.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

не мога да пия като хората

Имам малко проблемче,което доста ме дразни.Ако някой може да ми помогне по някъв начин ще му бъда много благодарна...

Често се събираме с компанийката (под често имам предвид почти всяка седмица) и си правим луди купони.И естествено не се минава без пиенето и пушенето...

Аз не пуша-дори и не съм пробвала,но нямам и намерението.Проблемът е,че като пия не пия в голями количества,но все пак връщам поръчката в тоалетната (повръщам).Случвало ми се е и да не съм яла и да повръщам стомашни сокове,но от тогава пия само след ядене,но това само ме кара да повръщам повече.Никой друг от компанията няма такъв проблем и всички си носят на алкохол.Да поясня за алкохола-пия бира (не ме напива колкото и да пия-стигала съм до 2 шишета от 2л и не ми влиае) водка одавна не пия,защото все си мислех,че от нея повръщам,а и бързо ме хваща,сега минах на бяло виноно и него връщам.А друг алкохол не понасям или по-скоро не ми понася :

Има ли начин да започна да нося на алкохол или по-важното-да спра да повъщам???

10х предварително

Мега фен Аватара на EarthShaker
    94!

След като ти тялото така яроостно и вднагически отхвърля алкохола - не го насилвай да не си изпатиш и то здравата.
    Особено ако и марков алкохол не ти понася.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    демек недей пи!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Познавам човек, който се замайва от 3-4 глътки алкохол.Всеки си е индивидуален, и не виждам причина това да те притеснява.Както съм казвал и преди, ако начините да се забавляваш се изчерпват само с алкохол и наркотици - лошо за теб.Това не е пречка, и не те спира да се забавляваш.Просто организма ти не понася алкохол - приеми го.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    хаха, това е защото сте малки и се наливате, не пиете

интересно ми е колко жени могат да кажат, че пият по 8 бири без да се напият, аз като за жена държа, ама на 6-та някъде ме хваща при всички случай, не ми става зле, ама ме хваща...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    варна :)
    някой пият от радост други от мъка...... аз пия от сутринта :P

Държа да кажа,че от твърдия алкохол не пия много демек не се наливам-от водката повече от 2 чаши с по 1 пръст водка и останалото кола или сок от портокал,а за виното макс също 2-3 чаши,но то ми понася доста по-добре и за това минах само на него...

Много приятели (по-голями от мен и с повече опит) ми казваха,че в началото и те са били така,но сега всички носят на доста големи количества алкохол.

А и не мисля,че забавлението идва само от алкохола.Имала съм доста купони и събирания на който не съм пила абс нищо и пак съм се забавлявала и то успешно.Просто ми беше интересно защо става постоянно така.

Супер фен Аватара на Dumb
    "Много приятели (по-голЯми от мен и с повече опит) ми казваха,че в началото и те са били така,но сега всички носят на доста големи количества алкохол."
    Тренирай!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    `94 се кво искаш?Такъв ти е организма явно.Алкохола не ти понася.За кво пък трябва да пиеш на купони.Се едно една двулитровка на човек ще направи купона.
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    u r not alone!

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на YourPoison
    [quote="MakeMeLaugh"]След като ти тялото така яроостно и вднагически отхвърля алкохола - не го насилвай да не си изпатиш и то здравата.
    да.. по-добре не пий на сила големи количества : )

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от vivteen
    `94 се кво искаш?Такъв ти е организма явно.Алкохола не ти понася.За кво пък трябва да пиеш на купони.Се едно една двулитровка на човек ще направи купона.
    Остави ги бря.. те на 15 и летят.
    И аз съм на 15,но като има купони не се мъча да се правя на оборотна и да пия като алкохолик след като знам,че не мога да пия.Има хора /като мене на 4 глътка и не им се пие и им става лошо/.Не мога да ги разбера при положение,че въобще не може защо по дяволите продължава да се налива.Аз ако видя някоя да пие и драйфа няма си кажа"ейй,тая мацка испи двулитровка",а ще си помисля,че е адски зле и се излага да драйфа назам-натам.Какво като другите пият.Правиш си веселото и тва е
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    пий по-малко... пък и колко мислиш да пиеш? каква ти е целта да пиеш много или да се напиваш яката... не ми е ясно?

Абе и аз съм на 15 и мога да пия много.... ама пия докато ми стане весело ... ! Пък и ти си още пубер бее.. кво очакваш ? Като станеш на 25 и ти ще можеш да пиеш без да връщаш !

Абе не знам...Мисля за сега да оставя пиенето,че да не зема да си съсипя организма...Пък ще видим след някоя друга година как ще е

Голям фен Аватара на BlueKnife
    не се праи на интересна кат не моеш да носиш на пиене

Ужас! Значи за нищо не ставаш!
    HEP is not style! HEP is my life!

Мега фен
    Ехеее...аз като бях на 14 не минавах границата от литър, при това че съм момче, тя момиче и два литра пие...въх...иначе аз лично никога не съм имал проблем с алкохола, особено бирата, никога няма повръщане ! Един съвет - БИРА И ВИНО НЕ СЕ ПИЯТ НА ГЛАДНО ! Много хора предпочитат на гладно, но най-добре замезвайте - виното с луканка, бирата - с картофки, цаца, кюфтета, кебапчета...

Град
    София
    Това какво ти говори?
    Може би не трябва да се наливаш насила,след като организма ти не го приема..

Щом не ти понася,защо продължаваш да пиеш?А да,за да не останеш по-назад от другите.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    След като ти тялото така яроостно и вднагически отхвърля алкохола - не го насилвай да не си изпатиш и то здравата.
    Особено ако и марков алкохол не ти понася.
    Нямаш си и напредстава колко е вярно това мнение !
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

И аз съм така.
    Е, не съм повръщала, ама просто алкохолът не ми понася, не ми е приятен като цяло. Бирата има горчив гаден вкус, другите работи също не ги бива.
    Затова и не пия.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    И аз съм така.
    Е, не съм повръщала, ама просто алкохолът не ми понася, не ми е приятен като цяло. Бирата има горчив гаден вкус, другите работи също не ги бива.
    Затова и не пия.
    Горчив да,но не и гаден.Това е вкуса на лятото в течен вариант.

Град
    Wonderland
    като не ти понася,няма да пиеш.
    елементарно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си