- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да я навия за секс
hora problema mi e sledniq.hodq s edno momiche veche dosta vreme i prosto ne znam kak da napravq taka 4e da pravim sex ve4e i tq go iska i az no ne znam prosto kak da povdigna vaprosa ili kak da podhodq
pomognete
Купи й цветя, заведи я у вас да "гледате филм" . Гледай да е тъмно навън. По някое време почваш да и шептиш мили работи в ушето : "знаеш колко те обичам, ти осмисляш живота ми, бла бла" и лека полека почваш да клониш към "колко си секси, искам да те изям".
Има милиони начини, както и милиони момичета...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
a ako ne sam sigoren dali tq go iska![]()
![]()
da no ne sme govorili po temata kak da povdigna vaprosa i kak da podhodq
Иска му се тя да иска![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
e kak da razbera iska ili ne
e bihte li mi pomognali bez da sa podigraate
Ами питай я, друг начин за теб няма.
e kak da q popitam struva mi se glupavo da q pitam iskash li da pravim sex![]()
a i kato sam pital edin pat tq mi kaza 4e iska no posle kakvo
Напротив, звучи много яко. Успех.Първоначално написано от andrei4o
Еми осамотявате се някъде,подкарваш я ти [пускаш ръчичка тва онова,лижеш я и т.н.] и после по време на любовната игра,когато тя е най-възбудена я питаш нещо от сорта на "Искаш ли да го направим?" и така..ако каже не,си правите там орална и ще чакаш докато стане готова.Първоначално написано от andrei4o
Ако каже не[което ме съмнява] после го обсъдете и го попитай защо и така. А вие до сега правили ли сте орална ?
Докато я целуваш я фани за путката , след 5-10 мин. я питай дали и се прави и после виж къде може да се усамотите![]()
![]()
Станислава
- Искаш ли да правим секс?
- Защо?
- Ами, аз искам. А ти?
- И аз.
- Добрее. *неловко мълчание*
Егати тъпото. Вие не можете да си общувате, секс тръгнали да ми правят. Какво толкова не можеш да подходиш? От какво толкова ти е некомфортно? Ми гадже ти е да ти се невиди, затова сте се взели - да се излагате един пред друг, докато се получи.![]()
andrei4o написа:
a i kato sam pital edin pat tq mi kaza 4e iska no posle kakvo
Еми осамотявате се някъде,подкарваш я ти [пускаш ръчичка тва онова,лижеш я и т.н.] и после по време на любовната игра,когато тя е най-възбудена я питаш нещо от сорта на "Искаш ли да го направим?" и така..ако каже не,си правите там орална и ще чакаш докато стане готова. Wink Ако каже не[което ме съмнява] после го обсъдете и го попитай защо и така. А вие до сега правили ли сте орална ?
mi nesme praili oralna
Първоначално написано от mArMaLaDkA
yup
А !! Ето отговора ! Кажи и че лизането не е сексПървоначално написано от andrei4o
![]()
Така хем ще правите някакъв секс - хем тя ще си мисли, че не сте
![]()
Офф!! Съчувствам на дечицата !! Хич не им е лесно !!![]()
оф божеее..еми поговорете на тая тема бе хора ... вече колко теми има за тва .. че ви е срам и не можете да я питате .. еми айде малко по-смело ?
и както казаха по нагоре ''Вие не можете да си общувате, секс тръгнали да ми правят '' ...
Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..![]()
хаха но пък е вярно !!Първоначално написано от AnincetoSexy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
Оставяш и нещо любимо на земята, тя се навежда да го вземе, а ти, дебнещ иззад ъгъла, нападаш![]()
![]()
![]()
Не стаа така :\ . Ако искаш да го направиш преди тва тряя мн време да я сваляш и да и се подмазваш![]()
Мой човек... Отиваш при нея и казваш "Искам да правим секс". Действа безотказно![]()
Едно "Искам те" почти винаги върши чудесна работа...![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
otiva6 pri neq,pita6 q dali iska da go napravite,tq kazva da i gotoo