.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 194
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    За мен 6-тата книга си остава най-добрата.Може би повечето хора я харесват защото има повече любов в нея или поне на мен така ми се струва
    Да им имам любовта на тия извратени кретени Хари и Джини,че не стига,че носи мойто име на галено,пък и ся се завира у Хари
    Нали е книга за деца
    То и Здрач го удариха на уволнение
    Съд за Майер и Роулинг

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от graceless
    За мен 6-тата книга си остава най-добрата.Може би повечето хора я харесват защото има повече любов в нея или поне на мен така ми се струва
    Да им имам любовта на тия извратени кретени Хари и Джини,че не стига,че носи мойто име на галено,пък и ся се завира у Хари
    Нали е книга за деца
    То и Здрач го удариха на уволнение
    Съд за Майер и Роулинг
    За Майер съм съгласна,но за Роулинг не знам,понеже съм чела само 1та книга... И все пак си права.Мисля,че най-добрите писатели са мъже...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Белатрикс
    Хърмаяни на бала с Виктор Крум...

http://www.tonnerdoll.com/harrypotter.htm#2009

Абе какво пък вие
    Книгите почнаха от както Хари беше на 11 (мисля..)
    Свършват, когато е на 17.. Все някога трябва да се споменат и любовните истории и разочарования..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Хора трябва да ви се оплача.Вчера с една приятелка гледахме четвърта част и Авада Кедавра беше преведено като Хама Кетаб .Стоях и гледах е така --> .Имаше и още много объркани в превода неща,но това ме разби
    To пак добре, че не е преведено като Хама Кебаб
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ууу вчера гледах филмааа ии мноогооо се смяях филма е ужасно тъп,много неща ги няма,много неща са си измисляли като са го правили,но се побърках от смях....тва е най-зле направения филм според мен до сега,но и най-смешния не помня да съм се смяла на някой от другите филми ХП толкова колкото натози реших да не се ядосвам заради филма защото ако бях сега щях да напиша цял роман за това колко съм разочарована от филма иии надявам се поне 7мия да е прилично направен,вече знам да не очаквам много и от него,но поне да се придържат към книгата повече от колкото ХП6...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Аз пък снощи ходих да го гледам,на предпримиерата от 10 и свърши към 12.30,ама много ми хареса.
    Стана ми любим след третия.
    Просто,отидете и вижте.После сами правете изводите.

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Аз пък снощи ходих да го гледам,на предпримиерата от 10 и свърши към 12.30,ама много ми хареса.
    Стана ми любим след третия.
    Просто,отидете и вижте.После сами правете изводите.
    ейч тая Джини носи мойто име са яя

Голям фен Аватара на TrustNobody
    Вера отидох на кино да го гледам.Както винаги се разочаровах,но и без това не очаквах много.
    Рупърт - прекрасен,like always < 3.
    Направи ми впечатление онзи,който играеше Кормак Маклагън - и той беше сладурче :Д.
    Искрено се надявам да направят 7-мия филм като хората и да не съсипят прекрасната книга. ;р
    we are rockstars.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Няма да си правя труда даже да го гледам.Героите и целия сюжет са ми омразни просто.Не си падам по подобен жанр филми.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от graceless
    Аре бе откога чакам момента Хари да умре
    Хари Потър не умира даже и в седмата книгаа :P

а ся по темата ам да .. знам всички книги почти наизуст и всички герой и абсолютно всичко отнасящо се за Хари Потър Обичаам гоо .. ама ае да не изпадам не му е тука мястото иначее ще гледам 6стия филм няма как просто ии наистина 4тия и 5тия филм не са точно както са в книгите .. но все пак .. г/д стават поне аз съм доволна
    АхХх Харии
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    Вера отидох на кино да го гледам.Както винаги се разочаровах,но и без това не очаквах много.
    Направи ми впечатление онзи,който играеше Кормак Маклагън - и той беше сладурче :Д.
    Искрено се надявам да направят 7-мия филм като хората и да не съсипят прекрасната книга. ;р
    ии на мен Кормак много ми харесва,актьора се казва Фреди Строма

И аз го гледах вече
    Имах чувството, че не съм чела книгата.. Тоооолкова измислени сцени има, че просто не може да е истина.
    И филма си като цяло не ми хареса нещо.. Сякаш са искали да набутат повечето сцени на една лента и не са си направили труда да създадът връзка между тях.
    Погребението го няма.. непростимо. Поне Арагог го видяхме..
    И не знам защо се издразних на сцената в кулата. Как може Снейп да се появи зад Хари, че и да му даде знак да пази тишина И въобще какво правеше Хари долу.. Не трябваше ли да е под мантията невидимка с изпратено проклятие от Дъмбълдор ???
    А не не не.. нямам думи просто
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    И аз го гледах вече
    Имах чувството, че не съм чела книгата.. Тоооолкова измислени сцени има, че просто не може да е истина.
    И филма си като цяло не ми хареса нещо.. Сякаш са искали да набутат повечето сцени на една лента и не са си направили труда да създадът връзка между тях.
    И не знам защо се издразних на сцената в кулата. Как може Снейп да се появи зад Хари, че и да му даде знак да пази тишина И въобще какво правеше Хари долу.. Не трябваше ли да е под мантията невидимка с изпратено проклятие от Дъмбълдор ???
    съгласна... .Аз сега си препрочитам книгите

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ии на мен Кормак много ми харесва,актьора се казва Фреди Строма

Много е красив

Голям фен Аватара на TrustNobody
    ^мой е !! :Д:Д

съгласна съм с Jumbie483,това беше просто покъртително.
    издразни ме,че самата загадка около Нечистокръвния принц беше на съвсем заден план,а в книгата не е така.
    освен това съвсем липсващ персонаж беше съдържателката на Трите Метли - мисля,че се казваше мадам Розмерта или нещо такова ;д.
    в книгата тя беше под Империус и дааа..който е чел ще се сети.

>.<
    we are rockstars.

Град
    ....in the rain...

издразни ме,че самата загадка около Нечистокръвния принц беше на съвсем заден план,а в книгата не е така.
    освен това съвсем липсващ персонаж беше съдържателката на Трите Метли - мисля,че се казваше мадам Розмерта или нещо такова ;д.

>.<
    така е,напълно си права,но филма има толкова общо с книгата колкото Дракула с вампирите от Здрач

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    И аз го гледах вече
    +111111

>.<
    много си права..

Тъй като в книгата повечето моменти са доста напрегнати и като цяло самата книга е както важна, така и тежка, но е нормално все пак не само писателката израсна като такава, а и героите вече не са деца.. Филма е олекотен, доста забавен.. Определено не си го представях така.. Очаквах някой супер натоварен филм, но ме изкефи въпреки измислените и объркани сцени.. От актьорите както винаги съм очарована.. Единственото което НЕ ми хареса и дълбоко ме разочарова беше края...... Погребението къде го оставиха?????

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    И аз го гледах вече
    +111111
    Не случайно ги променят така. Ако работехме като сценаристи, щяхме да знаем защо Не забравяйте, че филма гледат и много хора, които не са чели книгите. Също някой моменти от книгата може да не излизат интересно на филма, или да изискват повече време да се доразвият. Други измислени моменти пък иглеждаха интересно. Абе изобщо доста причини да се промени съдържанието на книгата. Ако искаха да го представят точно, трябва сериал да направят, за да има време да обърнат внимание и да развият детайлите.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    на 24ти го гледах и останах очарована..поне на мен страшно много ми хареса-повече от 5тия

Град
    ....in the rain...
    вие нормални ли сте как ще ви хареса филма,супер много са го объркали има части от други книги

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Пълна БОЗА.Нма простo толкова плосък филм.Не стига,че са нахвърляли през 20 страници каквото сметнат за добре пък и са добавяли от тях.Тоя режисьор,който в момента ,,режисира Хари Потър"е гола вода.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sp33der
    Пълна БОЗА.НЯма просот толкова плосък филм.Не стига,че са нахвърляли през 20 страници каквото сметнат за добре пък и са добавяли от тях.Тоя режисьор,който в момента ,,режисира Хари Потър"е гола вода.
    За жалост наистина е така. Искрено се надявам 7-мата част да не я режисира той и да е по-добра, че направо срам и резил финала да не струва...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си