по лесно да се отчете нарушение в правилото за 3 последователни поста. Също ще се постигне уеднаквяване на отборите нещо като екипи

Да се забрани редактиране на посотовете. Сами се сещате какво може да се получи.

За комуникация предлагам да се ползват ЛС-та в самият форум.

Жени мъже всичко може да участва дори можем да си направим жени VS мъже интересно ще се получи.

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Предлагам единият отбор да пише постовете си само в син цвят а другите в червен. Така ще бъде по-лесно за вас журито като четете и за другите наблюдатели. Още повече, че ще помогне по лесно да се отчете нарушение в правилото за 3 последователни поста. Също ще се постигне уеднаквяване на отборите нещо като екипи

Да се забрани редактиране на посотовете. Сами се сещате какво може да се получи.

За комуникация предлагам да се ползват ЛС-та в самият форум.

Жени мъже всичко може да участва дори можем да си направим жени VS мъже интересно ще се получи.
    Добра идея, но син и зелен цвят не са особено подходящи. По-скоро единият тийм да си болд-ва мненията, другия не.

^ Така е, но нали трябва да се различавате. Освен мачока да ви лепне по 1 временен надпис под ника

Важни са мненията, а не оформлението...
    Казвам ти как ще бъде по лесно за всички нас. Една прегледност не е излишна. Тъй като всяка седмица отборите ще са различни не можем ние да помним кой от кой отбор беше. Прегледността не пречи а помага.

Plmn, далтонист ли си ?

Задник съм!

ахах не ;д просто да чета текст в червено ми действа доста дразнещо на очите. предполагам и на другите. не за друго : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си