.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134
    Не заради това, защото обърка зелен и червен

Не няма значение какви ще са цветовете или маркерите идеята е ясна.

Задник съм!

аа написал съм син.. сега видях. ;д

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Важни са мненията, а не оформлението...
    Казвам ти как ще бъде по лесно за всички нас. Една прегледност не е излишна. Тъй като всяка седмица отборите ще са различни не можем ние да помним кой от кой отбор беше. Прегледността не пречи а помага.

Plmn, далтонист ли си ?
    това не е лошо като хрумка, някой от вече знайните отбори има ли нещо против да пише болднато?!

пп за пригледност, иначе в първият пост така или иначе ще бъдат споменати кои са от единия отбор, и кои от другия.

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Важни са мненията, а не оформлението...
    Казвам ти как ще бъде по лесно за всички нас. Една прегледност не е излишна. Тъй като всяка седмица отборите ще са различни не можем ние да помним кой от кой отбор беше. Прегледността не пречи а помага.

Plmn, далтонист ли си ?
    това не е лошо като хрумка, някой от вече знайните отбори има ли нещо против да пише болднато?!

пп за пригледност, иначе в първият пост така или иначе ще бъдат споменати кои са от единия отбор, и кои от другия.
    Едните да пишат така.

Другите така.

ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Sanctus Benedictus

Задник съм!

примерно...

Sanctus Benedictus
    Sanctus Benedictus

Да проведем дебат за това кое да изберем хайде няма значение важното е да се различаваме.

Задник съм!

примерно...
    Пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример.

Пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример, пример.

------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------

Sanctus

Текста на пишещия...

Benedictus

Текста на другия пишещ...

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA

Sanctus

Текста на пишещия...

Benedictus

Текста на другия пишещ...
    Това ми допада най - много!

Не е нужно да сме толкова дребнави за нещо толкова елементарно.

Задник съм!

Не е нужно да сме толкова дребнави за нещо толкова елементарно.
    Спестява време и не обърква.

Пишеш в началото от кой отбор си и си даваш мнението...

Sanctus

Benedictus

най-логично и прилежно е със споменаване на кой от кой отбор е, защото се пак няма всеки път да поглеждам кой беше болтнат и кой не...
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Що бе, не е лоша идеята едните да пишат наклонено

санктус: пример пример пример

бенедиктус: пример пример пример

Е то пак тряа се проверява кой как пише... не че всъщност като прочетеш поста няма да се сетиш кое защитават... мн съм зле
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Еми добре, решете участващите дали ще имате против едните да пишат наклонено и да почваме )

Що бе, не е лоша идеята едните да пишат наклонено

санктус: пример пример пример

бенедиктус: пример пример пример
    Абсолютно е така, но...

За да избегнем от патологичен спор от всички участващи, защото ще има такива, които ще казват, че не са свикнали, други са свикнали да пишат с един определен стил на писане, а и се получава съвсем леко като абнормация от равнопоставеността, защото едните могат да твърдят, че победителите са избрани въз основа на шрифта... Техните мнения са четени по обстойно, не са обърнали достатъчно внимание на наклонения шрифт и бла, бла, бла, бла...

Според мен да пишеш в началото от кои си с голям удебелен шрифт, ще бъде най - добре, защото няма да засяга начина на писане и всичко ще е абсолютно еднакво.

Едит: За мен не е проблем да пиша наклонено, стига другите да са съгласни.

Според мен просто трябва да има 2 цвята близки до черния за да е лесно четливо, но и отличаващи се.

Щото хубаво ще има големи удебели букви и щше пише името на отбора, но ако е дълго мнението и се зачета лесно мога да се разсея за кой отбор чета в момента..

По-лесно е и отличимо

Пример:

Текста на Санктус

Текста на Бенедиктус
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Според мен просто трябва да има 2 цвята близки до черния за да е лесно четливо, но и отличаващи се.

Щото хубаво ще има големи удебели букви и щше пише името на отбора, но ако е дълго мнението и се зачета лесно мога да се разсея за кой отбор чета в момента..

По-лесно е и отличимо

Пример:

Текста на Санктус

Текста на Бенедиктус

Може, но са твърде близки цветове...

оставете, няма да ангажираме с цветове..

може би ще остане само с болднат шрифт в началото на мнението името на отбора.

оставете, няма да ангажираме с цветове..

може би ще остане само с болднат шрифт в началото на мнението името на отбора.
    И аз си мисля, че така ще бъде най - добре.

hottie
    Guest
    кога почва играта? може ли направо да я направиш важна?

до 20-21:00 ще съм я пуснал )

Малко предложения от мен...

1. Трябва да се структорират основните правила на играта - започване, свършване и etc.

Не знам това ограничение - 3 последователни поста от един отбор като таван дали е много правилно, защото...

Като един стратегически отбор, един от двата отбора може да изчака другия да направи 3 мнения едно след друго и да се наговорят да не отговарят до последния ден, така ръцете на единия отбор ще са изцяло завързани, а и няма да има дискутиране, а просто чакане...

Не мисля, че трябва да има таван за мнения на отбор... Предлагам таван за мнения на човек... Да няма право да пуска 3 последователни поста и точка по въпроса. Тоест максимум да е 3, дори 2, защото винаги може да редактира.

Двата отбора да имат пълното право да правят с постовете на другия отбор какво си пожелаят - цитират, боядисват, разчленяват и прочие, защото дори и да постват нечий цитат, това си остава техен пост.

Виждам, че играта набира популярност и е доста интересна... Поне за сега виждам едно доста добро развитие, което включва доста мислова борба и за двата отбора...

2. Предлагам да има два почти паралелни дебата, ЗАЩОТО:

Всеки, който е участвал може да иска да участва отнова и отнова, което не мисля да забраняваме... Доста от тези, които не участват си мислят, че ще застанем пак ние и те няма да се вредят, а именно за това мисля да се дават 2 дни записване или 1 ден (24 часа)...

Дори ние старите да играем, не значи, че на другите ще им е забранено да се присъединят към нас...

Няма да се паднем същите, във всеки нов дебат се обсъждат различни неща, така че и нашата позиция ще бъде различна.

3. Предлагам и да се направи една тема, която ще е специално за предложения за теми...

Почти паралелни казвам, защото:

Ако една тема свършва във вторник, друга трябва да свършва във петък или събота, да има време екипа то съдии да разграничи печелившите от загубилите. Така ще има повече интерес, специално според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си