- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Sanctus vs Benedictus
Сега вече сме почнали и ще караме по установените правила. Като свърши тоя кръг, можем да направим една равносметка, кое еок, кое може по-добре и да се реши.
Grumpy old madman
И аз това казвам.Първоначално написано от Canis_Dirus
Тези предложения са за следващия дебат.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Нямам нищо против предложенията, но...Първоначално написано от Raybeez
Изграждането на теза и официалната позиция на даден отбор в първия пост е по скоро стратегия, отколкото правило, защото някой може да вземе участие едва на четвъртия или петия ден. С много, много правила ще стане доста сложничко, а всички знаем, че не всички могат да участват по този начин.
При нас изграждането на единна играе е стратегия, друг отбор може да иска да действа на принципа "един за всички, всички за един"...
Според мен трябва да оставим нещата, така че, дискусията да си върви съвсем спокойно, да не се притесняваш какво пишеш, но да е в рамките на нормалното... Това е идея за доста по - големите, Raybeez, не всички са такива.
А това, че някой може да пусне нещо високопарно в края на темата, дори и цялата позиция на отбора и главната теза, ще бъде стратегия, защото през останалото време, другия отбор може да изказва своята теза и да я защитава, може да задава въпроси, може да набира преднина, може да си запази нещо като за край, то това е смисъла, правилната стратегия, която си се разграничава по отбори.
Съгласи се с мен, че примерно вашия отбор е дал главната си теза и другия отбор може да разсъждава по нея, може изобщо да не я пипа, може дори да не ви цитира, защото всички ще имат различен тип на игра, но това е интересното да виждаме различните неща, да изграждаме стратегии, отборите да стават все по - добри и по - добри, да знаем как се печели най - убедително, какво става, какво не става, а и не забравяй, че комисията може да намали вероятността от спечелване на тези, които са пуснали такъв пост най - накрая... Може пък да е техен плюс, нищо не се знае.
За квотата:
Според мен ограниченията ще станат твърде много, ще има повече търкания м/у съотборниците, някои ще изпраска 15 поста и другите ще духат супата, някои могат да се откажат, да се нервират, може пък други да не искат да работят в екип, а единно да защитават тезата на отбора си, а такъв човек не може да се съобразява кой колко пише, примерно...
А и, може на 3 или 4 - тия ден да се свършат възможните постове, тъй като не се знае как ще се проведе дискусията, може да е по - повърхностна и т.н.
Някои може да има да казва нещо много повече, да действа на базата на другите отговори и прочие...
Поне според мен, де...
![]()
На каква тема ще е следващият дебат/спор? Иначе доста добра идея и е добре реализирана, а сарказмът на някой участници прави споровете забавни.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Давай предложения в другата тема за дискусията следващия път...Първоначално написано от Nam3less3
Ще приемаме всякакви предложения.![]()
Може ли просто да коментирам?
Много ми е интересно да чета, хвърлихте ме в ебаси казуса, честно.
Много сте ми на везни, поне по личното ми мнение, но Benedictus малко взимат превес. Единствената им е грешка беше онова грозното "Oтборът на Sanctus подкрепя това.." <- супер грозната изцепка, и с тия противни картинки..Не трябва да се нападате толкова - на моменти си е направо излишно. "Отборът на еди-кои-си е еди какъв си, прави еди каквото си.." - грозно е
Най- ми харесва как спори чичко Canis, а от другия отбор - Raybeez. На другите по някаква причина им намирам минуси, например лош и не намясто сарказъм, изместване от главната тема, постове написани с малки букви и без отпред от чий отбор са, и т.н.
Извинявайте, ако не трябва да пиша и в тази тема, ама ми се ще да коментирам, щото вчера цяла вечер съм ви чела дебата и той ме накара да се замисля за много неща.
Мерси и дано не съм ви подразнила с тая моя намеса.![]()
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако подкрепяш убийството с куршум в главата, би следвало да подкрепяш и размазания по стена мозък, който е следствие от действие номер 1. Просто въпрос на възприятие.![]()
Успях да изчета всички мнения от дебата (преди Canis_Dirus да си изтрие неговите) и за мен лично везната се накланя към победа за Benedictus най-вече благодарение на човека-който-си-едитна-мненията.
А цялата идея за дебатите е много добра и ще е супер яко, ако просъществуава като единственото останало нещо във форума, носител на някакъв смисъл.
'Cus history is all dreams.'
Като останалите потребители преди мен и аз съм за Benedictus По-силни доводи и по-добре изразени.
Но определено и другият отбор се представиха доста добре. Най-вече RAWRRR.
И темата е повече от прекрасна. Най-стойностната в цялата тази форумна помия напоследък.