- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър и нечистокръвният принц
Да им имам любовта на тия извратени кретени Хари и Джини,че не стига,че носи мойто име на галено,пък и ся се завира у ХариПървоначално написано от cookie_master
Нали е книга за деца
То и Здрач го удариха на уволнение
Съд за Майер и Роулинг
За Майер съм съгласна,но за Роулинг не знам,понеже съм чела само 1та книга...Първоначално написано от graceless
И все пак си права.Мисля,че най-добрите писатели са мъже...
![]()
Белатрикс
![]()
Хърмаяни на бала с Виктор Крум...
![]()
http://www.tonnerdoll.com/harrypotter.htm#2009
Абе какво пък вие![]()
Книгите почнаха от както Хари беше на 11 (мисля..)
Свършват, когато е на 17.. Все някога трябва да се споменат и любовните истории и разочарования..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
To пак добре, че не е преведено като Хама КебабПървоначално написано от cookie_master
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ууу вчера гледах филмааа ии мноогооо се смяях![]()
![]()
филма е ужасно тъп,много неща ги няма,много неща са си измисляли като са го правили,но се побърках от смях....тва е най-зле направения филм според мен до сега,но и най-смешния не помня да съм се смяла на някой от другите филми ХП толкова колкото натози
реших да не се ядосвам заради филма защото ако бях сега щях да напиша цял роман за това колко съм разочарована от филма
иии надявам се поне 7мия да е прилично направен,вече знам да не очаквам много и от него,но поне да се придържат към книгата повече от колкото ХП6...
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ейч тая Джини носи мойто име са яяПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
Вера отидох на кино да го гледам.Както винаги се разочаровах,но и без това не очаквах много.
Рупърт - прекрасен,like always < 3.
Направи ми впечатление онзи,който играеше Кормак Маклагън - и той беше сладурче :Д.
Искрено се надявам да направят 7-мия филм като хората и да не съсипят прекрасната книга. ;р
we are rockstars.
Няма да си правя труда даже да го гледам.Героите и целия сюжет са ми омразни просто.Не си падам по подобен жанр филми.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Хари Потър не умира даже и в седмата книгаа :PПървоначално написано от graceless
а ся по темата ам да .. знам всички книги почти наизуст и всички герой и абсолютно всичко отнасящо се за Хари Потър![]()
Обичаам гоо
.. ама ае да не изпадам
не му е тука мястото
иначее ще гледам 6стия филм няма как просто
ии наистина 4тия и 5тия филм не са точно както са в книгите .. но все пак .. г/д стават поне аз съм доволна
![]()
АхХх Харии![]()
![]()
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
ии на мен Кормак много ми харесва,актьора се казва Фреди СтромаПървоначално написано от TrustNobody
![]()
![]()
И аз го гледах вече![]()
![]()
Имах чувството, че не съм чела книгата.. Тоооолкова измислени сцени има, че просто не може да е истина.
И филма си като цяло не ми хареса нещо.. Сякаш са искали да набутат повечето сцени на една лента и не са си направили труда да създадът връзка между тях.
Погребението го няма.. непростимо. Поне Арагог го видяхме..
И не знам защо се издразних на сцената в кулата. Как може Снейп да се появи зад Хари, че и да му даде знак да пази тишинаИ въобще какво правеше Хари долу.. Не трябваше ли да е под мантията невидимка с изпратено проклятие от Дъмбълдор ???
А не не не.. нямам думи просто![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
съгласна...Първоначално написано от Jumbie483
.Аз сега си препрочитам книгите
![]()
^мой е !! :Д:Д
съгласна съм с Jumbie483,това беше просто покъртително.
издразни ме,че самата загадка около Нечистокръвния принц беше на съвсем заден план,а в книгата не е така.
освен това съвсем липсващ персонаж беше съдържателката на Трите Метли - мисля,че се казваше мадам Розмерта или нещо такова ;д.
в книгата тя беше под Империус и дааа..който е чел ще се сети.
>.<
we are rockstars.
така е,напълно си права,но филма има толкова общо с книгата колкото Дракула с вампирите от ЗдрачПървоначално написано от TrustNobody
![]()
![]()
![]()
+111111Първоначално написано от Jumbie483
много си права..Първоначално написано от TrustNobody
![]()
Тъй като в книгата повечето моменти са доста напрегнати и като цяло самата книга е както важна, така и тежка, но е нормално все пак не само писателката израсна като такава, а и героите вече не са деца.. Филма е олекотен, доста забавен.. Определено не си го представях така.. Очаквах някой супер натоварен филм, но ме изкефи въпреки измислените и объркани сцени.. От актьорите както винаги съм очарована.. Единственото което НЕ ми хареса и дълбоко ме разочарова беше края...... Погребението къде го оставиха?????
Не случайно ги променят така. Ако работехме като сценаристи, щяхме да знаем защоПървоначално написано от mimsssssss
Не забравяйте, че филма гледат и много хора, които не са чели книгите. Също някой моменти от книгата може да не излизат интересно на филма, или да изискват повече време да се доразвият. Други измислени моменти пък иглеждаха интересно. Абе изобщо доста причини да се промени съдържанието на книгата. Ако искаха да го представят точно, трябва сериал да направят, за да има време да обърнат внимание и да развият детайлите.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
на 24ти го гледах и останах очарована..поне на мен страшно много ми хареса-повече от 5тия![]()
вие нормални ли сте как ще ви хареса филма,супер много са го объркали има части от други книги![]()
![]()
Пълна БОЗА.Нма простo толкова плосък филм.Не стига,че са нахвърляли през 20 страници каквото сметнат за добре пък и са добавяли от тях.Тоя режисьор,който в момента ,,режисира Хари Потър"е гола вода.
За жалост наистина е така. Искрено се надявам 7-мата част да не я режисира той и да е по-добра, че направо срам и резил финала да не струва...Първоначално написано от sp33der
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!