- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър и нечистокръвният принц
Световната примиера е излезнала![]()
Какво мислите за филма ?? Ще го гледате ли
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
естествено,че да...макар че съм обедена,че ще зле като 4 и 5и все пак дано скоро го пуснат в интернет с добро качество...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
PurpleDream , защо 4 и 5 да са зле... 4та ми е любима![]()
ноо всеки си има мнение де![]()
-----
"Believe that Dreams come true everyday...because they do."
Че как ще го пропусна.Миналите филми не бяха чак толкова лоши,само 5та част нещо стана много объркана
![]()
Да ви кажа, че снощи от 00:00h беше първата предпремиера в България и ходихме за го гледаме... Салона се пръскаше от хора. Добре, че отидохме малко по-рано та едвам си намерихме билети за 4-тия ред... А мислехме, че сами ние ше сме лудите в 12 на киноИначе филма е хубав ама честно казано очаквах доста повече! Няма кой знае какви запомнящи се моменти
И все пак не съжалявам, че висях до 3 да го гледам!
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
на мен много ми се ходи ама е от 21.50 и ме мързи да ходя на кино толкова късно![]()
![]()
![]()
-----
"Believe that Dreams come true everyday...because they do."
Да ви кажа не съм голяма фенка на Хари Потър, но всичките серии съм ги гледала с удоволствие и интерес. Така че ще го гледам надявам се на кино![]()
Обаче не мога да разбера как може тая повърня ЗДРАЧ да я сравняват с Хари Потър?!?!?!![]()
![]()
Е ти не знаеш ли,че има тъпи заблудени лапета на по 13-14 години,които викат,че ще се оженят за Едуард или какъв е там.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
В България не тръгва ли на 24тиПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ами незнам на мен ми харесват до 3тия филм,защото книгите са по-тънки и могат да направят филма като се доближават повече до книгата,почти няма промени,докато 4 и 5 са много променени,4тия не чак толкова,но 5тия ужасно много е променен,а 6тата книга не е много тънка и все пак ще го гледам де квото е станалоПървоначално написано от Lorkaa
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ами не знам.. Може. Ама снощи беше първата предпремиераПървоначално написано от BloomF
Може от 24-ти да е премиера
![]()
Иначе колкото за книгата 6-тата - не съм я чела, но мацката дето бяхме заедно снощи я е чела и каза, че страшно много е изменена и доста неща са пропуснати... Ама нищо чудно - то всички филми са изменени![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
да бе некъв ужас е................................................ ............тоя също да го пребият.!!!Първоначално написано от DieselBlood
Стига спамили - темата е за "Хп" не за " Здрач"
Иначе само чакам да мине премиерата и отивам![]()
![]()
Много ми е интересно да видя как са го направили :P
Ще го гледам![]()
Само да видя къде..
Имате ли някаква представа кога г/д може да се появи и из Интернет ??
Много ми е интересно как са направили филма. Книгата ми е любима от поредицата, тъй че се надявам филма да е също толкова добър![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
В нета с хубаво качество има доооста време докато се появи.Иначе и пари да ми дадат няма да гледам тая боза- 1 милиард части с тоя волдемор.... Пълна пародия! Удължен за пари както повечето поредици
Абе хубаво качество..
Аз искам да видя филма, пък качеството не ме интересува.. засега![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ей в такива моменти умирам от яд, че в нашия шибан малък град няма нито едно кино![]()
![]()
![]()
![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
След 1 седмица най-рано може и да го има... Не знам кога е премиерата - предполагам, че няколко дни след нея ще го има с кофти качество и в нета...Първоначално написано от Jumbie483
Днес го гледах защото вчера нямах възможност да отида в 00:00.Филма малко ме разочарова,защото го качах 1 година,а те изпуснаха толкова важни неща като погребението на Дъмбълдор например.Единственото хубаво нещо беше Рон
.Сега чакам седмия филм..
![]()
Mама мия и 7 част ли ще имаПървоначално написано от cookie_master
![]()
![]()
Първоначално написано от cookie_master
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Да и ще е в 2 части!Първоначално написано от bebkata
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ох Май Год ..Първоначално написано от BloomF
![]()
А такаПървоначално написано от BloomF
.Направо не мога да му се нагледам.Жалко,че в БГ няма червенокоси момчета като него
![]()
![]()