- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър и нечистокръвният принц
Първоначално написано от GossipGirl89
Той ще режисира и двете части на седмия филм.![]()
Много искашПървоначално написано от g0sheto94
![]()
ми... според мен се оказа много голямо разоочарование... имаше и много силни моменти,обаче като цяло... нищо особено...гледах го само заради хармаяни![]()
Гледах го преди 2 седмици. Таа.... филма е по готин отколкото си мислех, че ще е.. 5тия филм не ми хареса хич и затова си мислех, че и този ще е същата боза, но не е!! Само дето много малко внимание са обърнали на спомените на Дъмбълдор, живота на Волдемор или как искате го наречете. Лавендър е много грозна.. ама актрисата е добра! Рупърт и Том сааааааааааа.. нямам думи! Истински таланти! Избиха рибата в тоя филм!!!! И двамата много ги харесвах, а сега ги харесвам още повече. Ааа и да не забравя Хелена - убийствена както винаги. Ама това с изгоряването на къщата на Уизли беше прекалено! Но поне се е получило добре. Обаче е кофти, че го намаше погребението на Дъмбълдор, но реването като умря ми стигна.. Но като цяло съм доволна!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Филма е меко казано ужасен!
Наблегнато е на любовните връзки( и то мнооого) ,някои неща не се разбират в смисъл такъв,че ужким накрая Рон приел вързката на Хари със сестра му ама те па на..ебати,никва връзка не показаха,само как перверзно му..връзва връзката![]()
Последните 20 минути наистина бяха просто да се отбие номера,нямаше напрежение,развитие,беше ей така-набързо направено.
Не са показани важни моменти..абеее изобщо супер тъпня..очаквах да е супер,супер тъп ама тва вече ме разби..![]()
И аз мисля,че филмът можеше да е и по-добър...
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
Определено можеше и да е по-добър.Пак я имаше магическата атмосфера,но не ми хареса как бяха направили края...Изглеждаше ми незавършено.Смъртта на Дъмбълдор беше претупана.Наистина се наблягаше повече на любовните връзки.Имаше и забавни моменти..Погледът на Даниел беше уникален при срещата със Слъгхорн в оранжерията. хд Като цяло ми хареса начина,по който актьорите си изпълниха ролите.
Седмият филм ще е в две части и се надявам,че няма да има толкова изпуснати сцени и ще стане по-добре :/
Гледах го... и просто нямаше с какво да ме заинтригува... Нищо, без екшън, без особено сложни схеми... Не ми хареса.![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
не може да се сравнява с книгата :P
може би защото не си чела книгата и нямаш база за сравнениеПървоначално написано от sunflower132
![]()
Уоу...филмът ме уби направо. Много моменти бяха пропуснати и не ми хареса много.![]()
ооо немам думи страхотен филм
Аз като видях , че излиза филма и се реших да прочета книгата първо , че така или иначе одавна и се канех пък и има много повече неща , който немогат да се видят във филма .
Иначе като я прочета скоро мисля да гледам и филма , пък дано да е хубав ...
Мене лично само 4-тата част никак не ми хареса от всичките досега .
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
Че то и аз не съм чела книгата, но мисля, че филма беше ужасен.. Нямаше го напрежението, да не знаеш какво ще стане в следващия момент, да ти е интересно да го гледаш.. Убиха Дъмбълдор.. това беше целия филм, даже и тая сцена беше мега тъпо направена и точно както се изрази някой "набързо"![]()
ако прочитеш книгата и гледаш пак филма, дори може да си помислиш, че гледаш друг филмПървоначално написано от InnchetO
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Нищо общо нямаше с книгата,прекалено много неща бяха изпуснатиа и края не беше нищо особено
![]()