.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 194 от общо 194
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Цитирай Първоначално написано от sp33der
    Пълна БОЗА.НЯма просот толкова плосък филм.Не стига,че са нахвърляли през 20 страници каквото сметнат за добре пък и са добавяли от тях.Тоя режисьор,който в момента ,,режисира Хари Потър"е гола вода.
    За жалост наистина е така. Искрено се надявам 7-мата част да не я режисира той и да е по-добра, че направо срам и резил финала да не струва...

Той ще режисира и двете части на седмия филм.

Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    ИСКАМ ХАРИ ПОТЪР ДА УМРЕ!!!
    Много искаш

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    ми... според мен се оказа много голямо разоочарование... имаше и много силни моменти,обаче като цяло... нищо особено...гледах го само заради хармаяни

Гледах го преди 2 седмици. Таа.... филма е по готин отколкото си мислех, че ще е.. 5тия филм не ми хареса хич и затова си мислех, че и този ще е същата боза, но не е!! Само дето много малко внимание са обърнали на спомените на Дъмбълдор, живота на Волдемор или как искате го наречете. Лавендър е много грозна.. ама актрисата е добра! Рупърт и Том сааааааааааа.. нямам думи! Истински таланти! Избиха рибата в тоя филм!!!! И двамата много ги харесвах, а сега ги харесвам още повече. Ааа и да не забравя Хелена - убийствена както винаги. Ама това с изгоряването на къщата на Уизли беше прекалено! Но поне се е получило добре. Обаче е кофти, че го намаше погребението на Дъмбълдор, но реването като умря ми стигна .. Но като цяло съм доволна!!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Филма е меко казано ужасен!
    Наблегнато е на любовните връзки( и то мнооого) ,някои неща не се разбират в смисъл такъв,че ужким накрая Рон приел вързката на Хари със сестра му ама те па на..ебати,никва връзка не показаха,само как перверзно му..връзва връзката

Последните 20 минути наистина бяха просто да се отбие номера,нямаше напрежение,развитие,беше ей така-набързо направено.

Не са показани важни моменти..абеее изобщо супер тъпня..очаквах да е супер,супер тъп ама тва вече ме разби..

Град
    Пловдив
    И аз мисля,че филмът можеше да е и по-добър...
    Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.

Само първите 3 части струват другото е боклук

Град
    under the ocean
    Определено можеше и да е по-добър.Пак я имаше магическата атмосфера,но не ми хареса как бяха направили края...Изглеждаше ми незавършено.Смъртта на Дъмбълдор беше претупана.Наистина се наблягаше повече на любовните връзки.Имаше и забавни моменти..Погледът на Даниел беше уникален при срещата със Слъгхорн в оранжерията. хд Като цяло ми хареса начина,по който актьорите си изпълниха ролите.

Седмият филм ще е в две части и се надявам,че няма да има толкова изпуснати сцени и ще стане по-добре :/

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Гледах го... и просто нямаше с какво да ме заинтригува... Нищо, без екшън, без особено сложни схеми... Не ми хареса.
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    не може да се сравнява с книгата :P

На мен филмът ми хареса.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от sunflower132
    На мен филмът ми хареса.
    може би защото не си чела книгата и нямаш база за сравнение

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Уоу...филмът ме уби направо. Много моменти бяха пропуснати и не ми хареса много.

здр

ооо немам думи страхотен филм

Фен Аватара на Jessieee
    Град
    NYC *
    Аз като видях , че излиза филма и се реших да прочета книгата първо , че така или иначе одавна и се канех пък и има много повече неща , който немогат да се видят във филма .
    Иначе като я прочета скоро мисля да гледам и филма , пък дано да е хубав ...
    Мене лично само 4-тата част никак не ми хареса от всичките досега .
    People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!

Harry Potter Forever! ^^

Град
    На слънцето :>
    Че то и аз не съм чела книгата, но мисля, че филма беше ужасен.. Нямаше го напрежението, да не знаеш какво ще стане в следващия момент, да ти е интересно да го гледаш.. Убиха Дъмбълдор.. това беше целия филм, даже и тая сцена беше мега тъпо направена и точно както се изрази някой "набързо"

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Че то и аз не съм чела книгата, но мисля, че филма беше ужасен.. Нямаше го напрежението, да не знаеш какво ще стане в следващия момент, да ти е интересно да го гледаш.. Убиха Дъмбълдор.. това беше целия филм, даже и тая сцена беше мега тъпо направена и точно както се изрази някой "набързо"
    ако прочитеш книгата и гледаш пак филма, дори може да си помислиш, че гледаш друг филм
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Нищо общо нямаше с книгата,прекалено много неща бяха изпуснати а и края не беше нищо особено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си