- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да я навия за секс
еми не но съм намеквалаПървоначално написано от Ilikeliljon
но не от мъжките тъпи свалки от типа на " преличаш много на следващата ми приятелка"
а нещо по внимателно все пак съм дама
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе с филма у вас най - добре. Ама избираш възможно най - глупавият филм, който знаеши като ви стане тъпо още посредата почваш с целувки и т.н...
на мен това най ми харесаПървоначално написано от eveto_xx
макар че като нз дали тя иска си я питай директно ... пък ако не иска сори
![]()
п.п. темата е от преди 2 седмици ако не и повече ?!![]()
еми заведи я на някое по-уютно местенце (създай романтика).
кажи й ела та изтропам в нас .... няма, добре викаш че от дълго време ходите пък те е срам да я питаш .... ако питаш мен давай направо пък да става квото ще .....Успех
Директния подход при мен винаги е бил най-добър. Първо се възмущават от това, колко съм бил вулгарен, и като ги резна изведнъж се заинтересоват повече от мен. А другия вариант е да ти каже, че иска да те плющи(познавам такива).
хаха ами тези неща просто си стават,кво значи да я навиеш...просто я предразположи...![]()
Значи откъде да започна...
Първо:Зе секса са нужни двама партньори.Ако не си сигурен че тя го иска по-добре не насилвай нещата.Сигурен съм че щом е готова ще разбереш.
В случай обаче че и двамата го искате покани я примерно у вас вечерта под някакъв предлог(ти си знаеш там какъв няма аз да ти правя срещаата) .Сядате,говорите си,пускаш любимата ви музика,забавлявате се и понякое време вече след като си я предразположил почваш да я целуваш нижно по устните,по вратлето и започваш да слизаш надолу.После всичко идва от самосебе си.
ем при мен това не действа .. ако аз тръгна да свалям мъж и той ме отреже или се прави на недостъпен .. ок .. next please ..Първоначално написано от Xitap
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Зимаш камера и й казваш:
-Ще ти платя 2000 лева, за да правим секс и да снимам.
Ако поиска споразумение на хартия, не подписвай. След като правите секс (не трябва да е у вас) гледай като й е отвлечено вниманието да избягаш. Прибираш се, блокваш я в скайпа, ограничаваш всички контакти с нея и ми пращаш записа да го гледам и да лъскам. На делото ще свидетелствам, че сме били заедно у нас по времето на акта.
Пиши ЛС и уреждаме работата.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
еми като не иска не иска бе пич,то тва не се кара на сила,тва трябва да ти идва от вътре и да има желание
Първоначално написано от psychopath
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ооо иска иска няма моми4е на което не му се иска
щом смяташ, че имаш дотам сериозна връзка, че да правиш секс и да й имаш доверие, мисля, че много лесно бихте могли да седнете и да поговорите (дали тя е готова, дали тя ще иска с теб, пък може да има някакви задръжки.. никой не знае) като се убедиш, че всичко е наред и тя няма против да говорите за секс, (и ако няма някакви задръжки) значи рано или късно ще стане.Но пък това са си ваши отношения.. тя може да е доволна само от орална любов
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD