.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 194

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    София
    Аз гледах филмчто вчера .. дадох 14 лева за билета .. Ммм хареса ми , но определено може да се желае повече .. Много плаках накрая
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Голям фен Аватара на mokka
    http://zamunda.net/details.php?id=181100&hit=1

Приемливо качество Няма субтитри, но не мога да чакам повече...

Ъъъ преди 2 часа имаше само 2 сийдъра и беше свален 15 пъти сега вече е 2000 и нещо

още не сам го гледал са тая седмица ще го гледам, надявам се да е добар колко книгата тя мн ме нарадва

Град
    В думите на хората ;)
    Ест че ще го гледам...вапреки че не съм много доволен от филмите по книги...

Хърмаяни ще я гледам,ама другите просто..Тоя черния професор как се казваше,където гледа с един страшен сериозен поглед?той ми е любимецаа

Град
    Бикини-Ботъм
    ^^Ъъъ Снейп имаш предвид предполагам.

Нямам търпение да го гледам.Баси и готината поредица,а филмите имаха доста фалове,но с или без тъпни,ще го гледааам.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Цитирай Първоначално написано от graceless
    Хърмаяни ще я гледам,ама другите просто..Тоя черния професор как се казваше,където гледа с един страшен сериозен поглед?той ми е любимецаа
    ако имаш предвид това:

това е Снейп

иначе там някой спомена за Джини на снимката.. не, това определено не е Джини
    това е фотосесия на Дан, която няма нищо общо с Хари Потър, а момичето сигурно е някакъв модел.. знам ли и аз
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Да Снейп е просто уникален..хххХххх и ролята му пасва-леко сериозен,леко мистичен и ми беше много страшен в първата част.Бях 1 клас тогава като излезе филма и си спомням как му сънувах физионимията и се напишках от страх първата нощ след филма

Да Снейп е просто уникален..хххХххх и ролята му пасва-леко сериозен,леко мистичен и ми беше много страшен в първата част.Бях 1 клас тогава като излезе филма и си спомням как му сънувах физионимията и се напишках от страх първата нощ след филма
    ама ти сериозно ли ?
    аз пък си чаках писмото от Хогуортс..

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    ама ти сериозно ли ?
    ?Без бъзик прост0 то не беше да участвам в конкурси.Рисувах Хари,Рон и една рисунка ощи пазя където Хари и Хърваяни летят във въздуха по куидич ей такива

^^ защо не я снимаш и да ни я покажеш ?

ама ти сериозно ли ?

Аз мойто още го чакам

Иначе аз ше чакам субтитрите/дано да дочакам/.... Без субс хич не им разбирам кво говорят. Свикнала съм на бавно и ясно говорене..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

аз пък толкова да ненавиждам субтитрите.Така замразяват екрана,а още повече мразя БГ аудио като ми ги превеждат актьорите мн се дразня

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    аз пък толкова да ненавиждам субтитрите.Така замразяват екрана,а още повече мразя БГ аудио като ми ги превеждат актьорите мн се дразня
    с БГ аудио и аз много мразя предпочитам субтитри
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    http://zamunda.net/details.php?id=181100&hit=1

Приемливо качество Няма субтитри, но не мога да чакам повече...
    Тегля! Мерси за линка,да си жива и здрава!

И аз мисля да го гледам. Една приятелка каза че бил мн интересен, обаче края не бил нищо особено

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    Етоо че излезнаа с по - хубавоо качествооо! Трябваа да се теглии
    Bitch! >.<

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    2-3 от нововъведенията(липсващи във филмите) имаха добър ефект. Като речта на Дъмбълдор, в която разказва за Том Риддъл пред цялото училище, такава щеше да е хубаво да има и в книгата.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Ама какво???Занчи е в 2 части?В две части ли е филма или...? Ебати гадното...Кога ше излезе другата част?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ама какво???Занчи е в 2 части?В две части ли е филма или...? Ебати гадното...Кога ше излезе другата част?
    7мия ще бъде в 2 части.. Аз от тоя не съм доволна

Град
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    7мия ще бъде в 2 части.. Аз от тоя не съм доволна
    Да бе...много малко екшън,ма за това пък целувките даже бяха в излишък! ...Яснооо а случааайно някой да знае 7ма част кога ще излезе?

аз мисля, че седмата май беше за 2010 едната част, а втората 2011 или нещо такова
    говореше се, че първата част ще свърши точно когато Рон се връща при Хари и Хърмаяни..
    на мен това ми е един от любимите моменти.. тея ще ми го развалят
    вие да знаете нещо по въпроса ?

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    аз мисля, че седмата май беше за 2010 едната част, а втората 2011 или нещо такова
    говореше се, че първата част ще свърши точно когато Рон се връща при Хари и Хърмаяни..
    аз не съм чула нищо за 7мия филм,а това което ти казваш не ми харесвааа как така 2те части ще излязат различни години тва е гадно,ще е мн тъпо ако направят така...се пак тва е един филм просто разделен на 2 части как може да се бавят толкова много супер ще е гаднооо,ако го направят така ще ги съдя и все пак според мен ще няма да е така ще направят целия филм и после може да го разделят на части,за да са по-къси,а дори да ги снимат по отделно няма да ги пуснат така защото наистина ще е много тъпо,сигурно ще ги пуснат заедно....да се надяваме....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    аз не съм чула нищо за 7мия филм,а това което ти казваш не ми харесвааа как така 2те части ще излязат различни години тва е гадно,ще е мн тъпо ако направят така...се пак тва е един филм просто разделен на 2 части как може да се бавят толкова много супер ще е гаднооо,ако го направят така ще ги съдя и все пак според мен ще няма да е така ще направят целия филм и после може да го разделят на части,за да са по-къси,а дори да ги снимат по отделно няма да ги пуснат така защото наистина ще е много тъпо,сигурно ще ги пуснат заедно....да се надяваме....
    И какъв ще е смисъла да правят цял филм, и после да го делят на части? Как да направят филм за цялата 7ма книга, 6 часа ли да е? Така е по-добре, че поне да го включат възможно най-много неща, не да го претупват както например са направили със 6тия филм. Сигурна съм, че ако са 2 филма всички ще сме много по-доволни от резултата, от колкото ако е 1 филм в който няма нищо съществено. И да кажа за "Нечистокръвния принц" - ВЪЗМУТЕНА СЪМ, че погребението го няма!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си