.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

как да я навия за секс

hora problema mi e sledniq.hodq s edno momiche veche dosta vreme i prosto ne znam kak da napravq taka 4e da pravim sex ve4e i tq go iska i az no ne znam prosto kak da povdigna vaprosa ili kak da podhodq
    pomognete

Ами щом и тя иска, просто и кажи- Хайде , мило, да правим секс.
    Купи й цветя, заведи я у вас да "гледате филм" . Гледай да е тъмно навън. По някое време почваш да и шептиш мили работи в ушето : "знаеш колко те обичам, ти осмисляш живота ми, бла бла" и лека полека почваш да клониш към "колко си секси, искам да те изям".
    Има милиони начини, както и милиони момичета...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

a ako ne sam sigoren dali tq go iska

da no ne sme govorili po temata kak da povdigna vaprosa i kak da podhodq

Иска му се тя да иска
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

e kak da razbera iska ili ne

e bihte li mi pomognali bez da sa podigraate

Ами питай я, друг начин за теб няма.

e kak da q popitam struva mi se glupavo da q pitam iskash li da pravim sex

a i kato sam pital edin pat tq mi kaza 4e iska no posle kakvo

Цитирай Първоначално написано от andrei4o
    e kak da q popitam struva mi se glupavo da q pitam iskash li da pravim sex
    Напротив, звучи много яко. Успех.

Град
    ВаРнАаАа
    Еми осамотявате се някъде,подкарваш я ти [пускаш ръчичка тва онова,лижеш я и т.н.] и после по време на любовната игра,когато тя е най-възбудена я питаш нещо от сорта на "Искаш ли да го направим?" и така..ако каже не,си правите там орална и ще чакаш докато стане готова. Ако каже не[което ме съмнява] после го обсъдете и го попитай защо и така. А вие до сега правили ли сте орална ?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Докато я целуваш я фани за путката , след 5-10 мин. я питай дали и се прави и после виж къде може да се усамотите
    Станислава

- Искаш ли да правим секс?
    - Защо?
    - Ами, аз искам. А ти?
    - И аз.
    - Добрее. *неловко мълчание*
    Егати тъпото. Вие не можете да си общувате, секс тръгнали да ми правят. Какво толкова не можеш да подходиш? От какво толкова ти е некомфортно? Ми гадже ти е да ти се невиди, затова сте се взели - да се излагате един пред друг, докато се получи.

andrei4o написа:
    Еми осамотявате се някъде,подкарваш я ти [пускаш ръчичка тва онова,лижеш я и т.н.] и после по време на любовната игра,когато тя е най-възбудена я питаш нещо от сорта на "Искаш ли да го направим?" и така..ако каже не,си правите там орална и ще чакаш докато стане готова. Wink Ако каже не[което ме съмнява] после го обсъдете и го попитай защо и така. А вие до сега правили ли сте орална ?
    mi nesme praili oralna

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    - Искаш ли да правим секс?
    - Защо?
    - Ами, аз искам. А ти?
    - И аз.
    - Добрее. *неловко мълчание*
    Егати тъпото. Вие не можете да си общувате, секс тръгнали да ми правят. Какво толкова не можеш да подходиш? От какво толкова ти е некомфортно? Ми гадже ти е да ти се невиди, затова сте се взели - да се излагате един пред друг, докато се получи.
    yup

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    andrei4o написа:
    Еми осамотявате се някъде,подкарваш я ти [пускаш ръчичка тва онова,лижеш я и т.н.] и после по време на любовната игра,когато тя е най-възбудена я питаш нещо от сорта на "Искаш ли да го направим?" и така..ако каже не,си правите там орална и ще чакаш докато стане готова. Wink Ако каже не[което ме съмнява] после го обсъдете и го попитай защо и така. А вие до сега правили ли сте орална ?
    mi nesme praili oralna
    А !! Ето отговора ! Кажи и че лизането не е секс Така хем ще правите някакъв секс - хем тя ще си мисли, че не сте

Офф!! Съчувствам на дечицата !! Хич не им е лесно !!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    оф божеее..еми поговорете на тая тема бе хора ... вече колко теми има за тва .. че ви е срам и не можете да я питате .. еми айде малко по-смело ?
    и както казаха по нагоре ''Вие не можете да си общувате, секс тръгнали да ми правят '' ...

Град
    Plovdiv`Sity
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..
    хаха но пък е вярно !!
    .....

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Оставяш и нещо любимо на земята, тя се навежда да го вземе, а ти, дебнещ иззад ъгъла, нападаш

Не стаа така :\ . Ако искаш да го направиш преди тва тряя мн време да я сваляш и да и се подмазваш

Мой човек... Отиваш при нея и казваш "Искам да правим секс". Действа безотказно

Град
    Maina Town
    Едно "Искам те" почти винаги върши чудесна работа...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

otiva6 pri neq,pita6 q dali iska da go napravite,tq kazva da i gotoo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си