- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър и нечистокръвният принц
Аз гледах филмчто вчера .. дадох 14 лева за билета ..![]()
Ммм хареса ми , но определено може да се желае повече .. Много плаках накрая
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
http://zamunda.net/details.php?id=181100&hit=1
Приемливо качествоНяма субтитри, но не мога да чакам повече...
Ъъъ преди 2 часа имаше само 2 сийдъра и беше свален 15 пъти сега вече е 2000 и нещо![]()
още не сам го гледал са тая седмица ще го гледам, надявам се да е добар колко книгата тя мн ме нарадва
Ест че ще го гледам...вапреки че не съм много доволен от филмите по книги...
Хърмаяни ще я гледам,ама другите просто..Тоя черния професор как се казваше,където гледа с един страшен сериозен поглед?той ми е любимецаа![]()
^^Ъъъ Снейп имаш предвид предполагам.![]()
Нямам търпение да го гледам.Баси и готината поредица,а филмите имаха доста фалове,но с или без тъпни,ще го гледааам.![]()
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
ако имаш предвид това:Първоначално написано от graceless
това е Снейп![]()
иначе там някой спомена за Джини на снимката.. не, това определено не е Джини
това е фотосесия на Дан, която няма нищо общо с Хари Потър, а момичето сигурно е някакъв модел.. знам ли и аз![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да Снейп е просто уникален..хххХххх и ролята му пасва-леко сериозен,леко мистичен и ми беше много страшен в първата част.Бях 1 клас тогава като излезе филма и си спомням как му сънувах физионимията и се напишках от страх първата нощ след филма![]()
ама ти сериозно ли ?Първоначално написано от graceless
![]()
![]()
![]()
аз пък си чаках писмото от Хогуортс..![]()
![]()
?Без бъзик прост0 то не беше да участвам в конкурси.Рисувах Хари,Рон и една рисунка ощи пазя където Хари и Хърваяни летят във въздуха по куидич ей такиваПървоначално написано от Jumbie483
![]()
^^ защо не я снимаш и да ни я покажеш ?![]()
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
Аз мойто още го чакам![]()
![]()
Иначе аз ше чакам субтитрите/дано да дочакам/.... Без субс хич не им разбирам кво говорят. Свикнала съм на бавно и ясно говорене..![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
аз пък толкова да ненавиждам субтитрите.Така замразяват екрана,а още повече мразя БГ аудио като ми ги превеждат актьорите мн се дразня![]()
с БГ аудио и аз много мразяПървоначално написано от graceless
предпочитам субтитри
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Тегля!Първоначално написано от mokka
Мерси за линка,да си жива и здрава!
![]()
И аз мисля да го гледам. Една приятелка каза че бил мн интересен, обаче края не бил нищо особено
Етоо че излезнаа с по - хубавоо качествооо! Трябваа да се теглии![]()
Bitch! >.<![]()
2-3 от нововъведенията(липсващи във филмите) имаха добър ефект. Като речта на Дъмбълдор, в която разказва за Том Риддъл пред цялото училище, такава щеше да е хубаво да има и в книгата.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ама какво???Занчи е в 2 части?В две части ли е филма или...?Ебати гадното...Кога ше излезе другата част?
![]()
7мия ще бъде в 2 части.. Аз от тоя не съм доволнаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Да бе...много малко екшън,ма за това пък целувките даже бяха в излишък!Първоначално написано от mokka
...Яснооо а случааайно някой да знае 7ма част кога ще излезе?
![]()
аз мисля, че седмата май беше за 2010 едната част, а втората 2011 или нещо такова![]()
говореше се, че първата част ще свърши точно когато Рон се връща при Хари и Хърмаяни..
на мен това ми е един от любимите моменти.. тея ще ми го развалят![]()
![]()
вие да знаете нещо по въпроса ?
![]()
аз не съм чула нищо за 7мия филм,а това което ти казваш не ми харесваааПървоначално написано от Jumbie483
как така 2те части ще излязат различни години тва е гадно,ще е мн тъпо ако направят така...се пак тва е един филм просто разделен на 2 части как може да се бавят толкова много супер ще е гаднооо,ако го направят така ще ги съдя
и все пак според мен ще няма да е така ще направят целия филм и после може да го разделят на части,за да са по-къси,а дори да ги снимат по отделно няма да ги пуснат така защото наистина ще е много тъпо,сигурно ще ги пуснат заедно....да се надяваме....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
И какъв ще е смисъла да правят цял филм, и после да го делят на части? Как да направят филм за цялата 7ма книга, 6 часа ли да е? Така е по-добре, че поне да го включат възможно най-много неща, не да го претупват както например са направили със 6тия филм. Сигурна съм, че ако са 2 филма всички ще сме много по-доволни от резултата, от колкото ако е 1 филм в който няма нищо съществено. И да кажа за "Нечистокръвния принц" - ВЪЗМУТЕНА СЪМ, че погребението го няма!!!Първоначално написано от PurpleDream