- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър и нечистокръвният принц
7мата книга ще се снима като за един филм, но ще бъде пуснат в две части. Първата част е определена за 19 ноември 2010, а втората за 15 юли 2011.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Дано да е така, че иначе е мега тъпо през 1 година... То докато дойде време за втората ще забравим какво се е случило в първатаПървоначално написано от BloomF
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
^ естествено, че ще е тъпо..
например едната част пускат 2010, а другата 2012![]()
![]()
за мен е по-добре така да си е.. ако една част е към два-три часа, то тогава целият филм се събира 4-6.. което ще е супер за феновете.. :P
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ужас,много е тъпо така повече от половин година между двете частиПървоначално написано от BloomF
бахти простаците,ако искат на 20 части да направят шибания филм,ама поне да го направят както трябва и да НЕ го пускат през толкова много време,аууу мн смотанииии
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
PurpleDream така се печелят повече пари и рейтинг...![]()
![]()
и все пак е мн тъпо от тяхна страна....само да имат късмета и 2те части да са боклукПървоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
И аз го скивахПървоначално написано от cookie_master
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Мамка му, изпуснахПървоначално написано от cookie_master
![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
има го във вбокс и в ютубПървоначално написано от BloomF
![]()
Гледала съм го, ама друго си е да го видиш по телевизиятаПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ти пъкПървоначално написано от PurpleDream
![]()
поне краят трябва да е перфектен..
ще е ужасно последният филм от такава поредица да не струва..
![]()
Да... дано си струва поне краят! Защото честно казано 6-тата част не си заслужаваше чакането... Не съм чела 6-тата книга, но съм разочарована от филма - просто нямаше кой знае какви запомнящи се моменти, нямаше тръпка някак си... А и доколкото разбрах е доста изменена от книтага и много неща (като погребението на Дъмбалдор) са пропуснати... Силно се надявам, че поне краят ще е както трябва!Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
GossipGirl89
препоръчвам ти да прочетеш 6-тата книга
Повечето фенове смятат, че това е най-добрата книга от цялата поредица. Някои дори са на мнение, че тази книга е по-добра от седмата дори.
Не съм гледала още филма, но по мнението на тези, които са го гледали съдя, че е прекалено плоско направен..
![]()
аз лично много харесах филма (и това очквах щом дадох 12 лева за билет) .. естествено беше мноооого много много съкратен в сравнение с развитието на събитията в книгита, но все пак беше филма "Хари Потър и Нечистокръвния принц", който чакам от една година , сигурно и повече, и мн се накефиххх :]
И който още не го е гледал му препоръчвам да отиде да го гледа "пред големия екран" с някой приятел, отколкото пред ПС-то с купа чипс ;] (много повече ше се изкефите, още повече ако сте качествен фен)![]()
![]()
![]()
![]()
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
Jumbie483-Много ог хората,които съм питал,споделят моето мнение,че 5-тата книго е най-добра от поредицата.В 6-тата нещата нещо бледнееха,а в 7-мата,имаше места,на които Роулинг се беше издънила много яко.Например говорят си Рон,Хари и Хърмаяни и изведнъж 20 години по-късно.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
За мен 6-тата книга си остава най-добрата.Може би повечето хора я харесват защото има повече любов в нея или поне на мен така ми се струва![]()
ми тууПървоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Аз никой не съм разпитвала, но в сайтовете с анкети, шестата книга е доста по-напред от останалите.Първоначално написано от DieselBlood
![]()
На мен също шестата най-много ми харесва. Четвъртата също..
Седмата обаче наистина има много пропуски и т.н. Роулинг можеше да се постарае много повече като за последната си книга от една такава поредица.
![]()
Аз го гледах в събота, на 18ти, на кино. Амии..хареса ми въпреки многото отклонения и добавяни сцени, които либсват в самата книга..![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Хора трябва да ви се оплача.Вчера с една приятелка гледахме четвърта част и Авада Кедавра беше преведено като Хама Кетаб.Стоях и гледах е така -->
.Имаше и още много объркани в превода неща,но това ме разби
![]()
Първоначално написано от cookie_master
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()