- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли вероятност...?
Така искам да попитам има ли някаква вероятност да съм бременна,защото с приятеля ми решихме да го направим и ест изполвахме презерватив той винаги досега е свършвал извън мен,но все пак се притеснявам..та има ли някаква вероятност да е станал гафа?Наистина очаквам сериозни отговори![]()
Като сте използвали презерватив кво си са уплашила толкова ?Първоначално написано от BeBoNcHeTo
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Виж ся,вместо да си седиш в къщи и да се измъчваш и да пускаш тъпи теми,иди до аптеката и си купи си едно Sure Check-че.Струват 3 и нещо,ако те е срам помоли някоя приятелка или приятеля си.Нито презервативите,нито които и да са противозачатъчни могат да те предпазят на 100%,но след като е нямало изхлузване или пукане на презерватива едва ли има нещо.
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
всякаква вероятност има
Истински ценните неща са невидими за очите
+1Първоначално написано от Made_of_Pain
ОСВЕН АКО КОНДОМА НЕ Е БИЛ СКЪСАН,НЯМА КАК ДА СИ БРЕМЕННА!
Божеееее,хора!![]()
Знам,притеснявате се,ама някакви полуидиоти да ви успокояват по интернет....Ми тест след седмица,ако се притесяваш толкова,въпреки че според мен е ненужен.
Пффф,научете елементарни неща и няма да се притеснявате.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Абсолютно![]()
![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
хм...амииии свъшил е извън теб,били сте с презервативче...хм.....поприн цип никаква вероятност няма ...но за всеки случеей утрре като станеш преди да си яла каквото и да е и преди да си пишкала тичай за тест![]()
Зависи кога са го направили.Ако е било днес-ще чака една седмицаПървоначално написано от smallbab
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Нещо не мога да разбера притесненията ти - с презерватив сте били, здрав е бил.. не е свършил в тебе ?? Е каквъв ти е проблема ??![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
не е нужно,Sure Check специално действа по всяко време на денонощиетоПървоначално написано от smallbab
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Няма вероятност да си бременна.
Да след някой друг ден ше има тема "Правим го с презерватив той не свършва в мен и пия противозачатъчни..бременна ли съм?" е не се научихте..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Няма вероятност мила, спокойна бъди![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Моето извънземно ми каза,че е бременна с тризнациПървоначално написано от amk933
![]()
Предложения за имена![]()
онтопик:хората без кондом се джаскат по 20 пъти и пак са без деца,пък ти и с презерватив,при това здрав,и там е свършил човека..къв ти е проблема.![]()
За съжаление е пълно с неграмотници
Да обичаш значи да страдаш!