- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опишете атмосфера в която обичате да правите секс.
Такам въпросът е елементарен.В каква обсановка и атмосфера според вас е най-добре да се прави секс.В стаята на гаджето на разоправеното му легло или в приятна и уютна обстановка на музичка за страсти за нежност за едно уникално изживяване а ако добавим и хубав аромат наличието на афродизиаци и други хубави нещица предразполагащи двойката да дадат повече от себеси да се стараят повечко и да си искарат наистина завладяващо.
Та вие сте как обичате или как бихте искали но примерно нямате възможността ?
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Да има тръпка между двамата, пък секса може да е невероятен и в ебати убитата обстановка, уверявам те. Правил съм секс в претъпкан кино салон - секса беше супер с хубаво изживяване.
Напълно съм съгласен.Първоначално написано от theworldleader
Ако знаеш как да си го направиш става суперски
а вие сте били там под напрежение малко или мн и сте се притеснявали което е отключило отделянето на големи количества адреналин което е направило секса невероятен напълно ти вярвам аз искам да пробвам в парка като се стъмни малко :П на някоя самотна забита пейчица :Д Но става въпрос за това коя според вас е перфектната обстановка в която изживяването ще е наистина невероятно ако не и повече от невероятно говоря за секса който остава спомен,следа и се помни дълго време после.
<-----<<<< ME
в кочината на прасетата е страхотно изживяване с тръпка
Ti si kato kuci bace.No sushnost na nego pone ot sujelenie mu se smeeha na smeshkite.Първоначално написано от zobdog
<-----<<<< ME
добре баце да та еба в селянина![]()
докато плейкам нещо на пцто
GTA Stunting
Обичам да сме у тях на голямото му легло. Да е тъмно навън, а ако може и да вали -страшно! Да сме само двамата в апартамента, чисто голи и изцяло отдадени един на друг. Може и да има свещи, но това не е толкова важно. Лунна светлина и дъжд!![]()
В каруца със сено.![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Пред народното събрание докато излизат тъпите министарчета да видят как се прави и да им рипат малките пишоци и да разберат какво е днешното поколение и малко да пооправат държавата че живеем в тоалетна![]()
One 4 the money , two 4 the show
у тях на някое от много легла... и да е полутъмно или направо тъмно ...![]()
Не звучиш лошо, ама без дъжда, не съм голям привърженикПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от Ilikeliljon
Звука на падащите капки ми харесва.. особено ако има буря с гръмотевици
Сякаш става озвучение на секса
Нa нещо... МОЩНО!
Цици и шунда да има ... аз си правя атмосфера навсякъде по всяко време ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Абе, ако ми кажеш в такава нощ, айде в леглото, не че ще ти откажаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Ама това е между другото и го пази в тайна, никой да не разбере
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
оф да му еба майката ти пишеш в един друг форум на един друг сайт ахахахах и темата е оттам.. или оттука там нз.. ебаси тъпото![]()
няма значение атмосферата![]()
.!.
в моята стая...на угасена лампа...на моето легло...други претенции нямамбез музика...за да го чувам как диша...
но разбира се не пречи и у тях...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr
съгласен съм но може тай само леко да вали както каза ВероникаПървоначално написано от theworldleader
KO6MARA GSI 16V RISSE
Дъжда/бурята е точно за леко екзотична атомсфера!Първоначално написано от uBo
![]()
Хм... Съгласна съм с Вероника.. Не знам за кой път последните дниПървоначално написано от BePoHuKa
Но.. Наистина природните стихии са нещо като фон за едно страхотно преживяване..
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Някъде на планина...да лежим на някоя поляна с красив изглед.....наблизо по -надолу да има река ....да е привечер и да е топло..във въздуха да се носи аромат на трева,на цветя..да се чува само шумът на водата и дърветата...а ние да сме някъде нависоко сами в гората....